HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

zrinja1905
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la zrinja1905 » 25 nov 2012, 15:33

u ovim utakmicama igre nikad i nije bilo, uvijek bilo na silu
publika tjera igrace po pobjedu i moraju dobiti, ne znam koji vec put dobivamo pred kraj utakmice ovako ovaj derbi

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 25 nov 2012, 16:36

Ovom utakmicom je Perić pokazao da nije zreo da vodi Zrinjski i želim mu iskreno da potraži novu sredinu.
Imalo tko zna o nogometu uočio je da je počeo sa nekom formacijom 3- 5 -1-1 formaciju sa liberom Markićemm koji nikad to nije igrao u životu pa ni na treningu Zrinjskog zbog cime je rapario stoperki par i to je razlog grešaka zadnje linije primljenog gola. U drugom poluvremenu je tek sa dvije izmijene prešao na formaciju 4-5-1. Kukavička postava sa jednim napadačem a kolko je samo bilo kritika na Musinu defanzivnu igru koji je trenerski genje za Perića slobodno mogu kazati. Pohvale idu svakako Aničiću, Muminoviću i Radeljiću kao i Arežini za lijep gol i naravno Ultrase kao i činjenica da je derbi prošao bez incidenata...

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 25 nov 2012, 16:37

Anto Redaljic je bog Zrinjskog!

" onclick="window.open(this.href);return false;

Golovi sa utakmice!
Moj Markicu sta ti bi danas?! :? Mozes ti i puno bolje!
Atmosfera poslije drugog gola neopisiva,inace citava utakmica u grču ,ova pobjeda nam mnogo znaci ka putu prema vrhu iduce polusezone,sve u svemu odlicna polusezona iako nam je igra nakaradna !

Jel koliko bilo ovih iz Vrapcica na tribinama ,nisam ih cuo nikako! :?

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 25 nov 2012, 16:43

Odgledao sam drugo poluvrijeme, po prikazanom u njemu zasluzili ste pobjedu. Anicic je malo smijesan bio kod simuliranja penala. Istina, kontakta je bilo, al cini mi se kao da je on samo cekao da osjeti dodir na ledjima i da padne. Ni malo djete koje tek prohoda nebi palo od onog dodira. I Markovic je takodjer simulirao, ako sam dobro uocio, covjek je poceo padat jos van 16 metara, tako da i da je sudac svirao nebi bio penal. I moram jos rec da je sudac pogrijesio kod jednog zaledja, ne znam tko je dao dugu loptu iz svoje polovice, isla je na Okica, na prvu se cinio cist ofsajd, al poslije se iskazalo kao greska suca, tu ste se izvukli, mada je bilo previda i na drugoj strani. Nakon crvenog kartona Velez je izgledao bas smijesno, kao da su oni dobili crveni, cak je i komentator spomenuo. Vrlo moguce da su vasi igraci shvatili da tad moraju jos jace udarit i napast da bi dobili, a tako je na kraju i bilo. Na kraju da kazem kako je malo smijesno da imate skoro pa duplo vise bodova od Veleza, da ste dobili Rudar u ponovljenoj taman bi imali duplo. Cestitke na pobjedi i sretno u nastavku sezone :D
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 25 nov 2012, 16:44

Nije kriv Toni kriv je trener što ga je postavio da igra ono što ne može i niti je ikad igrao...

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 25 nov 2012, 16:49

ZrinjskiMostar je napisao/la:Ovom utakmicom je Perić pokazao da nije zreo da vodi Zrinjski i želim mu iskreno da potraži novu sredinu.
Imalo tko zna o nogometu uočio je da je počeo sa nekom formacijom 3- 5 -1-1 formaciju sa liberom Markićemm koji nikad to nije igrao u životu pa ni na treningu Zrinjskog zbog cime je rapario stoperki par i to je razlog grešaka zadnje linije primljenog gola. U drugom poluvremenu je tek sa dvije izmijene prešao na formaciju 4-5-1. Kukavička postava sa jednim napadačem a kolko je samo bilo kritika na Musinu defanzivnu igru koji je trenerski genje za Perića slobodno mogu kazati. Pohvale idu svakako Aničiću, Muminoviću i Radeljiću kao i Arežini za lijep gol i naravno Ultrase kao i činjenica da je derbi prošao bez incidenata...
Slažem se sa svim osim da Perić ide iz kluba.U pravi si i ja mislim da Dragan nije za prvog trenera ali treba ostati u klubu (ili kao pomoćni ili u omladinskoj školi) jer čovjek ne samo da živi za Zrinjski već on "živi Zrinjski 24 sata" i takvi ljudi moraju ostati u klubu.Ali moraš priznati imao je Perić danas jedan genijalan potez kad je prebacio Radeljića u napad :o :o ,ja sam ostao zapanjen ali moram priznati da smo nakon toga ipak malo proigrali.
Aničić , jedan i drugi i Radeljić bolji od ostalih a Filip Arežina opet potez kola.Čestitke kapetanu Melheru koji je dotrčao na centar i "zapovjedio" da Arežina izvede slobodnjak .
Vi ste naša severina rođeni ale,ale .....ale........ :D :D :D :D :D
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 25 nov 2012, 16:52

Ma naravno nisam mislio bukvalno da ide nego da nije kvalitet prvog trenera...

