Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

AA23
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la AA23 » 26 nov 2012, 13:18

Ja nisam vidio da je Giroud izgubio zracni duel otkako igra..
Cavani..izjavio je da jedina 2 kluba u koja bi mogao preci su Liverpool i Arsenal, a Chelsea eno nudi pare za Suareza, ako ga izgube..mislim da ce svu lovu baciti na Cavanija, a posto je Wenger mrtvi cicija, nece frajer vise od 20 miliona da ponudi nek pise jos jednu propalu sezonu, jedino onaj smijesni kup da osvojimo..

Dovesti Cavanija i tad se moze pricati o " nekim " titulama, dovesti Huntelaara, polovnog igraca koji bira kad ce dobro igrat kad nece... frajer je igro u realu i milanu i **** ih je u zdrav mozak sa losim partijama..

Volio bih Zahu vidjeti..a ako ce vec Wenger dovesti jos 1 napadaca, nek slobodno prebaci na 4-4-2 i pri tom neka proda Walcott-a i Arshavina, takodjer Chamakha i ostale lezihljebovice ( fan sam arshavina al sta ces..ako dovede napadaca nek ga proda slobodno )

Vezni Santi, Jack, Arteta i fali jos 1 dobar, da nam je Mozarta :D

Volio bih da dodje Cabaye, da Arteta ode malo ofanzivnije a da Cabaye uzme njegovu jer Diaby svaki 2 mec povreda...

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 26 nov 2012, 13:58

Mislim da je vrijeme da se proba neka nova formacija
Ova ocigledno nista dobrog ne donosi, barem ne u kontinuitetu
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 26 nov 2012, 13:59

Capuea bih i ja volio. Razuvjerio me j' lik totalno i mislim da bi bio sjajno pojačanje. Plus, 24 godine, dodje u Arsenal 25, četri godine ugovora standardno, 29. Taman. 8-)

Cabaye>Capoue>M'Villa, iako je kvalitet vjerovatno 3-1-2 al' ybaji ga.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 26 nov 2012, 14:13

Orion87 je napisao/la:Evo raja pošto je tema malo zamrla,da vam predložim jednu knjigu od Nicka Hornibija,zove se Stadionska groznica..
U njoj se opisuje razdoblje historije Arsenala od 1968 do 1992...Imate mnogo zanimljivih stvari o igri Arsnala koja se zasnivala na veoma dominantnoj odbrambenoj liniji,i poprilično tromim ofanzivnim djelom,pa do razdoblja kada je Arsenal igrao lepršavo kao u Arsenovo doba...
Ima dosta stvari o igračima koji su tada igrali o Ćarliju Džordžu na primjer itd,o duploj kruni 71'....i mnogim drugim stvarima,inače knjiga je autobiografska,pa ko je ima želju da pročita sigurno ćete je naci u nekoj biblioteci.....
NEĆETE SE POKAJATI...
Pročito sam, imam je, odlična!

Ovi trophyhunteri na forumu koji kao "navijaju" za Arsenal bi obavezno trebali da je pročitaju...
Zadnja izmjena: Marsal, dana/u 26 nov 2012, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 26 nov 2012, 14:13

mala sala.. :) :)

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 26 nov 2012, 14:36

Maršale de mi je matere ti, tražio sam je u Zenici i nisam mogao naći nigdje :?

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 26 nov 2012, 15:41

frankqqqqq je napisao/la:Maršale de mi je matere ti, tražio sam je u Zenici i nisam mogao naći nigdje :?
Imas film dobar je Fever Pitch.
" onclick="window.open(this.href);return false;

TheVerminator
Kontakt:

Post Postao/la TheVerminator » 26 nov 2012, 15:44

Trebao bih i odgledati film, i pročitati knjigu, kao jedan od mlađih Goonera na forumu, dobro će mi doći. :mrgreen:
Victoria Concordia Crescit

“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 26 nov 2012, 17:01

Arnelinho je napisao/la:Capuea bih i ja volio. Razuvjerio me j' lik totalno i mislim da bi bio sjajno pojačanje. Plus, 24 godine, dodje u Arsenal 25, četri godine ugovora standardno, 29. Taman. 8-)

Cabaye>Capoue>M'Villa, iako je kvalitet vjerovatno 3-1-2 al' ybaji ga.

Ako Wenger dovede bar 1 od ovih onda mora i napadaca 8-)

Jer doce onda do fajta ko ce igrat prvu, il ce Jack pusit na klupi il ce Arteta a umjesto njega Cabaye..

Cabaye dolazi u obzir ili M'Villa, Capoue nije bitno ako Wenger, odnosno MORA kupiti napadaca, to je Huntelaar 100 posto..mora ici 4-4-2

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 26 nov 2012, 17:21

Cabaye nam ne treba, jedino da prodamo Ramsey-a a Wenger ga neće sigurno prodati. Više smo deficitarni na drugim pozicijama. Ben Arfa bi nam odlično došao jer krila nam najviše zakazuju.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 26 nov 2012, 17:25

frankqqqqq je napisao/la:Maršale de mi je matere ti, tražio sam je u Zenici i nisam mogao naći nigdje :?
Naravno, nije problem druze... na iducem okupljanju ti je donosim, ja je kupio u knjizaru u prolazu u Staroj čaršiji prije par godina...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 26 nov 2012, 19:22

Po meni je januar odlična prilika da maznemo Ben Arfu,Newcastle igra očajno ove godine,a on je igrač koji je sigurno prevazišao plasman u sredinu tabele,i eventualno neki izlet do evropa lige.....Tako da možemo iskoristiti njegovo eventualno nezadovoljstvo,i dovesti ga za relativno malu cifru....+ Francuz je........ :lol: :lol:
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 26 nov 2012, 20:08

