i jedno i drugoSarajlijc@ je napisao/la:Jel samo ja balim po jastuku? Jbt nekad se probudim ujutru ,a jastuk mokarInace uvijek kad spavam moram onaj kraj jorgana staviti pod noge
Naše čudne sitnice
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Naše čudne sitnice :)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
jel ko razmisljo ko bi mu sve doso na dzenazu da umre 
Ovo su one teske misli kada legnes u 2 ujutro i ne mozes da spavas. I meni svasta zna pasti na pamet.hattab je napisao/la:jel ko razmisljo ko bi mu sve doso na dzenazu da umre
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- vedofeelgood
- Kontakt:
E jest djece mi ovoviKK je napisao/la:To se meni dešavalo samo kad sam spavao sa povišenom temperaturom ono kad sam bolestan , pa se probudim i vidim sve a u snu jošgojzerica je napisao/la:Prije par mjeseci, par dana za redom sam imao neka čudna dešavanja, naime odjednom mi je sve ubrzano, slušam muziku, ali je ja čujem ko da je ubrzana, neko mi nešto priča ja ga ubrzano čujem...![]()
Ima jedna stvar koju obavezno radim.. Prije nego drkam obavezno moram pišat da ispišam sve što sam popio.. Jer najgore je kad to ne uradim , 5 minuta nakon što svršim kur.ac peče ko lud jer moram ispišat to sve i tako jedno pola sata dok ne prođe
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Dok kenjam obavezno citam sastav svih stvari koje mi dodju pod ruku (kaladont, dezodorans, gel za kosu.... vec sam ih naucio napamet) 
PAZZA INTER !!!
Dok igram utakmicu u glavi brojim korake koje trčim te nikad ne smijem prestat osim ako broj nije jednak ili manju umnožku bilo kojeg parnog broja sa korijenom iz 928 , a ako nije onda moram produžim još koliko treba inače kada pijem vodu uvijek uzimam da svaki gutljaj mora imati tačno 9,4 ml inače nisam sav svoj i onda moram upalit vatru koristeći vjevericu i komad sira i ugasit je pljuvajući po njoj.
Kada hodam po podu koji ima one kao kvadrate moram od oka da odmjerim približnu dužinu jedne stranice te izračunam dijagonalu i onda moram da hodam u razmaku dužine te dijagonale
Ima još toga možda ću ubacivat s vremenom

Kada hodam po podu koji ima one kao kvadrate moram od oka da odmjerim približnu dužinu jedne stranice te izračunam dijagonalu i onda moram da hodam u razmaku dužine te dijagonale

- vedofeelgood
- Kontakt:
viKK je napisao/la:Dok igram utakmicu u glavi brojim korake koje trčim te nikad ne smijem prestat osim ako broj nije jednak ili manju umnožku bilo kojeg parnog broja sa korijenom iz 928 , a ako nije onda moram produžim još koliko treba inače kada pijem vodu uvijek uzimam da svaki gutljaj mora imati tačno 9,4 ml inače nisam sav svoj i onda moram upalit vatru koristeći vjevericu i komad sira i ugasit je pljuvajući po njoj.
![]()
Arsene Wenger
Arsene Wenger
-
VolimRadnicki
- Kontakt:
+1viKK je napisao/la:Dok igram utakmicu u glavi brojim korake koje trčim te nikad ne smijem prestat osim ako broj nije jednak ili manju umnožku bilo kojeg parnog broja sa korijenom iz 928 , a ako nije onda moram produžim još koliko treba inače kada pijem vodu uvijek uzimam da svaki gutljaj mora imati tačno 9,4 ml inače nisam sav svoj i onda moram upalit vatru koristeći vjevericu i komad sira i ugasit je pljuvajući po njoj.
![]()
1921
1989
1989
Sreca pa mi je wc šolja u cosku, pa ne mogu nista citat 
Ono kad ostanes sam u liftu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jel samo ja kad se kupam stavim onaj tus usta i gledam koliko mi vode moze stati usta

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
desi li se vama da cujete neku pjesmu i da vam cjeli dan ne izlazi iz glave non stop je pjevusis
pare nisu problem para NEMA
da nema ove teme mislio bih da sam lud
kad hocu da slusam muziku na mobitelu, slusalicu na kojoj pises slovo "r" stavljam u desno, a slusalicu na kojoj pise "l" stavljam u lijevo uho
kad hocu da slusam muziku na mobitelu, slusalicu na kojoj pises slovo "r" stavljam u desno, a slusalicu na kojoj pise "l" stavljam u lijevo uho
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Semirr je napisao/la:da nema ove teme mislio bih da sam lud![]()
A nemoj reci da to radis
ozbiljno ?Semirr je napisao/la: kad hocu da slusam muziku na mobitelu, slusalicu na kojoj pises slovo "r" stavljam u desno, a slusalicu na kojoj pise "l" stavljam u lijevo uho
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Care pogresno to radisSemirr je napisao/la:da nema ove teme mislio bih da sam lud![]()
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Hahahahahahahah, isti sam tiMerlin2 je napisao/la:Dok kenjam obavezno citam sastav svih stvari koje mi dodju pod ruku (kaladont, dezodorans, gel za kosu.... vec sam ih naucio napamet)
ne brini, ipak si ludSemirr je napisao/la:da nema ove teme mislio bih da sam lud![]()
To je sasvim normalno.Već po osjećaju znam koja je koja tako da ne moram gledatSemirr je napisao/la:da nema ove teme mislio bih da sam lud![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Kad idem s rajom, i nailazi treba za koju ovi jarani znaju da mi se svidja, svi pričaju i nešto se zezaju i to na MOJ račun odma
Al uvijek tako
A ja jadnik propadnem u zemlju od stida, jos mi se i ona pocne u facu smijati 
Arsene Wenger
Arsene Wenger
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.