Jbt, ako je večeras zdrav i iz "tehničkih razloga" izostavljen, onda ne vidim nijedan razlog zašto ga Moratti ne bi prodao. Wes još uvijek ima života u nogama i sigurno da može pojačati neku ekipu, te sam ubijeđen da se mogu izvući neke pare za njega.
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Koliko utakmica je odigrao Sneijder ove sezone?
Jbt, ako je večeras zdrav i iz "tehničkih razloga" izostavljen, onda ne vidim nijedan razlog zašto ga Moratti ne bi prodao. Wes još uvijek ima života u nogama i sigurno da može pojačati neku ekipu, te sam ubijeđen da se mogu izvući neke pare za njega.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
5 nastupa u ligi (1 gol i 1 asistencija).
EDIT:
2 nastupa u kval za EL (1 gol i 1 asist).
1 nastup u skupini EL (1 asist).
EDIT:
2 nastupa u kval za EL (1 gol i 1 asist).
1 nastup u skupini EL (1 asist).
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 26 nov 2012, 20:17, ukupno mijenjano 3 puta.
Ukupno 8 utakmica ili ti ga 616 minuta, a zabio 2 gola i danas je tacno 2 mjeseca od njegove zadnje utakmice...Monolog je napisao/la:Koliko utakmica je odigrao Sneijder ove sezone?![]()
A to oko prodaje, pa ceka se njegov odgovor na novi ugovor ako isti bude u korist kluba, onda ostaje, ali ako ne prihvati novi smanjeni ugovor bit ce on iz "tehnickih razloga" izvan terena sve dok ne dodje kakva ponuda za njega, to je odluka uprave i to je to...
ko je Strami pogodio formaciju,svaka mu cast 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Evo je i sluzbeno, ipak je Ricky uletio:
-------------------HANDANOVIĆ
-----------RANOCCHIA - SAMUEL - JUAN
ZANETTI - CAMBIASSO - GUARIN - NAGATOMO
----------------ALVAREZ - PALACIO
---------------------MILITO
Sviđa mi se, ajde Ricky sad imas priliku, iskoristi je.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
a jucer i danas Duncan,Duncan i Duncan 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Ne svidja mi se kako se Ricky snalazi u veznom redu. Skroz lose i bjezi lijevo sa loptom kad god je ima...
inace ?
Ricky je u vezi.Nije skroz naprijed gurnut.To sam dugo htio vidjeti nadam se da će ispast ok rješenje...Huska je napisao/la:Evo je i sluzbeno, ipak je Ricky uletio:
zasad je najbolji od svih,Naga odlican kao i uvijek,nismo odavno imali lijevo onakvog igraca
Ricky lose igra ne znam sta vi gledate
To kaze i komentator na areni
To kaze i komentator na areni
inace ?
ako smo ista napravili to je islo sigurno u akciji sa Rickyjem,,a ako taj tvoj komentator ocekuje Rickyja glavnog u napadu sa 6 suteva po golu onda moze ostavit mikrofon obzirom gdje je postavljen a to jest na poziciji u kojoj preskace covjeka i pravi tu razliku covjek vise,,
Ima on dosta kontakta sa loptom, ali nismo nista napravili nazalost. Meni smeta sto ide lijevo, cim on ide prema liniji to nikad nece bit vezni igrac nit se tu sta moze.adointer je napisao/la:ako smo ista napravili to je islo sigurno u akciji sa Rickyjem
Komentator je realno rekao da Ricky treba da bude jedini kreator danas prema naprijed i da igra iza spica a ne ovo sto radi. Ali ajde ti ocito imas predrasude prije je nego poceo mec.
Dobar napad je imo Guarin gore po desnoj ali porasli mu apetiti pa ne centrira
inace ?
Izvini molim te komentator na areni nije "moj"adointer je napisao/la:ako smo ista napravili to je islo sigurno u akciji sa Rickyjem,,a ako taj tvoj komentator ocekuje Rickyja glavnog u napadu sa 6 suteva po golu onda moze ostavit mikrofon obzirom gdje je postavljen a to jest na poziciji u kojoj preskace covjeka i pravi tu razliku covjek vise,,
inace ?
kako nije ako ga placas,odmah pravi reklamaciju,buni se cc 
- L'Avvocato
- Kontakt:
Slaba utakmica realno.
Biabiany jedini nesto pokusava.
Biabiany jedini nesto pokusava.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Biabiany stvara velike probleme Juanu. Valjda nece kobno zavrsit
Alvarez out -Cou in pa da rijesimo ovo
Alvarez out -Cou in pa da rijesimo ovo
Lose je ovo, Guarin najbolji kod nas, svi ostali slabo. Cou unutra ali ja nebi vadia Alvareza.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ta izmjena je neizbjezna , al niko nikad ni ubo sta ce Strama uraditsolointer je napisao/la: Alvarez out -Cou in pa da rijesimo ovo
Ili alvareza na krilo pomjerit
inace ?
Kako se ono kaze puno zuji, a malo meda daje, a tako i Ricky, uvijek skoro lopta kod njega, a nista konkretno. Mi ili cemo dobiti tekmu na lijevoj strani preko Yuta ili cemo je izgubiti. Japanac je nas najbolji igrac prema naprijed, ali to Parma maksimalno koristi i sve sto su napravili to je bilo preko Yutove strana, tamo gdje je Zanetti ne smiju ni krenuti 
Uglavnom lose, bez postene prilike, svi lijepo kombinuju do nekih 30-ak metara od Parminog gola i gotovo tu smo sve izgubili. Treba Coutinha odmah na poluvremenu ubaci, on ovo moze okrenuti u nasu korist.
A ovaj Biabiany oca svog igra utakmicu zivota
liku sve prolazi 
Uglavnom lose, bez postene prilike, svi lijepo kombinuju do nekih 30-ak metara od Parminog gola i gotovo tu smo sve izgubili. Treba Coutinha odmah na poluvremenu ubaci, on ovo moze okrenuti u nasu korist.
A ovaj Biabiany oca svog igra utakmicu zivota
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.