NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
" onclick="window.open(this.href);return false;
Neki od najzanimljivijih dijelova utakmice. @kevine, svaka čast na objektivnosti. Pročitao sam tvoje komentarei sa njima se u potpunosti slažem. Sve u svemu Željo bolji za taj jedan gol. Mislim da je Široki sam kriv što nije došao do željenog rezultata. Imali su svoje šanse koje nisu iskoristili. U onakvoj utakmici (punoj naboja) suđenje je ipak bilo solidno. Musa se ne može i ne treba vaditi na suđenje, jer da je kojim slučajem Široki iskoristio 3-4 šanse, onda bi drugačije pričao. Sve u svemu zaslužena pobjeda Želje.
Neki od najzanimljivijih dijelova utakmice. @kevine, svaka čast na objektivnosti. Pročitao sam tvoje komentarei sa njima se u potpunosti slažem. Sve u svemu Željo bolji za taj jedan gol. Mislim da je Široki sam kriv što nije došao do željenog rezultata. Imali su svoje šanse koje nisu iskoristili. U onakvoj utakmici (punoj naboja) suđenje je ipak bilo solidno. Musa se ne može i ne treba vaditi na suđenje, jer da je kojim slučajem Široki iskoristio 3-4 šanse, onda bi drugačije pričao. Sve u svemu zaslužena pobjeda Želje.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Da je obrnuto bilo u željinom 16 vjerovatno i nebi sudio...Al penal je čist ko suza,što jest jest...Nije problem ni penal ni sudija,vec vaš igrać sa br.4 ako se ne varam dribla na svojoj polovici i gubi loptu od Selimovica koji centrira i ovaj br 2 rukom zaustavlja centaršut...Igrac br 4 je krivac glavni što bod niste uzeli,dribla gdje se ne smije...Što ste srece imali u Zenici,sinoc je niste imali,takav je nogomet...M. Scofield je napisao/la:Ovakav penal za Široki se ne bi nikad svirao a ne u 92 min. Gledam Betis Real neku večer isto zadnja minuta igrač Betisa igra rukom penal očitiji nego ovaj, a penala nema. Realu se ne svira Želji svira.
::::SAMO ČELIK::::
Mislim da nije Dane izgubio loptu nego Markovic.zamorano je napisao/la:Da je obrnuto bilo u željinom 16 vjerovatno i nebi sudio...Al penal je čist ko suza,što jest jest...Nije problem ni penal ni sudija,vec vaš igrać sa br.4 ako se ne varam dribla na svojoj polovici i gubi loptu od Selimovica koji centrira i ovaj br 2 rukom zaustavlja centaršut...Igrac br 4 je krivac glavni što bod niste uzeli,dribla gdje se ne smije...Što ste srece imali u Zenici,sinoc je niste imali,takav je nogomet...M. Scofield je napisao/la:Ovakav penal za Široki se ne bi nikad svirao a ne u 92 min. Gledam Betis Real neku večer isto zadnja minuta igrač Betisa igra rukom penal očitiji nego ovaj, a penala nema. Realu se ne svira Želji svira.
Wagnera ni u Zenici ni na Grbavici nije bilo ali u Zenici smo se provukli dok na Grbavici nismo, zato sam ga i morao prozvati.
Realno i Amar se pomirio sa x-om, najavio izmjenu u nadoknadi, što treneri rade kad su zadovoljni, taj penal se desio, slobodno uvjerenje, bila je još koja sumnjiva situacija pa je stavio, ali sami ste krivi sto niste kvalitetno iskoristili nekoliko situacija 2na 2 , sto moraš kvalitetnije rješiti jer je obrana Želje jučer na vrlo niskoj razini igrala, da ste imali kvalitetnijeg trenera, evo da ti kažem Karačić bi jučer pobijedio Želju , a Musa nikad neće, trener koji ne osjeća igru i mogućnosti koje protivnik pruža, a Željo je jučer igrao kao i cijelu sezonu, staromodno i loše i opet je prvi, onda znaš koliko je ova liga loša.Olimpic teći, grozno.Kevin je napisao/la:kako god okreneš mi smo popušili 2:1, "izgubili bod(ove)" i sad smo na kraju polusezone 6.![]()
realno, Željo bio bolji, imao više šansi i zasluženo pobjedio iako i neriješeno ne bi bilo nezasluženo za nas..
mogli smo, počeli smo dobro pa smo stali pa smo primili gol, pa smo opet dobro počeli dali smo gol pa smo opet stali..
