FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- storm_raider
- Kontakt:
Re: FK Željezničar

Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 25 nov 2012, 21:58, ukupno mijenjano 1 put.
Sport je lijek za tijelo i duh.
ne znam zasto govoris da je lose na Kosevu, kad su ljudi odigrali najbolju polusezonu u historiji... mislim jeste da su zavrsili drugi,fossil je napisao/la:JER VI STE divovi, ZELJO VAS ****, VAS JE CIJELI SVIJET U PLAVO OBOJEN !!!
Moji prijatelji i ja smo dosli do zakljucka da je veceras i naredna tri mjeseca gore samo u Palestini nego na kosevu !!!
S obzirom da se situacija u Palestini smirila, ipak je gore samo na kosevu hahahahaha

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ima jos 15 kola, ko je rekao da smo se oprostili od titule?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- KB-TM87
- Kontakt:
ŠAMPIONI 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Cestitam vam na jesenjoj tituli..zasluzili ste je..pozdrav iz Bijeljine.
zato sto ih je 80% veceras za siroki navijalotu i tamo je napisao/la:ne znam zasto govoris da je lose na Kosevu, kad su ljudi odigrali najbolju polusezonu u historiji... mislim jeste da su zavrsili drugi,fossil je napisao/la:JER VI STE divovi, ZELJO VAS ****, VAS JE CIJELI SVIJET U PLAVO OBOJEN !!!
Moji prijatelji i ja smo dosli do zakljucka da je veceras i naredna tri mjeseca gore samo u Palestini nego na kosevu !!!
S obzirom da se situacija u Palestini smirila, ipak je gore samo na kosevu hahahahahaal stas...

VOLIM TE Z E LJ O !!!!!
Ide pehar Premijer lige BiH ulicom i naidze na grupu hordasa. Krenu oni njega ganjat da ga izmlate i ovaj im bjezi. i tako oni njega ganjaju i ganjaju dok taj pehar ne naleti na pehar kupa BiH. Kaze on njemu: "Bjezi bjezi, eto pitara da nas lome" a ovaj drugi odgovara: "Ne brini, zaboravili su oni kako mi izgledamo" 

Po meni Bekric najbolji... Svraku (haj dao gol) nisam ni primjetio... Adilovic i Selimovic izgubljeni. Sve ostalo prosjek.
Sad znaš da grad je naš !
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa jos sebi ne mogu da dodjem ! veceras atmosfera vrh vrhova !! pisem poslije dok se sve slegne !
p.s ako neko moze da javi za onog ciku na sjeveru jel ok ? molim vas
p.s ako neko moze da javi za onog ciku na sjeveru jel ok ? molim vas
Željeznicar za život cijeli !
šta je to bilo s njim ?likusa je napisao/la: p.s ako neko moze da javi za onog ciku na sjeveru jel ok ? molim vas
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Hordas Doboj
- Kontakt:
U kratkim crtama "siroki nije zasluzio da izgubi na ovaj nacin"...samir_tm87 je napisao/la:Hordas Doboj je napisao/la:Neki ga sviraju, neki ne. Samo cu ti rec da sam bio mnogo sretan gledajuci onog Musu kako pi*di dok daje izjavu
sta je izjavio ?
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Ostao bez svijesti čini mi se,iznešen je sa stadiona.anonimni je napisao/la:šta je to bilo s njim ?likusa je napisao/la: p.s ako neko moze da javi za onog ciku na sjeveru jel ok ? molim vas
HVALA.IB2000 je napisao/la:Cestitam vam na jesenjoj tituli..zasluzili ste je..pozdrav iz Bijeljine.
SAMO DA POZDRAVIM FAMILIJU BILOBRK!
PS: ŠAMPIONI!!!
PS: ŠAMPIONI!!!
Samo da prezivi nezelim jos ljudi da umire znam kako je i kod nas je jedan na istoku nedavno isto tako brz oporovak zelim i da prezivi iskreno.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
-
- Kontakt:
Cjelu heftu dogovaro se sa rajom kad, gdje, sta pred tekmu, 2 dana prije tekme dobijem temperaturu, "izradim sve", ispadnem "pi**a" (haj ti objasni da imas tempareturu
), u 18:00 malo se bolje osjecam, odmah se spremim, sam na grbavicu onako nikakav, malaksav al ni u jednom trenutku se nisam pokajao
VOLIM TE ŽELJO, HVALA ZA OVE TRENUTKE KOJE NAM PRUŽAŠ, HVALA TI IVICE HVALA TI AMARE STO NABIJATE KOMPLEKSE MLADJEM I MANJEM SARAJEVSKOM PREMIJERLIGAŠU.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI

VOLIM TE ŽELJO, HVALA ZA OVE TRENUTKE KOJE NAM PRUŽAŠ, HVALA TI IVICE HVALA TI AMARE STO NABIJATE KOMPLEKSE MLADJEM I MANJEM SARAJEVSKOM PREMIJERLIGAŠU.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
HVALA!!!!!terabajt je napisao/la:HVALA.IB2000 je napisao/la:Cestitam vam na jesenjoj tituli..zasluzili ste je..pozdrav iz Bijeljine.
SADA DOBRO ZNATE DA DRŽAVA JE NAŠA ! hahahahahahahahahahahahahahah 

TRPAJ LEVATE !
<3 1921
<3 1921
uh... ma biće dobro aBd, nadam se...Narin je napisao/la:Ostao bez svijesti čini mi se,iznešen je sa stadiona.anonimni je napisao/la:šta je to bilo s njim ?likusa je napisao/la: p.s ako neko moze da javi za onog ciku na sjeveru jel ok ? molim vas
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina