Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

legenda reala
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la legenda reala » 26 nov 2012, 12:39

Dylan Dog je napisao/la:Koji dio u postu u kojem kažem da sam završio sa diskusijom o veličini klubova nisi razumio :mrgreen:
Ma nije to nego kažu Marić proveo cijelu karijeru u Veležu, i podcjeniše Velež, a zaboravljaju da je tadašnji Velež igrao u jednoj od jačih Evropskih liga i da je Velež bio u vrhu te lige + frajer branio za Jugoslaviju stalnog učesnika velikih natjecanja i bitnu kariku u svijetu nogometa.

Vidiš da tvoje teze branim :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 26 nov 2012, 12:54

Sapunica se nastavlja ..

Izet Hajrović: Nisam se odrekao nastupa u bh. reprezentaciji!

Nakon što je 14. novembra u Tunisu zaigrao u reprezentativnom dresu Švicarske, veznjaka Grasshoppersa, Izeta Hajrovića, već su proglasili odbjeglim sinom. Prekaljani stručnjak Ottmar Hitzfeld Hajroviću je dao priliku u 83. minuti susreta umjesto Barnette, i već nakon prvih minuta u švicarskom dresu, ovdašnja javnost digla je ruke od ovog 21-godišnjeg Sarajlije. No, Izet Hajrović nije donio definitivnu odluku. Potvrdio je to u razgovoru za naš portal, ističući kako bi jedan poziv mogao da promijeni sve. "Moja odluka nije definitivna. Ukoliko bi iz BiH stigao poziv, vjerovatno bih ga prihvatio i zaigrao za Zmajeve. Već ranije sam rekao kako BIH ima posebno mjesto u mom srcu. Rekao sam to i kapitenu Spahiću, kao i Edinu Džeki", kaže na početku razgovora za **** Izet Hajrović. Na našu konstataciju da je Spahiću i Džeki jasno dao do znanja da je odabrao Švicarsku, Hajrović odgovara: "Sada imam dovoljno vremena da razmislim za koju reprezentaciju igrati. Prethodno nisam bio u mogućnosti donijeti sigurnu odluku. Nisam rekao ne BiH, poziv u februaru mogao bi sve da promijeni", govori nam Hajrović, koji nije upućen u proces promjene sportskog državljanstva. "Ne znam kako ide to sa papirlogijom, niti mi je ko objasnio. Ali, spreman sam uraditi ono što je potrebno kako bi stekao pravo nastupa u dresu bh. reprezentacije".

Sa Hajrovićem smo se tokom razgovora dotakli i šansi našeg državnog tima za plasman u Brazil na Svjetsko prvenstvo koje se održava 2014. godine. "Imamo dobre šanse za plasman na Mundijal. Trenutno je BiH prva u grupi, što pokazuje da Sušićevim momcima dobro ide. Ukoliko pobjedimo u martu Grčku u Zenici, onda je sasvim jasno da će naša zemlja biti u Brazilu na ljeto 2014. godine", istakao je tokom razgovora za **** Izet Hajrović, 21-godišnji vezista Grasshoppersa.

Ovaj Hajrović stvarno nije normalan, pod uslovom da je ovo sve istina.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 nov 2012, 13:01

Sve i da je istina treba mu zalupiti vrata pred nosom!

Kako je mirne duse odlucio da igra za Svicu, ocigledno je imao nesto isplanirano za buduce da se preko reprezentacije proda u bolji kluba, međutim vidio je koliko je sati i shvatio da to nece ici tako lako, sad zeli kod nas da uradi istu stvar.
Ja sam uvjeren da je jedini razlog sto on "navodno" sada zeli kod nas je to da mu reprezentacija bude marketing da se proda, a zaboli njega za domovinu i patriotizam, zelju da se pomogne reprezentaciji da ode na veliko takmicenje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Dufresne
Kontakt:

Post Postao/la Dufresne » 26 nov 2012, 13:27

Ja sam poslije famoznog razgovora sa Dzekom i Spahicem, rekao da nije mali izgubljen za nas...Mi n trebamo da glumimo sad uvrijedjenu mladu, sto je Izet odigrao za Svicarsku jednu prijateljsku utakmicu....Nego fino neka neko iz od papaka iz saveza, se pokupi u Svicu i za ovim malo zavrsi papirologiju...Nek ga Safet u nekoj od slijedecoj od utakmica, ubaci 2 minute prije kraja i tu se prica zavrsava...
Pravda za Papeta!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 nov 2012, 13:28

Treba mu dat zadnju priliku, ocajni smo sto se tice sirine i treba nam svaki igrac.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 26 nov 2012, 13:44

Kakvu priliku? O kakvim mladama se ovdje prica? On da je mislio glavom, rekao bi Milkama da odbija poziv i time nama u BiH dao do znanja za koga zeli igrati .. Ovako, ispada papak i neka mu je sa srecom. Dzaba mu ove izjave jer nakon odaziva njega su u nasoj repki prekrizili za sva vremena. Poziva on nece dobiti, isto se i za njegovog brata nadam.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 nov 2012, 13:46

Što se tiče mene, taman da sutra zaigra za BH repku, ja ga nikada prihvatiti neću.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 26 nov 2012, 13:48

Ovaj tekst Hajrovića je izaš'o nakon razgovora sa mnom. :lol:

Koga treba još da sredim? :D
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 nov 2012, 13:49

Sredi Jagodića da zovne Atajića :mrgreen:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 nov 2012, 13:50

zizu1991 je napisao/la:Što se tiče mene, taman da sutra zaigra za BH repku, ja ga nikada prihvatiti neću.
Nisam ni ja nikad prihvatio Medunjanina, pa nam je koristan igrac. Nema mjesta za emocije u nogometu.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 nov 2012, 13:52

Pa to će pametniji ljudi od mene da " odrade " ukoliko se bude šta " odrađivalo " oko njega, a ja samo kažem da ga nikada prihvatiti neću.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 26 nov 2012, 13:54

zizu1991 je napisao/la:Sredi Jagodića da zovne Atajića :mrgreen:
Ako mu zafali čipeva na pokeru hoću. :mrgreen:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 26 nov 2012, 14:00

13.11.2012
"Da, Emir Spahić i ja smo razgovarali sa Izetom Hajrovićem želeći mu pokazati da je dobrodošao u reprezentaciju BiH. Dugo smo razgovarali, objasnili mu sve procedure, a ostalo je bilo do njega. Da bi igrao za BiH mora promijeniti sportsko državljanstvo kao što su to uradili Begović, Pjanić i Mujdža, što smo mu i objasnili. Ostalo je bilo do njega, a on se odlučio ipak prihvatiti poziv Švicarske.

26.11.2012
"Sada imam dovoljno vremena da razmislim za koju reprezentaciju igrati. Prethodno nisam bio u mogućnosti donijeti sigurnu odluku. Nisam rekao ne BiH, poziv u februaru mogao bi sve da promijeni", govori nam Hajrović, koji nije upućen u proces promjene sportskog državljanstva.

"Ne znam kako ide to sa papirlogijom, niti mi je ko objasnio. Ali, spreman sam uraditi ono što je potrebno kako bi stekao pravo nastupa u dresu bh. reprezentacije".