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Kevin je napisao/la:Da, to sam i ja računao za tu ruku, em što nije lopta išla uopće prema golu nego bi izašla van 16m da je nje dirao i to je vjerojatno rubrika možese svirat ali i nemora..al je svirao i sad je tako..plavobijeli je napisao/la:Je lopta udarila igrača u ruku koja je bila u prirodnom položaju i uz tjelo,lopta nije išla prema golu pa će biti puno tumačenja prirodnog i neprirodnog položaja al niko ne spominje čime je obranio Stanić loptu kad je bila upućena u gol.Željo je pobjedio jer je morao i čestitam im na tomu.Nije mi jasna izmjena onog malog dečka koji je ušao Marić ili sl, jer kad je on ušao osjetilo se neiskustvo i tu je ekipa pošla da pada jer igrač manje dobro se osjeti.Žao mi je Širokog zaslužio je bod,al za bod treba imati onu stvar a to Široki sinoć na kraju nije imao-gledao sam Široki prije par godina u Sarajevu kad je bila sl.situacija kad ih je Panić na isti način povalio.
Ovo za Stanića ne znam o čem govoriš, kad je to bilo znaš li?
Marić je ušao jer Šilić više nemože odigrati cijelu utakmicu...
Ali pazite ovo Široki je jučer bio bez 3 standardna prvotimca = Roskam, I.Džidić, Dino Ćorić.
I bez obzira na to opet su u igri bili: Marković, Zlomislić, Kožul, Ivanković, Marić, Barišić..što znači 6 od 11 igrača na terenu je iz omladinske škole Širokog, tako je bilo i u Zenici samo umjesto Kožula je bio Ćorić..misli mda to nema nitko u BiH..a da pretendira na vrh..
Ima to i Zeljo. istina ne tako mladi, ali su izasli iz nase skole.
Prvi sastav Zelje kad su svi zdravi glasi:
---------Antolovic
Colic 1.-----Kerla 2.--Bogi----Kvesa
Zola 3. --Svraka 4.
Bekric 5-----Jamak 6.-------Zeba 7.
-----------Adil
Znaci 7 iz prvih 11 su izasli iz nase skole. Pa mozemo reci da smo po ovom pitanju mi ( Zeljo) i vi ( Siroki) najbolji u BiH po tom pitanju, pa i nije cudno sto smo i po ostalim segemntima najbolji.
i da cestitke za sinocnju dobru partiju.
Razumijes ti mene burazere moj 

- Vandelanoitte
- Kontakt:
Bekrić je iz Gradinine škole a ne iz Željine ne piši gluposti.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Nije da je tema ali Kerla i Bekric nisu nasa skola, uostalom ni jedna skola nogometa kod nas u zemlji nije toliko dobra da izbaci pola ekipe za prvi tim.Kada bi svake druge godine dobijali jednog-dvojicu igraca za prvog tima bilo bi idealno.Druga stvar takve igrace treba voditi, dosta ih slovi za talente i onda propadnu i zavrse u nekom nizeligasu.Bitan je pravilan rad sa takvim igracima, doziranje u igri i preuzimanju odgovornosti.Luca.Toni je napisao/la: Ima to i Zeljo. istina ne tako mladi, ali su izasli iz nase skole.
Prvi sastav Zelje kad su svi zdravi glasi:
---------Antolovic
Colic 1.-----Kerla 2.--Bogi----Kvesa
Zola 3. --Svraka 4.
Bekric 5-----Jamak 6.-------Zeba 7.
-----------Adil
Znaci 7 iz prvih 11 su izasli iz nase skole. Pa mozemo reci da smo po ovom pitanju mi ( Zeljo) i vi ( Siroki) najbolji u BiH po tom pitanju, pa i nije cudno sto smo i po ostalim segemntima najbolji.
i da cestitke za sinocnju dobru partiju.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Igraci sirokog nisu protestovali kod penala,sto znaci da je cist kao suza!
-
- Kontakt:
Kako bolan nisu? Pa Bilobrk se sebi nije mogao doći.KrajPrice je napisao/la:Igraci sirokog nisu protestovali kod penala,sto znaci da je cist kao suza!
Za ove što kažu da je ruka u prirodnom položaju, mislim da nisu upravu, jer donekle ruka uz tijelo može se smatrati da je ruka u prirodnom položaju, ali ovdje ruka koliko sam vidio bila je prilično odmaknuta od tijela. Tačno lopta nije bila upučena ka golu, ali jeste prema igraču. Sjetite se samo penala na Euru koji sviran Francuzima protiv Portugala. Ono je ruka uz tijelo, a krivac je Abel Xavier.
- storm_raider
- Kontakt:
Cestitke Sirokom na najljepsoj i najboljoj partiji na Grbavici u zadnjih par godina ukljucujuci sve protivnike. Svaka cast, Musa radi dobar posao. Kako onaj vas vezni red samo veze pasove...
Sport je lijek za tijelo i duh.
Sramota od suđenja, u nadoknadi fućkati onaj penal onako je neviđena krađa u režiji sudaca i Željezničara.
Sam trener Musa je u izjavi rekao da je sudac takvom odlukom "ukrao šou i utakmicu ljepoticu prvenstva".
