FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

brzitesanj
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la brzitesanj » 25 nov 2012, 01:52

SRETAN DAN DRŽAVNOSTI
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 25 nov 2012, 02:13

http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... o_nje_news" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 25 nov 2012, 11:34

slika 8-)

Ocjene za jucerasnju petardu na Allianz Areni :)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 25 nov 2012, 11:37

Kroos i Martinez dobili po ocjenu 1 jer su dali one fantasticne golove, medjutim ja ih ne bih izdvajao od ostatka ekipe jer objektivno svi su bili podjednako dobri. Ocjena 2 za sve igrace bi bila objektivna.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 25 nov 2012, 12:58

Jucerasnja utakmica je obiljezena sa dva jubileja...
Ovo je bila 200-ta utakmica don Juppa na klupi Bayerna i ujedno 120-ta pobjeda ukupno :-)

Gdje su sada misevi koji su govorili Bayern vaki, Bayern naki... Ljudi, budite realni, danas je malo teze uraditi ono sto je Arsenal uradio u sezoni 2003/2004 i zavrsiti sezonu bez ijednog poraza. Neke utakmice moraju biti losije, neke gledljive,a neke su spektakularne poput ove. Zato, sjedite i uzivajte u SAXualnoj revoluciji Crvene armije :-)
Sent from my Philips Smart TV.

Klare

Post Postao/la Klare » 25 nov 2012, 15:36

KSIVLE je napisao/la:Slabo ti vidiš sinko.
A haj ti slinko nauči metnuti avatar, pa ćemo tek onda moći pričati. :geek:
gerdmuller je napisao/la:
don_burza je napisao/la:Gomez 8-) Najbolji Evropski napadac 8-)
:lol: :lol: :lol:
'ta se smiješ konju. :lol:
Bundesliga je napisao/la:Kroos i Martinez dobili po ocjenu 1 jer su dali one fantasticne golove, medjutim ja ih ne bih izdvajao od ostatka ekipe jer objektivno svi su bili podjednako dobri. Ocjena 2 za sve igrace bi bila objektivna
Ma ne treba se osvrtati na ove ocjene, valjda se zna koliki su bekani ti novinari,
rijetko će kad pogoditi sa istom.

Freiburg(jedno od najneugodnijih gostovanja u ligi), tu možemo nešto i iskoprcati na jade, ali protiv Borusije nisam optimističan.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 25 nov 2012, 19:31

http://www.hrsport.net/vijesti/451188/n ... voj-posao/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 25 nov 2012, 19:40

Može li što manje reklamiranja drugih portala? Hvala.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 26 nov 2012, 00:03

slika
slika
Thomas Müller - Fußballgott

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 26 nov 2012, 00:06

Monolog je napisao/la:Može li što manje reklamiranja drugih portala? Hvala.
Je li to zato su hrvatski portali? HAHAHHAHAHAHHAHAHH

Treba marnut ove u Freiburgu,i onda rasteceno docekati aktuelne njemacke prvake. I sa njima samo ostro,ne vjerujem da ce nas dobiti,red je da mi napravimo kakvu seriju
:)
Stern des Südens

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 26 nov 2012, 09:02

proFCB je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Može li što manje reklamiranja drugih portala? Hvala.
Je li to zato su hrvatski portali? HAHAHHAHAHAHHAHAHH

Treba marnut ove u Freiburgu,i onda rasteceno docekati aktuelne njemacke prvake. I sa njima samo ostro,ne vjerujem da ce nas dobiti,red je da mi napravimo kakvu seriju
:)
Gostovnje uvijek neugodnom Freiburgu cini se kao idealno pred 15. kolo ! :mrgreen:

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 26 nov 2012, 11:36

seldi gostovanje u frrajburgu po meni trebali bi uzeti tri boda ali ne bas lako,nakon toga sledi domuz sta reci za tu tekmu .Po meni ta tekma ce u mnogo cemu neke stvari odrediti za mene dolazi samo u obzir pobeda i tu ce se def.odrediti da li je ovaj bayer bio samo prolazna faza ili bazern koji zeli da polomi zube zutaljima i pokaze ko je bio i ostzao gazda u BL.

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 26 nov 2012, 11:43

GAL je napisao/la:seldi gostovanje u frrajburgu po meni trebali bi uzeti tri boda ali ne bas lako,nakon toga sledi domuz sta reci za tu tekmu .Po meni ta tekma ce u mnogo cemu neke stvari odrediti za mene dolazi samo u obzir pobeda i tu ce se def.odrediti da li je ovaj bayer bio samo prolazna faza ili bazern koji zeli da polomi zube zutaljima i pokaze ko je bio i ostzao gazda u BL.

koji si ti talenat majko mila :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 26 nov 2012, 12:16

Jaro vidi se da si zalutao ali prasta ti se jer si djete idi upali malo sokera odigraj koju ili managera 2013 ,izbaci svoju frustraciju svoj veliki potencijal razumjevanja u nogomet :lol: jer samo tu svoje razumjevanje nogometa mozes ispoljiti ,a mozda i tu ne mozda te i com.ne ferma jer si djete.Idi na kakav portal za djecu pusti odrasle ,javi se ako ti bude trebala pomoc oko avatara :lol: .zivio ti meni

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 26 nov 2012, 12:57

GAL je napisao/la:Jaro vidi se da si zalutao ali prasta ti se jer si djete idi upali malo sokera odigraj koju ili managera 2013 ,izbaci svoju frustraciju svoj veliki potencijal razumjevanja u nogomet :lol: jer samo tu svoje razumjevanje nogometa mozes ispoljiti ,a mozda i tu ne mozda te i com.ne ferma jer si djete.Idi na kakav portal za djecu pusti odrasle ,javi se ako ti bude trebala pomoc oko avatara :lol: .zivio ti meni
De se ti odluci druze jel on DETE ili dijete , da li SLEDI ili slijedi ?
Da ti nisi sa granice :lol: :lol:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 26 nov 2012, 12:59

Djeco man'te se vi pdf-a Baye(za sve važi).Iako smo najozbiljnija,najrealnija i najljepša :P grupica navijača na forumu za pisanje na istom je potrebno najmanje 18 god i vozačka dozvola B kategorije.Kindergarden potražite u okviru Primere i EPL sa svojim drugov'ma pionirima.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 26 nov 2012, 13:25

Odlicna utakmica protiv Slomkinih vitezova,nakon dvije igrom slabije tekme i dva neodlucena rezultata ovom pobjedom smo odbacili sumnje da bi mogli upasti u "november depresiju".
Martinez odigrao vjerojatno najboljih 90min otkako je stigao, i iako dosta kritizirate tog momka naravno s razlogom jer tu je 40 milja u igri ja bi pricekao da odradi zimske pripreme pa da onda vidimo.Tko ga je gledao prosle sezone protiv Reala,Barcelone znaci ekipa koje se ne brane nego napadaju mogli su vidjeti koliko je napada prekinuo, lopti oduzeo.. Nekako imam osjecaj da bi on mogao eksplodirat protiv tih i slicnih ekipa koje ne igraju antinogomet!

Da spomenem i Gomeza koji se sjajno vratio nakon duze ozljede i odmah pokazao kakav je to killer, ali ako ne popravi svoje igru od proslih sezona odnosno ne pocne suradivati s ekipom,odigravati dupli pas a da ne uspori napad,vracati se u obranu,onda nas ceka repriza zadnje dvije sezone gdje ce bit hrpa golova, a 0 trofeja!Definitivno da je Gomez bolji napadac ali Manđo je kompletniji igrač .Gomez je tipicni gol igrac,a Manđo ima veliku trkacku moc,odradi velik posao na sredini terena,stalno vrsi pritisak na protivnicku obranu,surađuje i odigrava brze duple pasove s ekipom.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 26 nov 2012, 13:35

Balance je napisao/la:Manđo ima veliku trkacku moc,odradi velik posao na sredini terena,stalno vrsi pritisak na protivnicku obranu,surađuje i odigrava brze duple pasove s ekipom.
Da se ne vracamo na milion puta prezvakanu diskusiju o tome ko je bolji Gomez ili Mandzukic. Medjutim po ovome sto si ti rekao ispada da je Mandzukic Messi koji samo leta iz odbrane u napad, te odigrava duple pasove koje barem ja do sada nisam uocio i pri tome brze. Ja ne vidim kako on moze odigrati brzi dupli pas s onolikom visinom, te ne bas zavidnom tehnikom. Gomez je juce imao jedan dupli pas s Ribijem nakon cega je Muller s mozda 3 metra promasio cist zicer, odnosno golman Hannovera mu je odbranio. Gomez je juce vrsio pritisak na odbranu gostiju, a po meni je to uvijek i radio, nema tog napadaca sem Ivice Olica vjerovatno koji bi mogao da konstantno vrsi pritisak na odbranu protivnickog tima tokom citavih 90 minuta. Po meni Bayern je dosta snazniji i s Pizzarom i s Gomezom na poziciji spica nego li je to slucaj s Mandzukicem, drugo je sto Pizzaro nema toliko snage da konstantno igra utakmice, da li da se radi o Bundesligi ili nekom drugom takmicenju. Po mom misljenju, ako je Mandzukic do sada zabio 8 golova u Bundeski, a pri tome je gotovo svaku utakmicu igrao od pocetka Gomez bi zabio pa barem 12 ili 13 golova.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 26 nov 2012, 13:40

KSIVLE je napisao/la:
Klare je napisao/la:rvat, wtf :x , ide s namjerom protivnika povrijediti, a ja kao jedna velika poštenjačina takve nikada cijenio nisam, ne volimo takve vidjeti na drugoj strani terena, a zašto bi sada okretali ploču? :?:
A da tebe ipak ne žulja to što je "rvat"?
Neznam sto ga zulja, ali znam da ti vjerojatno nece odgovoriti jer nekima valjda odijelo cini covjeka, ne obrnuto, a posto mi nemamo avatar..

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 26 nov 2012, 14:15

Bundesliga je napisao/la:
Balance je napisao/la:Manđo ima veliku trkacku moc,odradi velik posao na sredini terena,stalno vrsi pritisak na protivnicku obranu,surađuje i odigrava brze duple pasove s ekipom.
Da se ne vracamo na milion puta prezvakanu diskusiju o tome ko je bolji Gomez ili Mandzukic. Medjutim po ovome sto si ti rekao ispada da je Mandzukic Messi koji samo leta iz odbrane u napad, te odigrava duple pasove koje barem ja do sada nisam uocio i pri tome brze. Ja ne vidim kako on moze odigrati brzi dupli pas s onolikom visinom, te ne bas zavidnom tehnikom.
1.rekao sam tko je bolji,tko kompletniji
2.Messi se rijetko vraca u obranu,a to mu dozvoljava nacin igre Barce,Mandzo mnogo vise,mislim kakav Messi pa Mandzo je jedan solidan napadac ali i kao takav vise znaci za ekipu i rezultat od Gomeza za sada
3.ako nisi uocio duple pasove pocevsi od Superkupa protim Dortmunda onda neznam sta gledas(zadnji primjer je 3 gol protiv Hannovera,pogledaj tko je nakon osvojene lopte odmah dao pas Mulleru koji kasnije asistira Francku,mislim nista specijalno ali posto kazes da do sada nisi nista uocio dajem samo zadnji primjer

Pohvalio sam Gomeza i ono sto je jucer napravio je bilo odlicno za nekog tko se vratio nakon duze ozljede i mislim da konkurencija samo moze potaknut i unaprijedit Gomeza pa da ga gledamo kao u onim utakmicama protiv Reala gdje se predstavio u drugacijem svjetlu nego ranije i takvog Gomeza zelim gledat,jer s takvim leistungom nema tko sta traziti u prvih 11 pored njega,ali ako ce bacat sidro samo u 16 m nista od toga!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []