E vala ako ovo nisu vidjeli...mater im yebem svima coravu
Moderator/ica: rio_Ferdy88

druže šta fali bavarijiGenghis je napisao/la:pa ti si opsjednut bavarijomdon_burza je napisao/la:Formula nije ista kako se iz nje iskljucio Bavarski ponos inzinjerstva![]()
Inace svaka cast Vettelu na tripleti![]()
Skupice on cenera do kraja karijere

Ne smeta mi Bavaria, smeta mi samo fudbalski segment BavarijeAmoxicillin je napisao/la:druže šta fali bavarijiGenghis je napisao/la:pa ti si opsjednut bavarijomdon_burza je napisao/la:Formula nije ista kako se iz nje iskljucio Bavarski ponos inzinjerstva![]()
Inace svaka cast Vettelu na tripleti![]()
Skupice on cenera do kraja karijere
Ma nemozes ti o to Red Bulovcima objasnit,Vettel mora biti kaznjen,Ferrari mora urigirati 20 sec e sad neznam bili zavrsio na 9-tom ,mjestu.majestic24 je napisao/la:Vettel u dva kruga na startu sve prestigne i dodje do 8 pozicije. Umjesto da stoje na trkackoj putanji,njemu se svi micu. Hajd da ga je pusti weber,al pustili ga svi ovi sta su bili otpozadi. Pogledajte snimku utrke i potrazite taj dio. Recite mi logiku zbog koje bi neko se maknuo sa suhog dijela i otisao na mokri a ima gume za suho.
Presjekao je Senni putanju u prvom zavoju,izazvao sudar,sennu izbacio iz utrke...imao srece 10000000% da je uspjeo nastaviti dalje.
Zbog identicnog sudara hulkenberg je dobio kaznu prolaska kroz box jos je jednostavno bila visa sila jer jednsotavno,auto je proklizalo.
I na to sve,imao je 2 presticanja kroz zute zastave.
I da...stigao je 15 sekundi zaostatka nad schumijem u 3 kruga koji je takodjer bio na gumama za suho. Cim ga je prestigao schumi je digao tempo i zaustavio kobayashija iza sebe.
Al ok..to je sve uredu. Ipak je to Vettel
ma ovo sve stoji, vjerovatno da se desilo i Nandu to bi bilo progledano kroz prste. Ferrari trenutno ne moze parirati, to sto Nando čini čuda..to je druga priča...pa i danas je Massa bio brzi. Glavni problem u Ferrari-u je izgleda kada nesto zajebu nece da to priznaju, nego forsiraju do krajnjih granica! Modifikacije za zadnje trke 0 poena i tu je kraj priče!Treba biti realan!majestic24 je napisao/la:
E vala ako ovo nisu vidjeli...mater im yebem svima coravu
Bila je žuta zastava druže, realan budiGenghis je napisao/la:Nije tačno, pa bilo je zeleno kada ga je počeo preticati, nemoj lagati ljude, bila je i analiza na sky-u ...
Genghis je napisao/la:Nije tačno, pa bilo je zeleno kada ga je počeo preticati, nemoj lagati ljude, bila je i analiza na sky-u ...
Pogledao sam, bilo je zeleno , prvi put je došlo do žute zastave u trenutku kada ga je već počeo preticati. Da se razumijemo i dalje to nije bilo po pravilima, ali nema potrebe obmanjivati ljude za 4 zavoja zutog ... mislim daj malo realnosti ...majestic24 je napisao/la:Genghis je napisao/la:Nije tačno, pa bilo je zeleno kada ga je počeo preticati, nemoj lagati ljude, bila je i analiza na sky-u ...
sta je bilo zeleno. De malo bolje pogledaj jarane

TheVerminator je napisao/la:
Vettel prvi srpski šampion u F1.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.