ne pita se ovdje drzava, to je zbog onog sporazuma o stabilizaciji i pridruzivanju. Prva godina potpisivanja je bilo ukidanje poreza na elektroniku i sl.Ekonomista je napisao/la:Ma da yebe rak raka to izgleda sad trenutno nestvarno.Mozda povecaju PDV na te proizvode ili iuvedu neke akcize,ne mo's ti nikako drzavu zaebati.
Automobili, motori...
Moderator/ica: insider
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Automobili, motori...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- alan_kardec
- Kontakt:
Ej ljudi zna li neko ima li gdje na području grada sarajeva ili u bližoj okolini kakav dobar majstor za štelovanje K glave na autu? Hitno je.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Hajd' neka mi neko sazna koliko kosta u BIH komplet Xenona 6000k H7 ?
Da vidim gde je isplatnije da ih nabacim u BIH ili Srbiji.
Da vidim gde je isplatnije da ih nabacim u BIH ili Srbiji.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
http://www.****/artikal/4393293/ollo- ... e-trepere/" onclick="window.open(this.href);return false; Eto ga,moze se naci i po 70KM, al ako budes kupovao u Sarajevu,kupi od njega jer Edu poznajem i znam da nece zeznuti 
Isto kao i kod nas,cak je i jeftinije ovamo.zuka_TM je napisao/la:http://www.****/artikal/4393293/ollo- ... e-trepere/ Eto ga,moze se naci i po 70KM, al ako budes kupovao u Sarajevu,kupi od njega jer Edu poznajem i znam da nece zeznuti
- Freddy Krueger
- Kontakt:
Odlučio sam kupiti skuter pa me interesuje koja vrsta(marka)je najbolja,i kolike su cijene?
"Welcome to prime time, bitch!"
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Peugeot , Gillera , Piaggio , Aprilia , Yamaha , sve su to odlične marke .Freddy Krueger je napisao/la:Odlučio sam kupiti skuter pa me interesuje koja vrsta(marka)je najbolja,i kolike su cijene?
Što se tiče Peugeota traži Speedfighteve 2 ili 3 , oni su i najbolji i najljepši , onako momački
Od Gillere gledaj da uzmeš Runnera , isto tako fino izgleda , jeste malo teži od ostalih skutera ali nećeš požaliti ako ga uzmeš .
Aprilia SR50 , Yamaha Aerox sve su to fini skuteri
A cijene ti se kreću oko 2 - 2 i pol hiljade polovni , do 4 i pol - 5 hiljada novi
Ljudi sta mislite za VW FOX ?

Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Fino fino auto , nego kolika je cijena ? Ja još malo polažem pa gledam da uzmem kakav autić sebi , tj da mi stari uzme , ipak mi neće dati da vozam passataamEl_rooB je napisao/la:Ljudi sta mislite za VW FOX ?
Kod: Označi sve
[img]http://static.pagenstecher.de/uploads/4/49/49c/49c7/VW_Fox.jpg[/img]
Nešto mi zapinje za oko Polo , ili možda čak i Lupo , šta vi mislite , koje je najbolje malo auto za početnika ?
I ja gledam POLO,al naletio na ovaj FOX neki dan,pa ne znam jos sta da radim.bavarian_bk je napisao/la:Fino fino auto , nego kolika je cijena ? Ja još malo polažem pa gledam da uzmem kakav autić sebi , tj da mi stari uzme , ipak mi neće dati da vozam passataamEl_rooB je napisao/la:Ljudi sta mislite za VW FOX ?
Kod: Označi sve
[img]http://static.pagenstecher.de/uploads/4/49/49c/49c7/VW_Fox.jpg[/img]![]()
Nešto mi zapinje za oko Polo , ili možda čak i Lupo , šta vi mislite , koje je najbolje malo auto za početnika ?
Ovaj FOX 2006 g. je 3.500 Eura,ja isto gledam da kupim neko manje auto za pocetak pa vidjet cemo sta ce biti
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
http://www.****/artikal/4751721/ford- ... 1-6-dizel/" onclick="window.open(this.href);return false;
moja makina na prodaju. Ce da legne strasna masina, ali to je iznenadjenje
Postavio sinoc oglas. Niko nista nije pitao. Postavim danas slike oko 13h. Odma' navala pitanja. Kako javno tako i preko pp. A dzaba je Bgm
Eto ako ima zainteresovanih, bujrum 
moja makina na prodaju. Ce da legne strasna masina, ali to je iznenadjenje
Postavio sinoc oglas. Niko nista nije pitao. Postavim danas slike oko 13h. Odma' navala pitanja. Kako javno tako i preko pp. A dzaba je Bgm
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
što se tiče ovog ukidanja poreza, je li to znači da se ukidaju svi troškovi pri uvozu auta ili ?
naprijed rejal
- Marsal
- Kontakt:
Ukida se samo carina. I dalje će bit neki šugavi porezi...Sveti je napisao/la:što se tiče ovog ukidanja poreza, je li to znači da se ukidaju svi troškovi pri uvozu auta ili ?
Vi znalci šta velite o ovom autu?
http://www.****/artikal/4380145/lancia-lybra-1-9jtd/" onclick="window.open(this.href);return false;
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ako vec kosta 5.950 KM, bolje za te pare naci neki VW ili Skodu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Marsal
- Kontakt:
A mozes naci solidnu tricu, passata delfina karavan a od škoda fabiu 1.4 benzin u najboljem slučaju.Elegant je napisao/la:Ako vec kosta 5.950 KM, bolje za te pare naci neki VW ili Skodu.
Sad, ima li neko ko stvarno poznaje auto, ovo gore, njegove prednosti i mane, jer mi se najviše svidja od svih ponudjenih na izgled...
sve ti je stvar kako će sreća da te posluži. Lancia je relativno nepoznata marka na ovim prostorima, pa je zato jeftinije auto, ali samo zbog toga. Vidim i da ima dosta opreme. Kako god okreneš koje god auto da uzmeš ako nađeš neki fušeraj **** će te, a ako je u dobro stanju vjerovatno će te poslužit dugo
naprijed rejal
Za taj kes Alfu 149 ili 156 naci samo takvu. 
- Marsal
- Kontakt:
Narod priča da su baš skupe za održavat i da plaho troše...imaj u obziru da sam student bez primanja i da cu auto naravno dijelit sa ćaletom.Devil je napisao/la:Za taj kes Alfu 149 ili 156 naci samo takvu.
Gledaj da ti pomogne neko ko se razumije u automobile neko koga znas, pouzdan, da ode sa tobom na lice mjesta.Marsal je napisao/la:A mozes naci solidnu tricu, passata delfina karavan a od škoda fabiu 1.4 benzin u najboljem slučaju.Elegant je napisao/la:Ako vec kosta 5.950 KM, bolje za te pare naci neki VW ili Skodu.![]()
Sad, ima li neko ko stvarno poznaje auto, ovo gore, njegove prednosti i mane, jer mi se najviše svidja od svih ponudjenih na izgled...
Moze se naci fin autic za te pare.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ima li neko da je vozio lupa, opel tigru, pežoa 206 ili možda punta 2, auta u toj klasi da mi kaže neke prednosti i mane ovih auta.
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.