Drago mi je sto je uzeo titulu samo zbog ovih ovdje na forumu
I za kraj imate pozdrav vaseg samuraja...

PS: Ovu sam sliku postavio samo iz razloga kako Alonsov klan ne bi zagovarao neke teorije zavjere.
Moderator/ica: rio_Ferdy88

То је % & "TheVerminator je napisao/la:
Vettel prvi srpski šampion u F1.

ovaj sa vettelove desne strane nije srbinTheVerminator je napisao/la:
Vettel prvi srpski šampion u F1.
Shut the fuck up !neo je napisao/la:Majke mi raspravljate se kao da je vettel bosanac, alonso srbin a masa uleti onako ko hrvat. De odvadite malo.
Sent from my GT-I9000

Nije okMaGiCa je napisao/la:@schweinsteiger
Odmori malo. OK![]()
Jedno je navijati za nekoga, a drugo je biti slepi obozavalac. Vettel ima dominantan bolid i to rezultati pokazuju. Nije to uopste do ljudske percepcije, vec do statistickih parametara.
Webber nije klasa Vettela, pa samim tim nije ni mogao da ima te rezultate u istom tom bolidu.
Problem je sto je u odnosu na glavne konkurente (Alonsa, Hamiltona i Raikkonena), Vettel imao jaci auto. Zapravo, nije ni to problem, jer u F1 uvek ima neko najbolji bolid. Problem je u debilnom shvatanju da je upravo Vettel sine qua non conditio ovih rezultata RBa, a ne Newey i Red Bull kao tim. Dakle, tim mu je dao najbolji auto, koji je on odvezao do titule. Kad bude pobedjivao van najboljeg auta, tada nece biti default vozac.
A za to da Vettel "ne zna voziti", reci mi gde sam napisao, da se izvinim odmah. Ali ne, lepse je lagati i konstruisati pricu nego racionalno se postaviti prema nekome/necemu.
A zaboravio si kad je frajer osvajao bodove u Minardiu, vidi se da pratiš Formulu od pojave AlonsaMaGiCa je napisao/la: Webber nije klasa Vettela
sihre mu bolan bacio, zakljuco mu sudbinu kad je preletioneurofunk je napisao/la:Vidi se kolko pratiš F1![]()
da pratis znao bi da je u prvoj polovici sezone Red Bull imao velikih problema sa bolidom, nakon onog sudara kad je Grosjean preletio Alonsa sve im je krenulo. Uštimali su bolid i Vettel je pobjedio na sljedeće četiri trke. Nije to zato što je on ekspoldirao i počeo bogovski da vozi. jednostavno kvalitet bolida je došao do izražaja i to je to.
Bez kersa,drsa i sličnih glupostiyoungredcomps je napisao/la:ovaj sa vettelove desne strane nije srbin
[youtube][/youtube]
ovo je bilo utrkivanje.trkali su se cak i na kvalifikacijama.respect nando
i Verstapen ih je osvajao u arrowsu, pa jel iko bitan? najmrzi vozac f1 uveliko je webber.. ispod prosjecni vozac kojeg je sreca pogledala sa red bullomlegenda reala je napisao/la:A zaboravio si kad je frajer osvajao bodove u Minardiu, vidi se da pratiš Formulu od pojave AlonsaMaGiCa je napisao/la: Webber nije klasa Vettela![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.