Poslije 18.postavljeni utakmica nije cudo.Dobro sam pogodio topic.Necu vala editovati post neka stoji bas zanimljivo izgledaanonimni je napisao/la:169. kolo, sekretaru ?
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Bluetrain konačno uvezao nekoliko pobijeda i pobjegao iz opasne zone
sliejdece sezone gazimo na titulu
samo moji suigraci moraju se malo uozbiljiti i od starta moramo gristi i napdati

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Sazivam(o) hitnu sjednicu Skupštine kluba, Uprave itd...
Sve krenu nizbrdo od ispadanja iz kupa, a igrasmo odlično na obadva fronta do tada. Sad nam i titula izmiče.
Stoke-Fulham 1:0
Bastia-Lorient 2:1
Palermo-Catania 3:1
Furth-Nurnberg 0:0
Schalke-Frankfurt 1:1
Vallecano-Mallorca 2:0
Znači, komotno smo mogli pogoditi ako ništa 3 para, a realno i 4 nisu bila daleko.
Kad se samo sjetim da sam se dvoumio između boldiranih da stavim te rezultate i u zadnji trenutak promijenih odluku...
Čestitke drugu @redsu na pogotku s poludistance; inače, veoma zahtjevan udarac.
Još sam da Captain i ja proradimo, biće to onda super.
Btw, I ja kontah da smo lošije plasirani, te da je gol-razlika skroz otišla, no kako je opravdano poništeno za nas katastrofalno prošlo kolo (gdje, da smo bili prava strana, ne bi propustili pobjedu
) i dalje smo u igri i pobjedom u zaostaloj utakmici i u ovom sada kolu mogli bismo dostići lidere i možda čak i pobjeći.
Međutim, iako je cilj 6 boba, ne bi bilo loše ni osigurati se uz 4 poenčića i dalje polako, jednu po jednu utakmicu nizati.
Haj'mo @reds, demoI @Wisey, vrijeme je da nas krene. Dobra izanalizirajte parove na 2 utakmice (redovna + otkazana) i on time tipujte, obećavam(o) debakl protivnika u sljedećem kolu.
Stoke-Fulham 1:0
Bastia-Lorient 2:1
Palermo-Catania 3:1
Furth-Nurnberg 0:0
Schalke-Frankfurt 1:1
Vallecano-Mallorca 2:0
Znači, komotno smo mogli pogoditi ako ništa 3 para, a realno i 4 nisu bila daleko.
Još sam da Captain i ja proradimo, biće to onda super.
Btw, I ja kontah da smo lošije plasirani, te da je gol-razlika skroz otišla, no kako je opravdano poništeno za nas katastrofalno prošlo kolo (gdje, da smo bili prava strana, ne bi propustili pobjedu
Međutim, iako je cilj 6 boba, ne bi bilo loše ni osigurati se uz 4 poenčića i dalje polako, jednu po jednu utakmicu nizati.
Haj'mo @reds, demoI @Wisey, vrijeme je da nas krene. Dobra izanalizirajte parove na 2 utakmice (redovna + otkazana) i on time tipujte, obećavam(o) debakl protivnika u sljedećem kolu.
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... &start=340" onclick="window.open(this.href);return false;
hajmo momci odigrajte kladionicu nemojte mi bojkotovati ponudu
hajmo momci odigrajte kladionicu nemojte mi bojkotovati ponudu
haj nek' stoji123456 je napisao/la:Poslije 18.postavljeni utakmica nije cudo.Dobro sam pogodio topic.Necu vala editovati post neka stoji bas zanimljivo izgledaanonimni je napisao/la:169. kolo, sekretaru ?
@ arelinho
pa ja sam odigr'o, dosta
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Nisam u toku, zasto se neke utakmice ponavljaju?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Zato što su Pjetlovi igrali dva puta u sezoni na domaćem terenu protiv Crazy Legs. A vjerujem da je takav slučaj i sa preostale dvije utakmice.Cartman je napisao/la:Nisam u toku, zasto se neke utakmice ponavljaju?
@Claus, sve u napad jedan je Hase!
