ahmic je napisao/la:pa nije valjda i penal napravio i gol dao Spaha?
Jest, jos dobio crveni za to,ali je Fazio dobrovoljno izasao umjesto njega.
Salu na stranu,svo sranje je Fazio napravio.Penal,crveni i onda ostavio Spahu da se sam handri u odbrani.
Ko to ne vidi,kod opticara pod hitno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Atletico ih ubio.
Igrači Seville haman pod dojmovima prošlosedmične pobjede nad Betisom. Ok, gostovali su drugoplasiranoj ekipi na tabeli, ali ne vidjeh da su prešli na protivničku polovinu.
Spahić kao i cjelokupna odbrana - kriminalan. Mogao je zabiti 2 autogola, al' sreća ga je pomilovala prilikom one nespretne reakcije glavom.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
ima zuti vec jedan a ima se jos puno igrati, mogao bih crvendac biti tu
Ja,pa?????
pa-pa
nemam zivacam da se prepirem
Ali imas zivaca pametovati,ako nas igrac napravi koji kiks.
Inace te ni za zivu glavu nema,poslije dobrih tekmi istog.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nije ovo baš njegovo najbolje izdanje ali malo mu se toga može prigovoriti, čovjek je več 70 minuta na streljani. Sudija uništio utakmicu, ono ni slučajno nije bilo za crveni karton.
Spaha sve bolji u Sevilli,sad poceo cak i zabijati
Imao je tezak zadatak,ali rekao bi da je solidno cuvao Falcaa.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!