AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: AC Milan
šuge jedne **** ... jel vam sad srce u guzici ...
posle onog ofsajda Quaglie i faula nad Robinhom,dobro se sudija izvuce,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
E ovo je penal Milan style, ono sto vas je krasilo prosle sezone....
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- maximusdecimus
- Kontakt:
ne znam da li štimate, al da vadite lopte koje pređu gol-liniju bar 2 metra i da vam to prolazi kod sudija, to je činjenicachi3llo je napisao/la:Jel namjestamo mi utakmice?
Da te ispravim; loptu*; pola metra*maximusdecimus je napisao/la:ne znam da li štimate, al da vadite lopte koje pređu gol-liniju bar 2 metra i da vam to prolazi kod sudija, to je činjenicachi3llo je napisao/la:Jel namjestamo mi utakmice?
Cinjenica je i da milanu sviraju nepostojece penale i interu golove iz ofsajda... Sto ce rec da su sudije retardirane, i da se batalite djecije price o namjestanju.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Kako rubentini samo kmece kad njihov klub s*ebu sudije, a likuju kad se desi to drugima. 
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Jel ti drago hejteru, opet namjestamo jeldeMaGiCa je napisao/la:Kako rubentini samo kmece kad njihov klub s*ebu sudije, a likuju kad se desi to drugima.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
MaGiCa je napisao/la:Kako rubentini samo kmece kad njihov klub s*ebu sudije, a likuju kad se desi to drugima.

Inace navijaci drugih timova poklope se i sute kad im sudija pogrijesi.
navijači drugih klubova mogu, vi nebiste trebali, to jest, ako imate imalo obraza
YNWA!
covjek je u pravu.sudija pogrijesi a vi 3 teme okupirate
katastrofa ste,ljudi vas ubise u svemu,imali ste jednu sansu,onu kad je Quagliarella bio u ofsajdu,,ja ne znam jesu li jos kad opucali po golu?
bolji su ljudi i zasluzuju pobjedu,,fali vam i najmanje 2 zuta,plus onaj cist faul nad Robinhom kod linije,,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
HOPLIT je napisao/la:navijači drugih klubova mogu, vi nebiste trebali, to jest, ako imate imalo obraza
Po kojoj to logici?
@ado, nista ja nisam rekao za igru, bolji je Milan, mi smo trenutno prelosi ne terenu, ja sam poceo o ovoj sudijskoj gresci, cisto zbog, juventusu se stima sve zivo i ne zivo, price.
- LateraleSinistro
- Kontakt:
hajde manje seri, blatantno smo osteceni i nek smo, al kad vi pocnete srat ko onaj gore hejter e tad mi idete na k.Greske se desavaju al kad vi pocnete srat to je ono bas nisko hejterski.adointer je napisao/la:covjek je u pravu.sudija pogrijesi a vi 3 teme okupiratekatastrofa ste,ljudi vas ubise u svemu,imali ste jednu sansu,onu kad je Quagliarella bio u ofsajdu,,ja ne znam jesu li jos kad opucali po golu?
bolji su ljudi i zasluzuju pobjedu,,fali vam i najmanje 2 zuta,plus onaj cist faul nad Robinhom kod linije,,,
@LateraleSinistro
Drago mi je, @trolloko.
@chi3llo
Navijaci drugih klubova nisu vazda u Banovicima, nemaju xy profila, ne troluju svaku temu, ne smaraju sa vlastitim "verzijama" istine i ne vredjaju druge ljude poput navijaca 1 kluba. Ali, vec znamo za to i mogu samo da vam ponovo stavim 1 pravilnik za razumevanje Serie A dela ss.ba foruma.
Drago mi je, @trolloko.
@chi3llo
Navijaci drugih klubova nisu vazda u Banovicima, nemaju xy profila, ne troluju svaku temu, ne smaraju sa vlastitim "verzijama" istine i ne vredjaju druge ljude poput navijaca 1 kluba. Ali, vec znamo za to i mogu samo da vam ponovo stavim 1 pravilnik za razumevanje Serie A dela ss.ba foruma.
Sramotan fudbal oba tima ali Milan ima vodstvo zasad pa se ne žalim. Penal ne znam nisam dobro vidio zaista pa neću komentarisati. Bila je dignuta ruka 90 stepeni u odnosu na tijelo dakle neprirodan položaj sad jel dirala ne vidjeh zaista. Sve u svemu 0 od fudbala u najvećem derbiju Italije.
Zadnja izmjena: baresi#6, dana/u 25 nov 2012, 21:40, ukupno mijenjano 1 put.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- LateraleSinistro
- Kontakt:
ti samo cekas ovakve prilike da podjebavas narod, ne javis se kad ti tim guraju il kad gubi neko cekas ovakve podle trentuke, joj kakva si osoba, fuj.MaGiCa je napisao/la:@LateraleSinistro
Drago mi je, @trolloko.![]()
@gojzerica
I taj moj "smrad" je zapravo 1 miomiris za ono sto ti ispustas iz sebe.
@chi3llo
Kad lopovi dodju pricat o lopovlucima to je strasno. Fuj. Mogu imat posjed 30% vise nisu sanse stvorili. Imali su srece pa panicno zavrsavamo napade inace bi svega bilo. Penal svakako nije bio, ali u prvi mah svi su pomislili da je ruka a sudije nemaju usporeni snimak ako neki to ovdje nisu znali. Lopte se vadile metar iz gola pa sta svi zivi i Boze moj jos se tu liga prelomila ovdje se nista prelomit nece samo obicna utakmica al nek kmece i traze razlog svoje ocajne partije vcs u sudijama. Kod nas pod hitno Boatenga vadit, covjek 2 akcije idemo 4 na 3 on nesto lijevom suta tragedija. Ubacit Krkica, pa kasnije umjesto Robinha Pata jer ovaj prvi ne moze citavu odigrat. Nek nam je hairli, al ne nadam se previse, pesimistican sam i imam osjecaj da cemo 3 primit.
Ljudi pa sta je ovo,prepoznat nas ne mogu
Mislim da je Max napokon ubo sa sastavom,napokon da sve stima u ekipi kako treba,a posebno je pogodio sa Binhom,veceras razvaljuje. Cak i odbrana funkcionise kako treba
Bekovi odlicni skupa sa Montom i Jongom,sarafa jedino mogu faulom zaustaviti,zasad odlicno odigrano od strane njih.
Ajmo momci,samo tako nastavite iduce poluvrijeme i 3 boda su nasa
Mislim da je Max napokon ubo sa sastavom,napokon da sve stima u ekipi kako treba,a posebno je pogodio sa Binhom,veceras razvaljuje. Cak i odbrana funkcionise kako treba
Bekovi odlicni skupa sa Montom i Jongom,sarafa jedino mogu faulom zaustaviti,zasad odlicno odigrano od strane njih.
Ajmo momci,samo tako nastavite iduce poluvrijeme i 3 boda su nasa
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.