AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Joj sta im radi Il Faraone to je cudo jedno. Ondje pogrijesi nije vratio Binhu al i Boa je mogo sutat, al se prepo haman posto svaku profula. Igramo ko kad primimo go, znaci pritisak, znaci trka. Ubacit Krkica umjesto Boe il Robinha, bolje umjesto ovog drugog jer Boa igra dobro u odbrani i uzima lopte u skoku.
Ebiga kad penala kompenzacija za onaj ofsajd i faul, ali i Isla je drzao ruku u skroz neprirodnom polozaju i moglo se lako pogrijesit, isto kao u situaciji gdje sudija nije vidio da je Pirlo sutno Binha a ne loptu.
Ebiga kad penala kompenzacija za onaj ofsajd i faul, ali i Isla je drzao ruku u skroz neprirodnom polozaju i moglo se lako pogrijesit, isto kao u situaciji gdje sudija nije vidio da je Pirlo sutno Binha a ne loptu.
-
public enemy no1.
- Kontakt:
i ni po cemu se ne razlikujes od njih..jer zadnji tvoj post nije nista drugo nego vrijedjanje i cekanje kad ce se neko nakaciti na tvoj post kako bi dobio ban..al' dobro..svakom' svoje..MaGiCa je napisao/la:@LateraleSinistro
Drago mi je, @trolloko.![]()
@gojzerica
I taj moj "smrad" je zapravo 1 miomiris za ono sto ti ispustas iz sebe.
@chi3llo
Navijaci drugih klubova nisu vazda u Banovicima, nemaju xy profila, ne troluju svaku temu, ne smaraju sa vlastitim "verzijama" istine i ne vredjaju druge ljude poput navijaca 1 kluba. Ali, vec znamo za to i mogu samo da vam ponovo stavim 1 pravilnik za razumevanje Serie A dela ss.ba foruma.
Maria Kirilenko fan !
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
SAMO JEDAN KLUB !
SAMO JEDAN GRAD !
peRFection... love 18
Sad kad ste vi oštećeni onda smo najveći lopovi na svijetu , spomine se nekakav Milan style (odnosi se na penal) itd ... a prošle sezone u odlučujućoj utakmici čist go Muntarija , poništen gol protiv Catanie dok su vama par golova iz ofsajda priznato .. haj ne budite dvolicni nego gledajte realno , niste pokazali nista na terenu osim pokusaja centarsuta .. Milan odigrao pametno i zasluzeno vode bez obzira na ne postojeci dosudjeni penal
Sloboda Tuzla !!!
- maximusdecimus
- Kontakt:
pa, ja ne vidim da je neko od milaneza nešto loše napisao dok vi niste došli ovdje da kmečite. jbt, kao da je neko od forumaša svirao penalchi3llo je napisao/la:MaGiCa je napisao/la:Kako rubentini samo kmece kad njihov klub s*ebu sudije, a likuju kad se desi to drugima.
Inace navijaci drugih timova poklope se i sute kad im sudija pogrijesi.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Joj ti si meni najjaci na forumuMaGiCa je napisao/la:
Navijaci drugih klubova nisu vazda u Banovicima, nemaju xy profila, ne troluju svaku temu, ne smaraju sa vlastitim "verzijama" istine i ne vredjaju druge ljude poput navijaca 1 kluba. Ali, vec znamo za to i mogu samo da vam ponovo stavim 1 pravilnik za razumevanje Serie A dela ss.ba foruma.
Tvoj hejt prema Juventusu prelazi svaku granicu normale. Ja nesto en vidim da tebi neko ulazi u temu i smara nakon svake utakmice Napolija. S druge strane, ti ulijeces ovdje da pljujes kad god vidis priliku za to.