Ja Bgmi više vjerujem Džeki

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 26 nov 2012, 14:03

Fakat, kada god razgovara sa našim novinarima, ostavlja vrata otvorena za nastup u dresu BiH. A u Švicarskoj veći Švicarac od njih samih:-D Slažem se sa ovim momkom iznad, također više vjerujem Edinu:-D
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 26 nov 2012, 14:05

Da nije poslije 2 treninga uvidio da će se prije nametnut Albiol ispred Pepea nego on ispred Barnete i Shaqiria :mrgreen:
Šalim se,moj stav je od početka jasan,ne živimo u idealnom svijetu gdje svi državljani Bosne i Hercegovine osjećaju nevjerovatno ljubav prema domovini,te manjak patriotizma svakako ne smije biti razlog da se odričemo potencijalno korisnih igrača.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 26 nov 2012, 14:08

Dylan Dog je napisao/la:Da nije poslije 2 treninga uvidio da će se prije nametnut Albiol ispred Pepea nego on ispred Barnete i Shaqiria :mrgreen:
Šalim se,moj stav je od početka jasan,ne živimo u idealnom svijetu gdje svi državljani Bosne i Hercegovine osjećaju nevjerovatno ljubav prema domovini,te manjak patriotizma svakako ne smije biti razlog da se odričemo potencijalno korisnih igrača.
Iako mi se ne svidja sve to oko njega, smiješno je govorit da patriotizam mora bit presudan zar jedan Eduardo,Sammir su veliki domoljubi ?

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 nov 2012, 14:09

Zekoo je napisao/la:
Dylan Dog je napisao/la:Da nije poslije 2 treninga uvidio da će se prije nametnut Albiol ispred Pepea nego on ispred Barnete i Shaqiria :mrgreen:
Iako mi se ne svidja sve to oko njega, smiješno je govorit da patriotizam mora bit presudan zar jedan Eduardo,Sammir su veliki domoljubi ?
Naravno, Thompson je vrlo popularan u Brazilu.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 nov 2012, 14:13

Kada je bila pretposljednja epizoda sapunice pred koju je zaigrao za Švicarce u Tunisu, bio sam od rijetkih koji mu nije ništa lijepo želio, i sjećao mu se familije, pa opet neki pominju da mjerimo patriotizam.
Mene boli qrac za njegov patriotizam, meni je odvratan njegov odnos i ponašanje kroz novine, te duple igre, kapitalistička nastrojenost i nemoral.
Da sutra najbolji igrač bude na svijetu, ja ću mu prvo gledati ljudske pa tek ostale karakteristike.
A ako zaigra za nas, nek' igra, isto mu želim kao što sam mu poželio pred nastup za Švicarsku, sve najbolje u ostatku karijere.

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 26 nov 2012, 14:21

Arnelinho je napisao/la:Ovaj tekst Hajrovića je izaš'o nakon razgovora sa mnom. :lol:

Daj transkripciju da vidimo metode, evo na ovom eurosportu i sa Atajicem interviju gdje jasno kaze kako čeka i želi poziv iz Bosne, on valjda vec ima i papiree dok je bio pozivan

Mada ovo za Hajrovica nikako ne vjerujem ima br od Dzeke nek ga nazove ako mu je vecc toliko stalo

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 26 nov 2012, 14:38

Zekoo je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:Ovaj tekst Hajrovića je izaš'o nakon razgovora sa mnom. :lol:

Daj transkripciju da vidimo metode, evo na ovom eurosportu i sa Atajicem interviju gdje jasno kaze kako čeka i želi poziv iz Bosne, on valjda vec ima i papiree dok je bio pozivan

Mada ovo za Hajrovica nikako ne vjerujem ima br od Dzeke nek ga nazove ako mu je vecc toliko stalo
Zakazati utakmicu sa Japanom u Japanu i reci mu da dodje pjese na tekmu.Pa ako dodje onda nek igra.Ali da jedan od uslova bude i da prodje pjese kroz citavu BiH i Svicarskom dresu i sa BH zastavom.

Treba onog malog iz Watforda zaganjat,kao i Atajica.A nebi bilo lose ni onog golmana iz Olimpije.Cisto ono da se ima za nedaj Boze.Jest da su Begovic i Sehic br 1 i br 2 u repci,ali vidjeli smo sad na zadnjem EP-u gdje su se cini mi se Poljskoj oba prva golmana povrijedila.Tako da od viska glava ne boli
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], StevieG8 i 23 gosta.