Baloteli
Kontakt:

Post Postao/la Baloteli » 25 nov 2012, 17:44

Poruka nekim igračima i treneru HSK Zrinjski

" onclick="window.open(this.href);return false;

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 25 nov 2012, 19:09

Uzivajte u pobjedi jer ovo je vece od titule ove drzave i kupa ,za ovo se zivi kanite se Perica,ne moze od gov.ana pita nikako niti je ikako mogla,uprava se trudi sada dovesti pojacnja ,trebali bi neki igraci mladi perspektivni doci iz Hajduka te par provjereni igraca a misljenja sam takodjer da ce nas napustiti Markic,Markovic,Anicic Mara,Zurzinov,Bekic i Lazar tako da cemo tu gledati da dovedemo kvalitetne zamjene ,a ovoga Arezinu treba potpisati jos jedno 5 god. jer je mali igracina,ovako rutinirano odradjivati derbija a jos pored toga i ozljedjen igrao,Peric jutros govori,da ga ne stavim pojeo bi me citav grada a momak mu na tu: treneru stisnit cu zube i odigrati koliko mogu,svaka cast obadvojici !
No po meni je igrac utakmice Anto Redaljic!
Milicevic i Markic su ubjedljivo danas bili najgori na terenu i panicno i mlitavo se ponasali na terenu dok ovaj desni Brlenic je grizao kao vuk na svojoj poziciji!
Muminovic potezom jednim rijesio utakmicu,Anicic pokazao borbenost i realizaciju ,dvije sanse za gol -jedan pogodak,decko mora igrati od pocetka !
Na proljece bolji financijski i igraci aBd napadamo europu a iduce sezone i titulu!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 25 nov 2012, 19:19

sta reci za danas dobra posjeta fin dan,utakmica puna preokreta :D
velez nas ubio u prvom poluvremenu preko hebibovica i okica,igrali su se sa nasom obranom,markic ne zna dje....
zurzinov celu utakmicu nije duela dobio,ne zaintteresiran nikakav,koji mu je k...,milicevic takodjer nije tocnog pasa dao,prepo se ko pi..cka,svaka cast malom arezini na golu i zbog toga sto je stisko zube i igro ozlijedjen igracina...,milan muminovic svaka cast majstore kakva utakmica pogotovo na kraju kad jednim pasom izbaci 4 igraca veleza,cjelu tekmu dobro igro,radeljica takodjer moram pohvalit,sigurno i odgovorno svaka csat majstore,I.anicic je heroj as ,bravo majstore bravo asu samo naprijed,kad je dao gol kakva erupcija odusevljenja svaka cast,u drugom poluvremenu smo digli igru maloo i to nam se isplatilo,pogotovo kad smo dobili crveni poceli smo igrati odlicno,velez izgubljen u tim trenutcima,za onaj jedanesterac ne znam jel' bio il' nije,nisam dobro vidio
gostujuci navijaci ok,samo sutili 70% utakmice,gledali i ucili kako se to radi od najboljih :D :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 25 nov 2012, 19:22

bekicamir je napisao/la:Uzivajte u pobjedi jer ovo je vece od titule ove drzave i kupa ,za ovo se zivi
Ovo je jadno. Baš vas žalim.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 25 nov 2012, 19:24

Bliss je napisao/la:
bekicamir je napisao/la:Uzivajte u pobjedi jer ovo je vece od titule ove drzave i kupa ,za ovo se zivi
Ovo je jadno. Baš vas žalim.
ti samo provociras ne znas nista drugo,vidi se da nemas vise od 14god,aje ti razligu sa teme,ako nemas sta napisati vezanu za zrinjski i utakmicu ;) ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

Psychosocial.
Kontakt:

Post Postao/la Psychosocial. » 25 nov 2012, 19:26

dosta toga je bekic napisao i složio bih se s većinom.... ne slažem se jedino da se kanimo Perića jer upravo je on kriv za prvo pol. u kojem nismo centra prešli... 7 godina nisam vidio da Zrinjski igra sa trojicom u zadnjoj liniji i on danas OVAKVU utakmicu započinje u toj formaciji.... pa čovječe Božji dali si ti normalan?!

nadat se da će se u klubu riješiti pa bar 10-15 igrača sad u pauzi jer mnogima od njih nije mjesto u nogometu...
ovoliko mnogooo limitiranih igrača mislim nismo imali nikad!...

