Evo prošlo je 24 sata od utakmice, strasti su se malo smirile, pa reko da rezimiram ovu polusezonu..
Na početku da kažem da nam je ovo najuspješnija polusezona u zadnjih šest sezona, osvojili smo najviše bodova, što je po meni uspjeh.
U onoj davnoj, sjajnoj, bajnoj šampionskoj sezoni osvojili smo 32 boda i imali samo jedan kiks kući (remi protiv tuzlaka), u narednoj sezoni smo pali (2007/08 i 2008/09 po 23 boda),a onda kreće lagani uspon (2009/2010 i 2010/11 po 28, a u 2011/12 29 bodova) da bi u ovoj isto imali jedan kiks kući (remi protiv zeničana) i kao što vidite 33 boda.
Da li će ovo biti dobar početak da bi na kraju dostigli cilj vidjet ćemo ( ja ne vjerujem).
U određenim utakmicama smo imali inicijativu na terenu, igrali fino, pobjeđivali, a u nekim bogami katastrofa.
Što se tiče posljednje utakmice, možda je ovaj poraz došao na vrijeme da malo prilegnemo...
Da li koga otpustili ili, kako većina govori, otjerati, hm, samo u napadu treba kompletnu postavu izmjeniti.. Ako se u januaru prodaju Said i Ivan S. mora se naći jedan dobar vezni igrač koji ih može zamjeniti.
Karamatić - Suljić : Asmir 100 % ostaje jer nema "kila" da bi išao vani pa ni u NHL sa njim samo treba malo individualno raditi da nauči kad je pravi trenutak za pas, a Žaretu treba dati šansu a kvalitet sigurno ima.
Ako Dupovac ode, e tu se opet javlja problem....
Jović - On definitivno treba ostati, jes da je bilo greški i u dovođenju igrača i u postavci igre u pojedinim utakmicam ali da bi bili iole ozbiljan klub ne smijemo trenere mjenjati svake godine.
Da ponovim, nekoliko izmjena u igračkom kadru treba napraviti, ali pametno.
Kakva su moja očekivanja:
Želim da izmirimo dugove koji nas svake godine sputavaju za licencu (bivši igrači, dobavljači, Musemić...), i da licencu dobijemo na prvostepenoj komisiji.
Titula, ma ko je ne bi želio, to su ambicije ali realnost je sasvim drugačija, teško da ćemo mi moći doći do tog cilja..Što to prije shvatimo manje će boljeti...
Volio bih da smo prošli u kupu, ja sam nešto želio da ga osvojimo, ali eto ne dade se...