Bosna i Hercegovina - Portugal
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Re: Bosna i Hercegovina - Portugal
Ma BP je najbolje.... Lijep je, tribine su bliže igračima, sjetite se samo lijepih trenutaka na BP i lijepih rezultata...
ne trebamose vracati daleko i proslost da se sjetimo rezultataUnica_Liverpool_ je napisao/la:Ma BP je najbolje.... Lijep je, tribine su bliže igračima, sjetite se samo lijepih trenutaka na BP i lijepih rezultata...
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
- NoName
- Kontakt:
E sad da je naš savez pametan, pa da naruči nekih 10 čaranjaČini se da je španjolski opsjenar Pepe navijač Barcelone. Najskuplji nogometaš svijeta, Portugalac Cristiano Ronaldo, ozlijedio se nakon što se Pepe javio izjavom da će začarati Realova napadača.
Otada se Pepe počeo redovito oglašavati u španjolskim medijima, ovaj put u madridskom AS-u. Sada je objavio da je njegova misija uništiti i prekinuti Ronaldovu igračku karijeru. Otkrio je i da je magijske rituale u svrhu uništenja Ronalda od njega naručila žena, i to jedna od bivših Portugalčevih ljubavnica. Opisao ju je 'zavodnicom, neeuropljankom i vrlo bogatom nasljednicom iz dobropoznate obitelji'.
Dok Pepe nastavlja svoja vještičja posla na 24-godišnjem Portugalcu, koji je ozlijedio gležanj u dvoboju Lige prvaka protiv Marseillea te potom u dresu portugalske reprezentacije pogoršao ozljedu, Pepe tvrdi da je opsjenarsku narudžbu, koju naplaćuje 14.700 eura, dobio i za Lionela Messija. Istu je, kaže, odbio.

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
[youtube][/youtube]
e ako ovdje nema stolica i nisu uslovi kao sto je wc, novinarski objekti, signalizacija obezbjedjeni onda nije nigdje pa ovo samo seru djeca da stadion nema wc i stolice a ta ista djeca pitaju mamu ili tatu smijul preci cestu u svome gradu tako da ove velike poznavaoce stadiona bilino polje i ne ocekujemo u zenici stadion jeste mali ali ako toliko volite reprezentaciju sto niste dosli protiv turske bilo je karti moglo se uci nije bio krcat stadion
e ako ovdje nema stolica i nisu uslovi kao sto je wc, novinarski objekti, signalizacija obezbjedjeni onda nije nigdje pa ovo samo seru djeca da stadion nema wc i stolice a ta ista djeca pitaju mamu ili tatu smijul preci cestu u svome gradu tako da ove velike poznavaoce stadiona bilino polje i ne ocekujemo u zenici stadion jeste mali ali ako toliko volite reprezentaciju sto niste dosli protiv turske bilo je karti moglo se uci nije bio krcat stadion
- rob do bagro
- Kontakt:
IVICA OSIM: "Portugalci su jedna snažna ekipa koja se nalazi u tenku, ali oni nisu ni svijesni da će naletiti na protivtenkovsku minu koja će ih raznijeti, ta mina se zove BOSNA I HERCEGOVINA"!!!!
sta reci poslije ovog

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!

malo da uzivamo...
18 000 kapacitet ...mada protiv portugala ocekujem 20 000..
ima prostora mnogo tu..
Ukoliko se jug i sjever poravna sa zapadom..vrh onda nema dalje..
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
-
- Kontakt:
Za Portugal bi se mogle nadograditi dodatne montazne tribine, sto bi sigurno povisilo kapacitet za 3-4.000 mjesta.
Ali ostajem pri svom: U dogledno vrijeme treba renovirati jedan od stadiona u Sarajevu, pa nek Zeljo i Sarajevo igraju na istom stadionu (Kosevo), a nek Olimpik i FK Hrid igraju na Grbavici
Ali ostajem pri svom: U dogledno vrijeme treba renovirati jedan od stadiona u Sarajevu, pa nek Zeljo i Sarajevo igraju na istom stadionu (Kosevo), a nek Olimpik i FK Hrid igraju na Grbavici