Melher, Radeljić, Stojkić, Arežina, Šćepanović, Muminović, I.Aničić moraju ostat... za ostale me nije briga.....

pogotovo ne za malog Miličevića (vječnog talenta?) kojeg guraju razno razne struje u klubu i primoravaju se treneri da dečko igra u prvoj postavi.....taj momak je DRVO i bolje mu je da se okani sporta i ide učit kakav zanat...

također zahvalit se Brleniću, Krišti, Bekiću i Bubalu i napokon krenut pravit pa bar za našu ligu respektabilan tim..... nekontam ko je uopće dovodio ovakve panjeve u klub? imamo ih na izvoz...

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 25 nov 2012, 19:34

Brlenic nije los,onako momak ima par poteza i borben je ,ako nista ja bi ga radi toga ostavio,inace njegova prirodna pozicija je gdje igra Milicevic,Milicevicu takodjer danas zvizde nakon par losih poteza i on umjesto da je borbeniji na terenu se nakon greske vuce i sepuri,ma poslo bi ja njega u tri pick... materine,Zurzinov je danas odigrao posljednju utakmicu u dresu Zrinjskog,ima navodno neku bolest ,malo se o tome prica ta vidili ste da je propao ko zeton,na kilazi nikakav a brzine vise nema,Milicevic nema talenat i on nas moze iduce polusezone kostati samo utakmica i utakmica jer momak je em spor em ga nama u fazi ni obrane i napada!
A bogme nema nit neki pas,mogao bi i ja igracu prvom do sebe dobacivati loput!Ne znam tko to gura vise!

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 25 nov 2012, 19:46

Evo izgleda da su komisinice porazbijaje stakla na prostorijama NK Veleza ! :lol:

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 25 nov 2012, 19:53

Malo slikica sa derbija!

slika

slika

slika

slika

slika

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 25 nov 2012, 19:58

Taman s utakmice :D :D

Vidim po komentarima da je opet igra bila ista, ali 3 boda su najvaznija, sad se valja pojacat na zimu..
Upratio sam samo 2. gol, kako je Muminovic podvali ! :o

"500 rođenih" necu ni komentirat :lol:

E da mi je sad nekako prespavat ova 3 mjeseca otprilike, ne znam kako cu izdrzat..

Tresi,tresi,tresi mrezu !

8-)
slika

A sad ponovno na proslavu..

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 25 nov 2012, 22:04

VOLIM ZRINJSKOOOOG SVOOOOOOOOG

sve u svemu kakvu limitiranu ekipu imamo,moramo biti zadovoljni na kraju polusezone,polufinale kupa i pobjeda u derbiju,koja meni znaci vise nego ista
sada fino se zahvaliti bar 10-orici igraca,toliko ih ne zasluzuje da igraju u branitelju,a ne u zrinjskom,igra nam je za k...urac zivi,ali andam se da cemo dovest neka pojacanja i pokusat uzeti ovaj kup,ako je moguce
dobro bi nam doso jedan igrac poput stroka,ako je istina da pregovara s nama ;) ;)

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 25 nov 2012, 22:08

Rosas7 je napisao/la:VOLIM ZRINJSKOOOOG SVOOOOOOOOG

sve u svemu kakvu limitiranu ekipu imamo,moramo biti zadovoljni na kraju polusezone,polufinale kupa i pobjeda u derbiju,koja meni znaci vise nego ista
sada fino se zahvaliti bar 10-orici igraca,toliko ih ne zasluzuje da igraju u branitelju,a ne u zrinjskom,igra nam je za k...urac zivi,ali andam se da cemo dovest neka pojacanja i pokusat uzeti ovaj kup,ako je moguce
dobro bi nam doso jedan igrac poput stroka,ako je istina da pregovara s nama ;) ;)

Ne znam kojom vezom bi on dosao u klub pogotovo jer je danas nastupao u pobjedi Zagreba protiv Dinama,sumnjam da ce ga Ciro i Medic pustiti!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 25 nov 2012, 22:15

bekicamir je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:VOLIM ZRINJSKOOOOG SVOOOOOOOOG

Ne znam kojom vezom bi on dosao u klub pogotovo jer je danas nastupao u pobjedi Zagreba protiv Dinama,sumnjam da ce ga Ciro i Medic pustiti!

e i meni to nije jasno,ali izgleda da mu istice ugovor na polusezoni,a ima 32 godine,e jedino ako ga ciro htjedne ostavit :D

volio bi da sada nasa uprava potjera ovih nekoliko igraca,koji su sljam ,i dadne priliku nasim mladim juniorima umjesto njih,plus dvojica iskusnih igraca i to bi bilo to

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.