NK Široki Brijeg ide dalje uz činjenicu da nam konkurenti za naslov prvaka dolaze u proljetnom dijelu na Pecaru. Sarajevo i Željezničar će pasti na Pecari u proljeće, a i sama naša momčad će uz odrađene pripreme s trenerom Musom i pojačanjima koja ćemo angažirati dobiti na kvaliteti u odnosu na onu koju smo imali do sada.
Proljeće nam donosi borbu za naslov prvaka i pokal Kupa BiH.
"SAMO JEDNO IME ŠIROKI"!
Sam trener Musa je u izjavi rekao da je sudac takvom odlukom "ukrao šou i utakmicu ljepoticu prvenstva".
NK Široki Brijeg ide dalje uz činjenicu da nam konkurenti za naslov prvaka dolaze u proljetnom dijelu na Pecaru. Sarajevo i Željezničar će pasti na Pecari u proljeće, a i sama naša momčad će uz odrađene pripreme s trenerom Musom i pojačanjima koja ćemo angažirati dobiti na kvaliteti u odnosu na onu koju smo imali do sada.
Proljeće nam donosi borbu za naslov prvaka i pokal Kupa BiH.
"SAMO JEDNO IME ŠIROKI"!
Krađa sa elemntima slobodnog uvjerenja?Kontradiktornost.onako je neviđena krađa u režiji sudaca
Bilo koji drugi trener bi dobio Želju, vjeruj.A bilo je perioda igre gdje je lopta bila 80%-20 % u korist Želje, nema elemenata govoriti o nepoštenju.Igrali ste bez muda, trener je odron.Željini vezni , osim Jamaka, nisu 3000 km pretrčali, svi na centru.Zaključak, samo Musa može izgubiti onako, pa mu svi krivi.Gdje je dostojanstvo.?trener Musa je u izjavi rekao da je sudac takvom odlukom "ukrao šou i utakmicu ljepoticu prvenstva
Zadnja izmjena: England, dana/u 27 nov 2012, 11:27, ukupno mijenjano 1 put.
- KB-TM87
- Kontakt:
ko se ljuti.... 

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Nema se tko šta tu ljutiti, onakav jedanaesterac vam ni rođeni otac ne bi svirao!England je napisao/la:onako je neviđena krađa u režiji sudacaBilo koji drugi trener bi dobio Želju, vjeruj.A bilo je perioda igre gdje je lopta bila 80%-20 % u korist Želje, nema elemenata govoriti o nepoštenju.Igrali ste bez muda, trener je odron.Željini vezni , osim Jamaka, nisu 3000 km pretrčali, svi na centru.Zaključak, samo Musa može izgubiti onako, pa mu svi krivi.Gdje je dostojanstvo.?trener Musa je u izjavi rekao da je sudac takvom odlukom "ukrao šou i utakmicu ljepoticu prvenstva
Znam , u svakom slučaju do 70 te i možda, al' ste napravili glupost na centru i čovjek je igrao rukom, činjenica.Sudac je sačekao i konzultirao pomoćnog te ga stavio, a vjeruj da bi bilo steta da nije Željo dobio, bilo je odlično na utakmici, bez ikakvih tenzija, korektno i dostojanstveno.
Zadnja izmjena: England, dana/u 27 nov 2012, 11:34, ukupno mijenjano 1 put.
-10 sad zdraoo.
sandro bloudek vise nije clan Sirokog..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Eto koliko se ti u fudbal razumijes,pa ono je po svim mogucim pravilima penal.Skaut1 je napisao/la:Nema se tko šta tu ljutiti, onakav jedanaesterac vam ni rođeni otac ne bi svirao!England je napisao/la:onako je neviđena krađa u režiji sudacaBilo koji drugi trener bi dobio Želju, vjeruj.A bilo je perioda igre gdje je lopta bila 80%-20 % u korist Želje, nema elemenata govoriti o nepoštenju.Igrali ste bez muda, trener je odron.Željini vezni , osim Jamaka, nisu 3000 km pretrčali, svi na centru.Zaključak, samo Musa može izgubiti onako, pa mu svi krivi.Gdje je dostojanstvo.?trener Musa je u izjavi rekao da je sudac takvom odlukom "ukrao šou i utakmicu ljepoticu prvenstva
A to sto kazes da bi nas bilo koji trener dobio,hahahahahahah pa ko nas je to jos tako lahko dobio????
Karacic,bloudek,musa,sve smo vas naguzili!,papa
dobili Zmaja 4:3, uglavnom igralo dosta juniora
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
S nestrpljenjem očekujemo vijesti iz Sarajeva o izboru Josipa Bevande na čelno mjesto nogometnog saveza na današnjoj izbornoj skupštini!
Idemo Josipe, pokaži im sposobnost i hrabrost odvesti nogomet na višu razinu iz ove baruštine u kojoj nas drže članovi Komiteta!
Idemo Josipe, pokaži im sposobnost i hrabrost odvesti nogomet na višu razinu iz ove baruštine u kojoj nas drže članovi Komiteta!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beli98, Burberry46, Giuseppe1, newton_heath_lyr, ristagrad i 49 gostiju.