FK Pjetlovi
Eh ovo je moj nick(Senaid )tako da cu onaj stari prestat koristit a nastavit cu na ovom,pa ako bi sekreta uvazio da tipujem ova dva kola bio bih mu zahvalan
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
To moraš vidjeti sa adminom, mislim da si ti banovan, ako si pod banom onda sigurno ne može.Otelo je napisao/la:Eh ovo je moj nick(Senaid )tako da cu onaj stari prestat koristit a nastavit cu na ovom,pa ako bi sekreta uvazio da tipujem ova dva kola bio bih mu zahvalan
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
pitao sam admina,pa sta on kaze al i ja mislim da ne moze al vrijedi probat,za ameela i elninha da znaju sta bi igraojuventus 0244 je napisao/la:To moraš vidjeti sa adminom, mislim da si ti banovan, ako si pod banom onda sigurno ne može.Otelo je napisao/la:Eh ovo je moj nick(Senaid )tako da cu onaj stari prestat koristit a nastavit cu na ovom,pa ako bi sekreta uvazio da tipujem ova dva kola bio bih mu zahvalan
Parovi za domacine:
Norwich-Sunderland 2:1
Brest -Marseille 0:2
Bologna-Atalanta 1:1
Inter-Palermo 2:1
Hoffenheim-Bremen 2:2
La Coruna-Betis 1:1
ponovljena
A regularna :
Parovi za domacine:
Fulham-Tottenham 1:2
Liverpool-Southampton 2:0
Lyon-Montpellier 2:0
Juventus-Torino 3:1
Schalke-Moenchengladbach 2:2
Getafe-Malaga 1:1
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
juventus 0244 je napisao/la:To moraš vidjeti sa adminom, mislim da si ti banovan, ako si pod banom onda sigurno ne može.Otelo je napisao/la:Eh ovo je moj nick(Senaid )tako da cu onaj stari prestat koristit a nastavit cu na ovom,pa ako bi sekreta uvazio da tipujem ova dva kola bio bih mu zahvalan
Da bi usao u tim prije toga mora biti mjesta u tome timu
Clan 3b.
Banovani igraci nemaju pravo ucestovati u SportSport.ba ligi cak i kada promjene nick.
Znaci nemas sanse za ulazak u tim.Mogao si to fino odraditi.Javiti svom kapitenu na pp i kada tvoj stari nich sabere tri izostanka da udjes kao novi igrac.Ovako si se "odao" i tvoja karijera je zavrsena dok su ova pravila na snazi.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- legenda reala
- Kontakt:
Eto Senaide ja kažem čekaj sedam dana, šta fali jedno kolo propustiti

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
A daj sekretaru mozel kakva iznimka sad,neka glasaju kapiteni . Senaid je to bar zasluzio zbog postenja,a biti cemo strasno oslabljeni ako Senaid ode,pa ako je moguce da ova ideja bude u razmatranju ?123456 je napisao/la:juventus 0244 je napisao/la:To moraš vidjeti sa adminom, mislim da si ti banovan, ako si pod banom onda sigurno ne može.Otelo je napisao/la:Eh ovo je moj nick(Senaid )tako da cu onaj stari prestat koristit a nastavit cu na ovom,pa ako bi sekreta uvazio da tipujem ova dva kola bio bih mu zahvalan
Da bi usao u tim prije toga mora biti mjesta u tome timu.E posto je taj igrac banovn a ti se javio procedura je sledeca:
Clan 3b.
Banovani igraci nemaju pravo ucestovati u SportSport.ba ligi cak i kada promjene nick.
Znaci nemas sanse za ulazak u tim.Mogao si to fino odraditi.Javiti svom kapitenu na pp i kada tvoj stari nich sabere tri izostanka da udjes kao novi igrac.Ovako si se "odao" i tvoja karijera je zavrsena dok su ova pravila na snazi.
Jer to je cast i sudbina ! 19 CELIK ZENICA 45
Chelsea FC
Chelsea FC
Nije moguće, jer je mogao sečekati nekoliko dana, mislim da mu je bio manji ban (7 dana), i sad je dobio ban na oba nika, nije prvi put da se slična situacija dešava, sam je sebe zeznuoamEl_rooB je napisao/la:A daj sekretaru mozel kakva iznimka sad,neka glasaju kapiteni . Senaid je to bar zasluzio zbog postenja,a biti cemo strasno oslabljeni ako Senaid ode,pa ako je moguce da ova ideja bude u razmatranju ?
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
au danas derbi Kockari - Spartanci. Ajmo im momci prekinut seriju 
SAMO ČELIK !
Hocemo pobjedu , hocemo pobjedu...Viper je napisao/la:au danas derbi Kockari - Spartanci. Ajmo im momci prekinut seriju
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
jbg nisam stigao odigrat ovaj vikend, izvinjavam se suigracima, bio sam na poslovnom putu... 
Liverpool 1:0, a mi imamo 2:0 1:0 i 2:1 sto znaci da je ovo 80% pogodjeno
Schalke - Borussia 0:1 a mi imamo 1:1 2:1 3:0 znaci i ovo bi treballi pogodit, valjda ga Schalke uvali do kraja
Getafe - Malaga za sad 0:0 a mi imamo 2:1 1:2 0:0
Spartanci padaju danas!
Schalke - Borussia 0:1 a mi imamo 1:1 2:1 3:0 znaci i ovo bi treballi pogodit, valjda ga Schalke uvali do kraja
Getafe - Malaga za sad 0:0 a mi imamo 2:1 1:2 0:0
Spartanci padaju danas!
SAMO ČELIK !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.