Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - opcenito
koliko traje zimska pauza ?
i jeli 1.lfbih počinje otprilike isto kad i pl ?
do kraja februara-početka marta
sedmicu gore-dole se razlikuju, ja mislim
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
hvalaanonimni je napisao/la:do kraja februara-početka marta
-
zrinja1905
- Kontakt:
ovo mora da je pravio netko tko je za jucerasnju utakmicu stavio zrinjski - velez gledalaca:3000.. toliko o objektivnosti pojedinih medijahamzaTM87 je napisao/la:Nisam znao gdje da postavim , pa evo ovdje. Prosjecna posjeta u jesenjem dijelu prvenstva :
Sarajevo 4700
Zeljeznicar 4000
Čelik 3200
Zrinjski 1900
Borac 1100
Travnik 1000
Rudar Prijedor 900
Radnik 850
Gošk 750
Leotar 650
Gradina 650
Slavija 600
Olimpic 600
Velež 550
Široki Brijeg 350
@ficobahtic
Eto podijeli br. stanovnika sarajeva na dva dijela, dobijes oko 150.000 a Zenica ima oko 100.000
Eto podijeli br. stanovnika sarajeva na dva dijela, dobijes oko 150.000 a Zenica ima oko 100.000
SAMO ČELIK !
Ova podaci ne moraju biti toliko mjerodavni , dok se ne vidi prosjecna posjeta na kraju sezone , jer Celik je igrao kuci protiv Zelje , Zrinjskog , Borca i Sirokog , a to su ekipe koje obicno privlace veci broj gledalaca , slicno je i sa Sarajevom ciju je posjetu naravno izvukao derbi , tako je sa vecinom ekipa .
Podatke sam uzimao sa stranica N/FS BIH , i na jucerasnjoj utakmici je bilo 4000 gledalaca , ali prosjek kvari ponovoljena utakmica protiv Rudara kada je bilo 500 ljudizrinja1905 je napisao/la: ovo mora da je pravio netko tko je za jucerasnju utakmicu stavio zrinjski - velez gledalaca:3000.. toliko o objektivnosti pojedinih medija
ZELJEZNICAR 1921!
-
zrinja1905
- Kontakt:
pa ovi su stavili da je na utakmici protiv sirokog bilo 1500.. a drugi su pisali 3000-5000.. cak su i ovi mrzitelji zrinjskog pisali toliko..hamzaTM87 je napisao/la:Ova podaci ne moraju biti toliko mjerodavni , dok se ne vidi prosjecna posjeta na kraju sezone , jer Celik je igrao kuci protiv Zelje , Zrinjskog , Borca i Sirokog , a to su ekipe koje obicno privlace veci broj gledalaca , slicno je i sa Sarajevom ciju je posjetu naravno izvukao derbi , tako je sa vecinom ekipa .
Podatke sam uzimao sa stranica N/FS BIH , i na jucerasnjoj utakmici je bilo 4000 gledalaca , ali prosjek kvari ponovoljena utakmica protiv Rudara kada je bilo 500 ljudizrinja1905 je napisao/la: ovo mora da je pravio netko tko je za jucerasnju utakmicu stavio zrinjski - velez gledalaca:3000.. toliko o objektivnosti pojedinih medija
a vidim i jucer su stavili 4000, pa samo da donjoj tribini je bilo vise od 4000
al to se ponavlja iz godine u godinu, nista cudno kad je u pitanju zrinjski i bosanski mediji
nama je bitno da mi imamo podrsku pa taman pojedini pisali i 100 gledatelja svaku utakmicu, a ubrzo ce i pocet tako pisati
ps. cak nisi ni po ovih netocnim podacima dobro izracunao jer i po ovim podacima ispada prosjek 2142 a ne 1900
jesi li se crvenio dok si ovo pisao ?ciza je napisao/la:i kad skontas da je celik treci sa 1000 ljudi manje a od zadnjih 10 sezona 9 je u donjem dijelu tabele ,a prva dva kluba igraju u nazad nekoliko godina evropu i uzimaju titule, treba da vas bude stidKrajPrice je napisao/la:Kada skontas da smo igrali 2 utakmice bez publike na grbavici i da ste imali derbi mozes zakljuciti da je na grbavici najbolja posjeta,HVALA!hamzaTM87 je napisao/la:Nisam znao gdje da postavim , pa evo ovdje. Prosjecna posjeta u jesenjem dijelu prvenstva :
Sarajevo 4700
Zeljeznicar 4000
Čelik 3200
Zrinjski 1900
Borac 1100
Travnik 1000
Rudar Prijedor 900
Radnik 850
Gošk 750
Leotar 650
Gradina 650
Slavija 600
Olimpic 600
Velež 550
Široki Brijeg 350
sto se tice posjete nemoj te je vise ni pisati, sramota ljudi
NO PYRO NO PARTY
Zasto da nas bude stid? Čelik je jedini klub u Zenici, a kad pogledas malo bolje u Sarajevu igraju 4 tima i kad saberes posjetu ispada 10000 u prosjeku + Zeljo dvije bez gledalaca! Necu reci da je ovo dobro i uvijek moze bolje ali sasvim solidna posjeta, mozda je kod vas malo u padu za razliku od nekih ranijih sezona.