Da se razumijemo, ne smeta mi opste, simpatican si
Inace, prelose poluvrijeme.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Shevchenko4ever
- Kontakt:
ili normalno komentarisite ili **** u skokovima sa teme
bilo ko drugi da se javi i komentarise o sudijama uredu, ali vi ne mozete nikako, zato bi vam bolje bilo da komentarisete kako igra Juve (tj. kako nije povezao dva pasa u 45 min) nego sto serete kakav je penal sviran milanu, penal je bio, druga je stvar sto ga nije moro svirati, ali pomirite se sa tim da se i protiv vas moze svirati penal, znam da ste se odvikli do toga
a sada FORZA MILAN jos jace, idemo zavrsiti kako treba ovo do kraja, pa nek imaju jos sta komentarisati osim sudija
bilo ko drugi da se javi i komentarise o sudijama uredu, ali vi ne mozete nikako, zato bi vam bolje bilo da komentarisete kako igra Juve (tj. kako nije povezao dva pasa u 45 min) nego sto serete kakav je penal sviran milanu, penal je bio, druga je stvar sto ga nije moro svirati, ali pomirite se sa tim da se i protiv vas moze svirati penal, znam da ste se odvikli do toga
a sada FORZA MILAN jos jace, idemo zavrsiti kako treba ovo do kraja, pa nek imaju jos sta komentarisati osim sudija
Milan Milan solo con te
Milan Milan sempre per te
Milan Milan sempre per te
- 10DelPiero
- Kontakt:
Valjda ste se uvjerili da su i sudije ljudi veceras i da grijese ne samo u korist Juventusa, iako ne gledam vidim da je to bio sporan trenutak. Gdje je sad @IlPrincipe da mi kaze kako se rezultat kretao 
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nit sam iz Banovica, nit imam vise od jednog profila, nit trolujem svaku temu, zapravo nijednu, koje vlstite istine? Rofl...MaGiCa je napisao/la: @chi3llo
Drugi navijaci ne vrijedjaju? Oj... oplakah. Oni Unitedovci siblje i kamenje na 'Pool-ovce, Realovi i Barcini navijaci da ne pricam, a da ne pocinjem kolk'o su mene vrijedjali navijaci intera i milana jer navijam za juve...(ne da mi smeta, sasvim normalno ponasanje navijackih skupina 2 rivalska kluba)
Ja ne govorim da nema navijaca Juveta iz Banovica, da nema navijaca Juveta sa xy profila, da ne trolluju svaku temu i slicno, al cu prije rec da sam PLAST SIJENA nego da drugi klubovi na ovom forumu nemaju takve navijace.
Cemu ta tolika mrznja prema nama, nejasno mi je... valjda sto smo najjaci
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
nema tu puno price, zasluzeno vodite ali u isto vrijeme neposten gol.. puno ste bolji, vidjet cemo sta ce biti u nastavku.. dobra utakmice
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
odigrali smo dobro prvo poluvrijeme nadam se da cemo i drugo odigrati dobro i osigurati jako vazna 3 boda
Forza Milan
Forza Milan
- L'Avvocato
- Kontakt:
A zbog cega mi ne mozemo?Shevchenko4ever je napisao/la:ili normalno komentarisite ili **** u skokovima sa teme
Joj ti price jarane, cuj ne smijes komentarisati sudjenje
★★★
- maximusdecimus
- Kontakt:
kakva mržnja? ko je nakon penala došao na čiju temu? mi na vašu ili vi na našu??ajde razguli,imaš svoju temu,pa tamo kmeči o nekakvoj mržnjichi3llo je napisao/la:Nit sam iz Banovica, nit imam vise od jednog profila, nit trolujem svaku temu, zapravo nijednu, koje vlstite istine? Rofl...MaGiCa je napisao/la: @chi3llo
Drugi navijaci ne vrijedjaju? Oj... oplakah. Oni Unitedovci siblje i kamenje na 'Pool-ovce, Realovi i Barcini navijaci da ne pricam, a da ne pocinjem kolk'o su mene vrijedjali navijaci intera i milana jer navijam za juve...(ne da mi smeta, sasvim normalno ponasanje navijackih skupina 2 rivalska kluba)
Ja ne govorim da nema navijaca Juveta iz Banovica, da nema navijaca Juveta sa xy profila, da ne trolluju svaku temu i slicno, al cu prije rec da sam PLAST SIJENA nego da drugi klubovi na ovom forumu nemaju takve navijace.
pocelo je drugo poluvrijeme Rosoneri sretno i spretno do pobjede

Tebi se i nisam obracao :/ navijaci milana sigurno nisu dosli na nasu temu kad je Muntari (nije)daomaximusdecimus je napisao/la:kakva mržnja? ko je nakon penala došao na čiju temu? mi na vašu ili vi na našu??ajde razguli,imaš svoju temu,pa tamo kmeči o nekakvoj mržnjichi3llo je napisao/la:Nit sam iz Banovica, nit imam vise od jednog profila, nit trolujem svaku temu, zapravo nijednu, koje vlstite istine? Rofl...MaGiCa je napisao/la: @chi3llo
gol?
