Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
-
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
@irafan41
Wow,,bravo TI,,sto ti je tolko krivo sto i Ciro i igraci i svako ziv hoce da se igra na "seoskom" stadionu,,ne do Bog da nam se opet ponovi Danska,,za nju ste nas sjebali za sva vremena..crkni al ovdje se igra
Wow,,bravo TI,,sto ti je tolko krivo sto i Ciro i igraci i svako ziv hoce da se igra na "seoskom" stadionu,,ne do Bog da nam se opet ponovi Danska,,za nju ste nas sjebali za sva vremena..crkni al ovdje se igra
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
Jack_Daniels je napisao/la:a zar ih nije otreso mocni Luxemburg 1-0 prije samo par dana a cini mi se da je bilo nekih 150 gledalaca po izuzetno lijepo vremenu !!!!
ma ti si lud ako mislis da stadion igra ulogu, pa igraci covjece igraju ne stadion to me nervira kod ljudi sto misle da stadion donosi pobjedu. pa ako cemo tako najsretniji nam je onaj u genku bosna 4-2 sarajevo 2-1 trebali bi traziti da na njemu igramo, srece kod stadiona i ne postoji. a igraci neka fino priznaju d aje lakse na malom stdionu igrati, pa sredit cemo grbavicu koja ce vise primati i lijepse izgledati
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
-
- Kontakt:
Jos da dodam da se fudbal treba igrat u Zenici,rukomet u Sarajevu,a basket u Tuzli,,to je mislim najpostenije i najrealnije 

**** te al ovi furaju stvar da je nekome krivo sto se igra na bilinom polju sto ce mi biti krivo kulturno u auto i u zenicu gledam reprezntaciju i mirna bosna al stavr je u tome da uvjek fali ulaznica pusti se u prodaju 11 000 ulaznica **** to ba ne igramo prijateljsku a plus rade sa supackim centrotransom i onda uzmu radnici centrotransa preprodavati ulaznice to se u ilijasu dogadja uzme jedan lik iz centrotransa sve ulaznice i onda on preprodaje
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
jel imas neki problem sa citanjem, ili razumjevanjem, jer ako se pokusas skocentrisati da procitas i razumijes, vidjet ces da ja u svojim postovima sam rekao da mi je svejedno gdje igramo samo da odemo u afriku, i da me brine ugeld u evropi, i da ne pobjedjuje pa tako i ne gubi stadion. mislim da imas problem sa razumjevanjem tekstaPhill Jackson je napisao/la:@irafan41
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Uzmi TV klocu pa gledaj..Na prosloj utakmici na BP protiv Spnije B.P je zasjalo i bas je lijepa slika otisla u svijet..Na eurosportu nakon 2-3 dana gledam sve snimke iz kvalifikacije i prikaza BP i ni po cemu se ne razlikuje od ostalih euro terena, cak sta vise, jako simpatican stadion i to SVI ama BAS SVI sto dodju da igraju na njemu kazu, sto nasi reprezentativci i strucnjaci, sto drugi, npr pola spanaca je falilo BP..
I sad dodje neki Irfan ili neki maloljetnici i tu seru jer ne znaju sta ce od zivota pa bi ono gledali reprezentaciju a mrsko im otici do ZXe ili platiti sugavih 15 km za kartu.....
Stidite se p...kce...Ljudi iz Amerike i Australije dolaze na utakmice reprezentacije po cijeloj Europi a ova gospoda se ne moze gurati pola sata u autu ili u busu...
Fuj.......
I sad dodje neki Irfan ili neki maloljetnici i tu seru jer ne znaju sta ce od zivota pa bi ono gledali reprezentaciju a mrsko im otici do ZXe ili platiti sugavih 15 km za kartu.....
Stidite se p...kce...Ljudi iz Amerike i Australije dolaze na utakmice reprezentacije po cijeloj Europi a ova gospoda se ne moze gurati pola sata u autu ili u busu...
Fuj.......
Phill Jackson je napisao/la:Jos da dodam da se fudbal treba igrat u Zenici,rukomet u Sarajevu,a basket u Tuzli,,to je mislim najpostenije i najrealnije
zašto bi se rukeomet i kosarka igrali u sa i tz pored onakve zenicke arene, i zasto bi se fudbal igrao i ze pored olimpijskog staodiona najveceg u BH
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
- Jack_Daniels
- Kontakt:
Zena od 65 godina dosla iz Australije u Estoniju na utakmicu a ovaj mudonja Irfan ne moze 70 km do Zenice !!!
-
- Kontakt:
Joj tebe,,nema veze stadion il dvorana,,da ima kapacitet 100 000 ne treba na njemu igrat ako bolje igramo na onom od 20 000,,znamo da u rukometu najbolje igramo kod vas,,a za Tuzlu ne treba govorit kolko vole kosarku i kakva atmosfera u Mejdanu budeirfan41 je napisao/la:Phill Jackson je napisao/la:Jos da dodam da se fudbal treba igrat u Zenici,rukomet u Sarajevu,a basket u Tuzli,,to je mislim najpostenije i najrealnije
zašto bi se rukeomet i kosarka igrali u sa i tz pored onakve zenicke arene, i zasto bi se fudbal igrao i ze pored olimpijskog staodiona najveceg u BH
meni nije problem otici u zenicu i idem. treim je rekao da je stadion grozan, kao i ovaj portugalski neki dkavo sto je dosao u ze. kako ne shvatate da meni je svejedno gdje se igra, vec me nervira prica o SRECI i volio bi ljepsi ugled, pa BP nema ni stoliceJack_Daniels je napisao/la:Uzmi TV klocu pa gledaj..Na prosloj utakmici na BP protiv Spnije B.P je zasjalo i bas je lijepa slika otisla u svijet..Na eurosportu nakon 2-3 dana gledam sve snimke iz kvalifikacije i prikaza BP i ni po cemu se ne razlikuje od ostalih euro terena, cak sta vise, jako simpatican stadion i to SVI ama BAS SVI sto dodju da igraju na njemu kazu, sto nasi reprezentativci i strucnjaci, sto drugi, npr pola spanaca je falilo BP..
Fuj.......
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
Čini se da je španjolski opsjenar Pepe navijač Barcelone. Najskuplji nogometaš svijeta, Portugalac Cristiano Ronaldo, ozlijedio se nakon što se Pepe javio izjavom da će začarati Realova napadača...
Otada se Pepe počeo redovito oglašavati u španjolskim medijima, ovaj put u madridskom AS-u. Sada je objavio da je njegova misija uništiti i prekinuti Ronaldovu igračku karijeru. Otkrio je i da je magijske rituale u svrhu uništenja Ronalda od njega naručila žena, i to jedna od bivših Portugalčevih ljubavnica. Opisao ju je zavodnicom, neeuropljankom i vrlo bogatom nasljednicom iz dobropoznate obitelji.
Dok Pepe nastavlja svoja vještičja posla na 24-godišnjem Portugalcu, koji je ozlijedio gležanj u dvoboju Lige prvaka protiv Marseillea te potom u dresu portugalske reprezentacije pogoršao ozljedu, Pepe tvrdi da je opsjenarsku narudžbu, koju naplaćuje 14.700 eura, dobio i za Lionela Messija. Istu je, kaže, odbio.
Paralelno s negativnim činima bačenim na njezina sina, pozitivne je od jednoga portugalskog opsjenara naručila Ronaldova praznovjerna majka Dolores Aveiro, prenosi pisanje madridskog dnevnika nogometni portal Goal.com.
Otada se Pepe počeo redovito oglašavati u španjolskim medijima, ovaj put u madridskom AS-u. Sada je objavio da je njegova misija uništiti i prekinuti Ronaldovu igračku karijeru. Otkrio je i da je magijske rituale u svrhu uništenja Ronalda od njega naručila žena, i to jedna od bivših Portugalčevih ljubavnica. Opisao ju je zavodnicom, neeuropljankom i vrlo bogatom nasljednicom iz dobropoznate obitelji.
Dok Pepe nastavlja svoja vještičja posla na 24-godišnjem Portugalcu, koji je ozlijedio gležanj u dvoboju Lige prvaka protiv Marseillea te potom u dresu portugalske reprezentacije pogoršao ozljedu, Pepe tvrdi da je opsjenarsku narudžbu, koju naplaćuje 14.700 eura, dobio i za Lionela Messija. Istu je, kaže, odbio.
Paralelno s negativnim činima bačenim na njezina sina, pozitivne je od jednoga portugalskog opsjenara naručila Ronaldova praznovjerna majka Dolores Aveiro, prenosi pisanje madridskog dnevnika nogometni portal Goal.com.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
-
- Kontakt:
Uzmi ubi pa se pistolj,,ovo je izvala stoljeca,,ja bi se zauvijek usutio poslje ovogairfan41 je napisao/la:meni nije problem otici u zenicu i idem. treim je rekao da je stadion grozan, kao i ovaj portugalski neki dkavo sto je dosao u ze. kako ne shvatate da meni je svejedno gdje se igra, vec me nervira prica o SRECI i volio bi ljepsi ugled, pa BP nema ni stoliceJack_Daniels je napisao/la:Uzmi TV klocu pa gledaj..Na prosloj utakmici na BP protiv Spnije B.P je zasjalo i bas je lijepa slika otisla u svijet..Na eurosportu nakon 2-3 dana gledam sve snimke iz kvalifikacije i prikaza BP i ni po cemu se ne razlikuje od ostalih euro terena, cak sta vise, jako simpatican stadion i to SVI ama BAS SVI sto dodju da igraju na njemu kazu, sto nasi reprezentativci i strucnjaci, sto drugi, npr pola spanaca je falilo BP..
Fuj.......

- Jack_Daniels
- Kontakt:
Terim je rekao nakon sto su ga ispusili...Da su dobili zakovao bi ga u zvijezde..Moje ba turske ciganije ovdje....
Svi ga hvale a i moraju jer je zaista mocan teren...Nista nije losije BP od euro terena, garantujuem ti, hodam i gledam..Jest mal stadion ali sta ces, nema bolje....
Svi ga hvale a i moraju jer je zaista mocan teren...Nista nije losije BP od euro terena, garantujuem ti, hodam i gledam..Jest mal stadion ali sta ces, nema bolje....
- rob do bagro
- Kontakt:
Too Pepe ozeziiiseha je napisao/la:Čini se da je španjolski opsjenar Pepe navijač Barcelone. Najskuplji nogometaš svijeta, Portugalac Cristiano Ronaldo, ozlijedio se nakon što se Pepe javio izjavom da će začarati Realova napadača...

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
evo ti nekoliko info, irfan je trebao biti u avionu za zenicu i to BESPLATNO ali nazalost nisam imao pasos, u zenicu mogu otici kada god hocu, i to da ne placam karte kao debil po sto maraka nego po cijeni po kojoj i jeduJack_Daniels je napisao/la:Zena od 65 godina dosla iz Australije u Estoniju na utakmicu a ovaj mudonja Irfan ne moze 70 km do Zenice !!!
ALI IMA JOS JEDAN VELIKI PROBLEM U ZENICU NEMOZEMO DOCI SVI KOJI HOCE JER NAS ZENICA NE MOZE PRIMITI NAZALOST KADA ODUZMEMO SIGURNOSNE MJERE, PROTIVNICKE NAVIJACE I NOVINARE CIVRA SE SMANJI NA NEKIH MIZERNIH 12HILJADA
odkad jug ima stolice
@phill: mislim da o kosarkaskoj atmosferi se niko nemoze porediti sa bosnom prije 2-3 godine u nlb, kad je rukovodstvo partizana skinulo kapu koje ima nejvecu podrsku moze i mejdan, posto vide kosarku pratim isao sam sa bosnom u tz mejdan nije cak ni pun bio a ne sumnjam da si geldao bosnine tekme na TV pogotovo protiv zvezde
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
Glup si... ali ono totalno... ako Bilino nema stolice, onda nema ni Kosevo... ha jairfan41 je napisao/la:meni nije problem otici u zenicu i idem. treim je rekao da je stadion grozan, kao i ovaj portugalski neki dkavo sto je dosao u ze. kako ne shvatate da meni je svejedno gdje se igra, vec me nervira prica o SRECI i volio bi ljepsi ugled, pa BP nema ni stoliceJack_Daniels je napisao/la:Uzmi TV klocu pa gledaj..Na prosloj utakmici na BP protiv Spnije B.P je zasjalo i bas je lijepa slika otisla u svijet..Na eurosportu nakon 2-3 dana gledam sve snimke iz kvalifikacije i prikaza BP i ni po cemu se ne razlikuje od ostalih euro terena, cak sta vise, jako simpatican stadion i to SVI ama BAS SVI sto dodju da igraju na njemu kazu, sto nasi reprezentativci i strucnjaci, sto drugi, npr pola spanaca je falilo BP..
Fuj.......
zar su na jugu bile stolice prije renoviranjaWolverine je napisao/la:Glup si... ali ono totalno... ako Bilino nema stolice, onda nema ni Kosevo... ha jairfan41 je napisao/la:meni nije problem otici u zenicu i idem. treim je rekao da je stadion grozan, kao i ovaj portugalski neki dkavo sto je dosao u ze. kako ne shvatate da meni je svejedno gdje se igra, vec me nervira prica o SRECI i volio bi ljepsi ugled, pa BP nema ni stoliceJack_Daniels je napisao/la:Uzmi TV klocu pa gledaj..Na prosloj utakmici na BP protiv Spnije B.P je zasjalo i bas je lijepa slika otisla u svijet..Na eurosportu nakon 2-3 dana gledam sve snimke iz kvalifikacije i prikaza BP i ni po cemu se ne razlikuje od ostalih euro terena, cak sta vise, jako simpatican stadion i to SVI ama BAS SVI sto dodju da igraju na njemu kazu, sto nasi reprezentativci i strucnjaci, sto drugi, npr pola spanaca je falilo BP..
Fuj.......
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
-
- Kontakt:
Bilino Polje, sretan teren, dobra atmosfera, ovo ono, tamo vama, ali jedino dugorocno rjesenje je igranje u Sarajevu, ali u renoviranim stadionima.
Ili se citava Grbavica mora nadograditi na sjevernu tribinu, ili Kosevo "suziti" po ugledu na Njemacke stadione u Bremenu i Stuttgartu, znaci srusit Sjever i Jug, i ponovo izgraditi te tribine odmah iza gola, a teren spustiti jos 2-3 metra, sto bi znacilo da bi se i Istok i Zapad primakli terenu za jedno 10-ak metara. Kapacitet Koseva bi time mogao ostati skoro isti, dok bi Grbavicu moglo izgraditi do max. 25.000, s tim da bi zavisno od gradnje i pomocna igralista eventualno nestala.
Nema smisla da nam ponos nacije
igra na stadionima od 15.000, koji cak ni WC-a nemaju kako Bog zapovijeda!Politicki organi nakon baraza moraju uraditi nesto pod hitno po ovom pitanju. Ja mislim da bi sve to kostalo do 30.000.000 KM, sto se da izdvojiti iz budzeta Federacije, Drzave a Boga mi i RS!
Ili se citava Grbavica mora nadograditi na sjevernu tribinu, ili Kosevo "suziti" po ugledu na Njemacke stadione u Bremenu i Stuttgartu, znaci srusit Sjever i Jug, i ponovo izgraditi te tribine odmah iza gola, a teren spustiti jos 2-3 metra, sto bi znacilo da bi se i Istok i Zapad primakli terenu za jedno 10-ak metara. Kapacitet Koseva bi time mogao ostati skoro isti, dok bi Grbavicu moglo izgraditi do max. 25.000, s tim da bi zavisno od gradnje i pomocna igralista eventualno nestala.
Nema smisla da nam ponos nacije

zar su na jugu bile stolice prije renoviranja, ja sam bio ubjedjen d aje to bio jedan od razloga zbog kojih nam nisu dali igrati Na BP protiv danske, ali moguce je da sam pogrijesio[/quote]irfan41 je napisao/la:Glup si... ali ono totalno... ako Bilino nema stolice, onda nema ni Kosevo... ha jairfan41 je napisao/la:meni nije problem otici u zenicu i idem. treim je rekao da je stadion grozan, kao i ovaj portugalski neki dkavo sto je dosao u ze. kako ne shvatate da meni je svejedno gdje se igra, vec me nervira prica o SRECI i volio bi ljepsi ugled, pa BP nema ni stoliceJack_Daniels je napisao/la:Uzmi TV klocu pa gledaj..Na prosloj utakmici na BP protiv Spnije B.P je zasjalo i bas je lijepa slika otisla u svijet..Na eurosportu nakon 2-3 dana gledam sve snimke iz kvalifikacije i prikaza BP i ni po cemu se ne razlikuje od ostalih euro terena, cak sta vise, jako simpatican stadion i to SVI ama BAS SVI sto dodju da igraju na njemu kazu, sto nasi reprezentativci i strucnjaci, sto drugi, npr pola spanaca je falilo BP..
Fuj.......
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
- rob do bagro
- Kontakt:
nema wc-a kako treba...pogledaj hale kakve suhooligan_SA je napisao/la:Bilino Polje, sretan teren, dobra atmosfera, ovo ono, tamo vama, ali jedino dugorocno rjesenje je igranje u Sarajevu, ali u renoviranim stadionima.
Nema smisla da nam ponos nacijeigra na stadionima od 15.000, koji cak ni WC-a nemaju kako Bog zapovijeda!Politicki organi nakon baraza moraju uraditi nesto pod hitno po ovom pitanju. Ja mislim da bi sve to kostalo do 30.000.000 KM, sto se da izdvojiti iz budzeta Federacije, Drzave a Boga mi i RS!

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.