[/quote]
govorimo o gradu koji 4-5 puta brojcano veci od zenice,,olimpic zeljo i sarajevo,po tebi ispade da zeljo i sarajevo trpe zbog olimpica sto je smijesno hoces da kazes da nema olimpica da bi imali puno vecu posjetu,ja sam naveo i stanje u klobovima i na tabeli zadnjih godina,ljudi u zenici idu na te utakmice i ako znaju da celik nece izaci u evropu i nece uraditi nista bitno u ligi,a zeljo i sarajevo skoro svake godine igraju evropu.ako to nije sramotno za posjetu ne znam sta je
govorimo o gradu koji 4-5 puta brojcano veci od zenice,,olimpic zeljo i sarajevo,po tebi ispade da zeljo i sarajevo trpe zbog olimpica sto je smijesno hoces da kazes da nema olimpica da bi imali puno vecu posjetu,ja sam naveo i stanje u klobovima i na tabeli zadnjih godina,ljudi u zenici idu na te utakmice i ako znaju da celik nece izaci u evropu i nece uraditi nista bitno u ligi,a zeljo i sarajevo skoro svake godine igraju evropu.ako to nije sramotno za posjetu ne znam sta je
borcu sad u drugom djelu seozone dolazi zeljo sarajevo zrinjski gdje bi trebalo dolaziti vise ljudi ijako ja mislim da ovja podatak nije tacana sto se borca ticeKrajPrice je napisao/la:hamzaTM87 je napisao/la:Nisam znao gdje da postavim , pa evo ovdje. Prosjecna posjeta u jesenjem dijelu prvenstva :
Sarajevo 4700
Zeljeznicar 4000
Čelik 3200
Zrinjski 1900
Borac 1100
Travnik 1000
Rudar Prijedor 900
Radnik 850
Gošk 750
Leotar 650
Gradina 650
Slavija 600
Olimpic 600
Velež 550
Široki Brijeg 350
& & ?
FC LIVERPOOL
FC LIVERPOOL
- vedofeelgood
- Kontakt:
Bas super. 3 tima iz Sarajeva na prva 3 mjesta 
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
4vedofeelgood je napisao/la:Bas super. 3 tima iz Sarajeva na prva 3 mjesta
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- Armageddon2012
- Kontakt:
i

pošto se ovdje digla kuka i motika nakon ovog mog posta,koji se pokazao kao proračanski,sada očekujem izvinjenje od tih koji su se digli na zadnje noge i poredili Fk Sarajevo sa Barselonom,a Saida sa Messijemiako sarajevo trenutno ima 5 bodova vise,ja mislim da je zeljo za njih manchester i da ce biti prvak sigurno...sarajevo ce biti drugo,a za preostala dva evropska mjesta ce se boriti siroki,borac,zrinjski i olimpic....borac ima fenomenalnu odbranu sa avdukicem,raspudicem,basicem,vuletom trivunovicem,odlican vezni red sa grahovcem,zizovicem,krunicem,ali problem je napad...u planu je da dovedemo dva brza spica na zimu,i ako pogodimo sa njima,ili bar opet vratimo bilbiju na 6 mjeseci,nece izmaci trece ili cetvrto mjesto,sigurno...
slavija je vec pocela padati,a borac se dize,a isto ocekujem i od sirokog..
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
Svaka cast Armaggedon jedan si od najrealnijih ovdje. Slavija se jos uvijek dobro drzi 4. su samo si tu mozda pogrijesio. Mada ako im ode Čapljić sada zavrsit ce na kraju oko 9. ili 10. mjesta.
I onda kada više ne bude me ovdje
- badblueboylivno
- Kontakt:
Mislim da sam negdje čitao da Prva liga počinje 15./16. ožujka, ali nisam sto posto siguran.Lesnar je napisao/la:koliko traje zimska pauza ?
Znači završila je 17.11., počinje 15.3., četiri mjeseca pauze.
Hayley <3
Ovi iz Gradačca skroz podbacili ...ciza je napisao/la:i kad skontas da je celik treci sa 1000 ljudi manje a od zadnjih 10 sezona 9 je u donjem dijelu tabele ,a prva dva kluba igraju u nazad nekoliko godina evropu i uzimaju titule, treba da vas bude stidKrajPrice je napisao/la:Kada skontas da smo igrali 2 utakmice bez publike na grbavici i da ste imali derbi mozes zakljuciti da je na grbavici najbolja posjeta,HVALA!hamzaTM87 je napisao/la:Nisam znao gdje da postavim , pa evo ovdje. Prosjecna posjeta u jesenjem dijelu prvenstva :
Sarajevo 4700
Zeljeznicar 4000
Čelik 3200
Zrinjski 1900
Borac 1100
Travnik 1000
Rudar Prijedor 900
Radnik 850
Gošk 750
Leotar 650
Gradina 650
Slavija 600
Olimpic 600
Velež 550
Široki Brijeg 350
gdje je ovdje ZVIJEZDA?hamzaTM87 je napisao/la:Nisam znao gdje da postavim , pa evo ovdje. Prosjecna posjeta u jesenjem dijelu prvenstva :
Sarajevo 4700
Zeljeznicar 4000
Čelik 3200
Zrinjski 1900
Borac 1100
Travnik 1000
Rudar Prijedor 900
Radnik 850
Gošk 750
Leotar 650
Gradina 650
Slavija 600
Olimpic 600
Velež 550
Široki Brijeg 350
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Slucajno sam preskocio u kucanju , Zvijezda je peta na listi sa prosjekom od 1600 gledalaca.
ZELJEZNICAR 1921!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
ovo je jad i cemer sto se tice posjeta...
13 timova ima prosjek ispod 2000 ljudi... sramotno... a zovemo se premijer liga...
sto li borac, siroki, velez, ili zrinjski nemaju vise od 2000 ljudi na stadionu?!
13 timova ima prosjek ispod 2000 ljudi... sramotno... a zovemo se premijer liga...
sto li borac, siroki, velez, ili zrinjski nemaju vise od 2000 ljudi na stadionu?!
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Siguran za Čelik, buraz... nešto mi je to mutno...
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 3 gosta.