@SissokoAKABuffonAKALaterale
Da, ja sam "fuj osoba" zato sto sam ti rekao da trolujes sa xy profila. Jos kad sve to ne bi bilo istina, pa i da budem "fuj osoba", ali ovako se grohotom smejem.
@LAvvocato
Ja nisam uleteo na temu Juventusa, ali ovi tvoji jesu na temu Milana. I ja ispadam krivac
@pen1
Vredjanje
Vredjanje je kad nekome kazes da smrdi, a ne kad ti on odgovori na temu tvojih mirisa.
@chi3llo
Ne mora da znaci da se post odnosio na tebe i da ti imas xy profila. Ali, ima i takvih. A to su oni sto psuju moderaciju i ostale forumase, troluju teme i onda traze kolektivni bojkot, jer ih ostali ne fermaju, a administracija kaznjava. A onda kad se vrate, nastave po starom.
Penal nije bio, ali imam razumevanje za sudiju koji ga je svirao, jer je licilo da je penal. Sudije nemaju taj luksuz da gledaju 10ak usporenih snimaka. To se stalno zaboravlja.
Takodje, ne bi se trebalo dizati frka ni oko ofsajda od 10cm, te kad lopta predje/ne predje crtu za toliko. No, kad je ofsajd velicine sifonjera ilikad se faul na 18 metara svira kao penal, tad se vec ne moze gledati kroz prste sudijama.
Generalno, sudije u Italiji su jako slabe. Grese i Englezi i Spanci, ali ovo je vec 1 citav nivo iznad njih.
Da, ja sam "fuj osoba" zato sto sam ti rekao da trolujes sa xy profila. Jos kad sve to ne bi bilo istina, pa i da budem "fuj osoba", ali ovako se grohotom smejem.
@LAvvocato
Ja nisam uleteo na temu Juventusa, ali ovi tvoji jesu na temu Milana. I ja ispadam krivac
@pen1
Vredjanje
@chi3llo
Ne mora da znaci da se post odnosio na tebe i da ti imas xy profila. Ali, ima i takvih. A to su oni sto psuju moderaciju i ostale forumase, troluju teme i onda traze kolektivni bojkot, jer ih ostali ne fermaju, a administracija kaznjava. A onda kad se vrate, nastave po starom.
Penal nije bio, ali imam razumevanje za sudiju koji ga je svirao, jer je licilo da je penal. Sudije nemaju taj luksuz da gledaju 10ak usporenih snimaka. To se stalno zaboravlja.
Takodje, ne bi se trebalo dizati frka ni oko ofsajda od 10cm, te kad lopta predje/ne predje crtu za toliko. No, kad je ofsajd velicine sifonjera ilikad se faul na 18 metara svira kao penal, tad se vec ne moze gledati kroz prste sudijama.
Generalno, sudije u Italiji su jako slabe. Grese i Englezi i Spanci, ali ovo je vec 1 citav nivo iznad njih.
Pa to je sto i govorim za sudije, kakvo namjestanje, sudije su jednostavno kriminalno lose u italiji..
Evo Pazzka
sad kad zabije morat cete nam se zahvalit kao ljudi 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- IlPrincipe
- Kontakt:
Poceli su nasi da se povlace,a to je zadnje sto nam sada treba,jos ovi polako preuzimaju inicijativu nad utakmicom.Ajde momci,trgnite se malo
I ebemu,daj bolje cuvajte ovog kepeca,mal' nam ne uvali makazicama
A evo ga i panjina,samo nam je jos on trebao
I ebemu,daj bolje cuvajte ovog kepeca,mal' nam ne uvali makazicama
A evo ga i panjina,samo nam je jos on trebao
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ako ne pobjedite, bice cudo, prelosi smo veceras.
Edit: Sta god bude, pa i da 3 autogola zabije, Constant igrac utakmice. On i De Sciglio su vam dobili ovu tekmu.
Edit: Sta god bude, pa i da 3 autogola zabije, Constant igrac utakmice. On i De Sciglio su vam dobili ovu tekmu.
Zadnja izmjena: chi3llo, dana/u 25 nov 2012, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.