AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- francobaresi
- Kontakt:
De Sciglio De Jong Montolivo Constant Shaarway Čudesno su večeras odigrali , kako su samo trčali i borili se 
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
chi3llo je napisao/la:[youtube][/youtube]
I mene bi
nije ovo bio penal, ali ova tekma nista ne odluciva, prosla je odlucila prvenstvo, jer da je Milanu priznat gol dobio ih sigurno... ruku na srce
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne bi ih Milan dobio jer je i Juventusu u toj utakmici poništen čist gol odmah nakon tog incidenta, ali po običaju se samo Juventusovo dvorište gleda, ohladite malo.meskalin je napisao/la:chi3llo je napisao/la:[youtube][/youtube]
I mene bi
nije ovo bio penal, ali ova tekma nista ne odluciva, prosla je odlucila prvenstvo, jer da je Milanu priznat gol dobio ih sigurno... ruku na srce
I nije ta utakmica odlučila ništa. Milan je imao 7 bodova prednosti što se na kraju zasluženo istopilo jer se nisu mogli dovijeka oslanjati na Ibru, a Juventus je napravio strašan niz.
Zadnja izmjena: IlCapitano, dana/u 25 nov 2012, 23:58, ukupno mijenjano 1 put.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- LateraleSinistro
- Kontakt:
Vidimo se u maju.Prosla nije odlucila jer je Juve imao 4 boda prednosti na kraju i u toj istoj utakmici je ostecen za 3 crvena i cist gol.Vidimo se u maju.meskalin je napisao/la:chi3llo je napisao/la:[youtube][/youtube]
I mene bi
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
cestitke na pobijedi, nekako ovom juveu ne ide protiv milanskih klubova wahahaha
Drago mi je što je Milan dobio ovo, al' brat bratu ovo nije penal.
napokon imamo odlicna dva beka, muku mucimo zadnjih godina na tim pozicijama, ne zelim vise da vidim abatea na toj poziciji ni u snu!!
uz dva beka de jong i montolivo za svaku pohvalu, ali i odbrana je bila na visini zadatka...i da ja trubim vazda da robinho mora igrati i tako mi je drago sto ga je on zabio
FORZA MILAN!!!

uz dva beka de jong i montolivo za svaku pohvalu, ali i odbrana je bila na visini zadatka...i da ja trubim vazda da robinho mora igrati i tako mi je drago sto ga je on zabio
FORZA MILAN!!!

bice zanimljivo kad se abate vrati ko ce imati prednost mada bi ja ovog malca zacementiro na ovu poziciju u narednih 10 godina
ali KPB sta se desava sa ovim igracem uzas zivota mi ne doprinosi igri al bas ni u cemu
ali KPB sta se desava sa ovim igracem uzas zivota mi ne doprinosi igri al bas ni u cemu
KPB je meni bio veceras solidan . Nista posebno , ali se makar trudio , borio se . To volim vidjeti kod njega
.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- francobaresi
- Kontakt:
Potraga za kapitenom završena , iako po stažu u klubu nije ni među prva 3 ali svojim zalaganjem i kvalitetom to zasluzuje.Ova nova generacija je mislim dobila novog vođu , koji je među najstarijim a ima tek 27 god .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
neki novi klinci u milanu
samo treba nastaviti iz utakmice u utakmicu, da se dokopamo tog mjesta za ligu prvaka
samo treba nastaviti iz utakmice u utakmicu, da se dokopamo tog mjesta za ligu prvaka
Pirlo ispuhao ja ga sad ne bi dao za Monta nema šanse
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Dobro je,dobro jeeeeee.
Konacno imamo normalne bekove, De Jong Monto i Nocerino su odlicni bili,borili smo se lavovski i izborili za pobjedu,koja je jako bitna na psihickom planu,da nam digne samopouzdanje i da ovi klinici zaigraju slobodnije i nadam se da je ovo pocetak puno boljih rezultata treba nam podhitno da uvezemo koju pobjedu zaredom u prvenstvu da se priblizimo vrhu sto vise do nove godine,i januaru par pojacanja i idemo!!!
Penal koliko sam ja vidio nije bio.
Konacno imamo normalne bekove, De Jong Monto i Nocerino su odlicni bili,borili smo se lavovski i izborili za pobjedu,koja je jako bitna na psihickom planu,da nam digne samopouzdanje i da ovi klinici zaigraju slobodnije i nadam se da je ovo pocetak puno boljih rezultata treba nam podhitno da uvezemo koju pobjedu zaredom u prvenstvu da se priblizimo vrhu sto vise do nove godine,i januaru par pojacanja i idemo!!!
Penal koliko sam ja vidio nije bio.
- francobaresi
- Kontakt:
Neke ljubavi su vječne "Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
-
neroazzuro
- Kontakt:
Cestitke momci! Montolivo veceras odlican.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
U mad Juve?

Yepes against giovinco:
Non picchio i bambini!
Il club più titolato al mondo.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- francobaresi
- Kontakt:
Večerašnju utakmicu je pratilo 77.023 gladalaca na San Siru. Milan je zaradio €3.088.687,20 od prodaje ulaznica.
Te jedna poruka sa tribina za Pata : ""Ko nosi Milan u srcu, ne zove agenta"
Sve su mu objasnili .
Te jedna poruka sa tribina za Pata : ""Ko nosi Milan u srcu, ne zove agenta"
Sve su mu objasnili .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- Zenichanin
- Kontakt:
Cestitke i od mene 
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.