Kakav Arfa, AMF je njemu primarna, na krilu mu igra varira podosta, pa rekao bih da je Walcott pouzdaniji od njega po tome. Na Amfu da igra umjesto Cazorle, pa ne znam bas koliko je to pametno, zna se kakav ucinak Spanac ima ove sezone. Zna on odigrati nekad jako dobro a nekada se jednostavno ne vidi. Ove sezone nije u Bog zna kakvoj formi takodjer, doduse nije ni cijeli Njukaš. Ipak bi dao prednost Oxu, kvalitetniji igrac je od njega, takodjer i Walcott u ovakvoj formi je bolje rjesenje, i plus obojica su mladja od njega. Takodjer Arfa je tek prosle godine potpisao za Newcastle i nisam siguran da je njemu vrijeme da ide u koliko on to ne zeli.

Mislim da previse ciljate na te krilne pozicije a da od toga nece biti nista, jedino ako se ne pozdrave i sa Walcottom, onda treba ocekivati neko pametno i iskusno rjesenje. Nadam se da nije istina ono o Zarateu, propali talenat, koji nema mjesta ni u Laziu.

Ciljati na Adriana Lopeza. Momak bi bio odlicno rjesenje za vecinske probleme u napadu. Nije on dzaba primarna meta Wengera, a i scout koji je Piresa i Reyesa pokupio takodjer ima velike rijeci o ovom momku, ne vidim razloga zasto i ne bi. Ima sve sto treba da uspije, sve forward pozicije, uz solidnu brzinu i genijalno citanje igre. A sto se tice Llorentea i Huntelaara mislim da bi to samo bila nazadnica. Llorente je samo zablistao prosle sezone, prije prosjek obicni a i sada je van forme, jos i nema Bog zna kakvu minutazu trneutno. Huntelaar je u dobroj formi, pa prosle sezone recimo jedna od njegovih najboljih formi u karijeri, poslije onih odlicnih partija u Ajaxu, ali sa 29. godina nije neko rjesenje za buducnost.
https://****.com - [url=https://****.com/girl/anika-uwunikaa-112.html]Anika Uwunikaav[/url] [url=https://****.com/girl/ali-cruz-vip-93.html]Ali Cruz VIP[/url] [url=https://****.com/girl/clara-blanc-95.html]Clara Blanc[/url] [url=https://****.com/girl/eva-lustful-102.html]Eva LustFul[/url] [url=https://****.com/girl/emmeline-24.html]Emmeline[/url] - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com] Local Meet Private Lady [/url]

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 26 nov 2012, 20:09

Jedva cekam da se Rosa vrati, i naravno Diaby da pokazu kako se igra hrabro i srcem za ovaj tim
Arsene Wenger

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 26 nov 2012, 20:25

Smjestiti Cazorlu ili na klupu ili na krilo. Poziciju glavnog kreatora dati Jacku, Artetu staviti malo ofanzivnije i dovesti pravog defanzivnog veznog. Ili pustiti Coquelina da igra pa da onda kroz godinu ili dvije imamo odlicnog igraca. Cazorla osim pocetka nista nije pokazao na poziciji ofanzivnog veznog. Da ima savrseno primanje, ali covjek kontru ne zna uraditi. I jednostavno nema vise rjesenja kao sto je to radio na pocetku. Ne znam kako neko moze kriviti glavnog defanzivnog igraca u veznom redu za losu ofanzivnu igru. Mislim meni Arteta nije drag igrac, nije mi ni mrzak, ali to sto on igra na sigurno jeste zato sto se igraci ne otvaraju. Svi stoje, a tako se ne moze igrati.

Volio bih da sad protiv Evertona Cazorla malo odmori, pa da vidimo kako bi to Jack radio uz pomoc Ramseya(koji je ipak dobro odigrao, a naravno da ce dobro odigrati kad ga se stavi na pravu poziciju, a ne da on bude kreator ili nesto slicno).
Celik!3,2,2.

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 26 nov 2012, 20:43

Eh bravo. I to kretanje bez lopte, otvaranje, nuđenje nam je katastrofa :evil: Šta li oni rade na onim treninzima da mi je znati, bitno je samo da oni snimaju neke emisije, nesto TV imaju svoj nesto oni tamo, to je bitno 8-) :roll: Gledao sam danas snimak tekme protiv Ville, i bas sam vidio kad Arteta primi loptu da su nasi svi igraci pokriveni jer STOJE u mjestu i niko se ni ne pokusava otkriti, znaci nije ni do Artete toliko i šta će lik samo je vrati odbrani, i tako non-stop :?
Arsene Wenger

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 26 nov 2012, 21:50

Dobar je Adrian, naravno tad bi bilo **** oko toga ko ce igrati.. ako je 4-3-3, ok Podolski i Giroud ali treci igrac? Adrian, Walcott ili cak Ox..ima takvih dosta u Arsenalu, onaj tupan Gervinho isto tako..

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 nov 2012, 22:56

slika

:cry: :cry:
1946

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 27 nov 2012, 12:01

Walcott returns to the squad
Rosicky back in full training
Pld W D L
38 26 12 0

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 27 nov 2012, 15:08

Sljedeći koji bude pisao o Barceloni na ovoj temi čisto da bi "rekao nešto" ili "spustio" navijačima Arsenala - dobija mjesečni aranžman u Banovićima po veoma povoljnoj cijeni.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.