Željo jesenski prvak, Milan tuče Juventusa

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Regarding the choice to make Montolivo captain vs. Juve: it was suggested by Berlusconi when he was at Milanello last Saturdayck21_official constant kevin
Salam aleykoum je pense que tout comme moi vous avez le sourire aujourd'hui
A šta je izvinjenje za Matrijev nepriznati gol?senad_flamin je napisao/la:Ovaj nepostojeći penal je kao neko "izvinjenje" za onaj gol Muntaria koji samo sudije nisu vidile.
IlCapitano je napisao/la:A šta je izvinjenje za Matrijev nepriznati gol?senad_flamin je napisao/la:Ovaj nepostojeći penal je kao neko "izvinjenje" za onaj gol Muntaria koji samo sudije nisu vidile.
Ti meni nađi te sudijske odluke u korist Juventusa ove i prošle sezone i ako ih bude više nego u korist Milana i Intera ja ću sebi sam glavu otkinuti.milanist je napisao/la:IlCapitano je napisao/la:A šta je izvinjenje za Matrijev nepriznati gol?senad_flamin je napisao/la:Ovaj nepostojeći penal je kao neko "izvinjenje" za onaj gol Muntaria koji samo sudije nisu vidile.
zar ne znas, titula sinko titula? lopovi jedni.
Edit. jbgt ja vise ni ne znam ko vam vodi ekipu. pola vam uprave po zatvorima, pola po kladionicama, jos samo da vam ekrem jevric vodi ekipu jedan mec i to bi bilo to...
mene bi bilo sramota ista govoriti o namjestanju a da je Allegri suspendovan zbog istog. ne zahebajite bgt. vi o moralu. ko mara o kurc*
Hahahahha...najtrofejnija ekipa svijetamilanist je napisao/la:hahah momcino probudi se, previse sanjas. usani kad govoris o milanu. ipak je to svetinja, mi smo najtrofejnija ekipa svijeta.. nisamo starica koja je sinoc dala ....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.