Pa imaju ljudi boju halu nego mi na Koševu 

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
Moze li se pokrenuti peticija za nadogradnju stadiona...ako se plasiramo bit ce para i za tribina 

Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
jarane ono na Kosevu nije 'hala', ono je pokusaj da bude 'hala', fakat je Kosevo lose sto se toga tice, protiv Cluja i Helsingborga ne mozes ni nuzde normalno obavit jer nema svjetla, moras mobitelom svijetlit da ti ne ode po patikamaalenpitar je napisao/la:Pa imaju ljudi boju halu nego mi na Koševu

- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
avenija je napisao/la:
malo da uzivamo...
18 000 kapacitet ...mada protiv portugala ocekujem 20 000..
ima prostora mnogo tu..
Ukoliko se jug i sjever poravna sa zapadom..vrh onda nema dalje..
Ma nemorate ni ić na stadion kad je tekma... Idite u Polukliniku na peti sprat kod zubara, lijepo sjedite u onu udobnu stolicu, i gledaj utakmicu...

Trebaju pare a ne peticije.Da napravis,nadogradis bilo sta ,,zob,,treba.
Grad Zenica je vec ove godine izdvojio za rekonstrukciju a repka ga koristi i savez.
Sto je i budali jasno.
Kosevo je stadion za atletiku i dobar koncert-fudbal nema govora ko da ga je Staljin pravio.
Grbavica pa lakse i isplatnije je komplet srusiti ga i napraviti.Nadograditi truhlu tarabu nemozes
Ovi ostali iskreno ninasto nalik u Tuzli prave novi a brat blizanac samo manji nego Kosevo
Heble ih staze.
Znaci kraj rasprave Zenica i BP do kraja i ne spamajte vise.
Idemo na temu.
Grad Zenica je vec ove godine izdvojio za rekonstrukciju a repka ga koristi i savez.
Sto je i budali jasno.
Kosevo je stadion za atletiku i dobar koncert-fudbal nema govora ko da ga je Staljin pravio.
Grbavica pa lakse i isplatnije je komplet srusiti ga i napraviti.Nadograditi truhlu tarabu nemozes

Ovi ostali iskreno ninasto nalik u Tuzli prave novi a brat blizanac samo manji nego Kosevo

Heble ih staze.
Znaci kraj rasprave Zenica i BP do kraja i ne spamajte vise.
Idemo na temu.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Evo gledam gore ove slike, pa covjece ove tribine su tako "plitke" koliko jos prostora ima da se to nadogradi jebote sa sve 4 strane, pa bilo bi ko Alianz Arena, treba to pogurat ocigledno je da nema para, sramota jebote kapacitet stadiona gdje igra repreznatcija 15.000, u Njemackoj trecoj ligi mislim da je kapacitet veci od ovoga
Jedan Grad, Jedan Klub F.K.Sarajevo
-
- Kontakt:
E Raja,skonto sam da osim sirena i bubnjeva noc pred tekmu nalozimo i one iz Mittal Steela da dobro nahajcaju
zeljezaru pa da Portugalci ne mogu disati,nekog smoga im nanijeti a mi se bolje snalazimo po smogu,vjerujte
zeljezaru pa da Portugalci ne mogu disati,nekog smoga im nanijeti a mi se bolje snalazimo po smogu,vjerujte
ma BP je odlican stadion, tu nema dileme, ko god kaze drugacije laze... minus je samo kapacitet..nista vise..
da mi na Hasetu makar wc imamo onakav bilo bi super, a da ne govorim dalje,
al tu je vec drugacija prica nego na BP, talovi raznorazni i nebriga kako kantona tako i drzave..
moje misljenje je da se baraz treba igrati u zenici kao sve dosada, jer nema razloga da se mjenja...
al u slijed kvale igrati i na dr stadionima ..ubiti kod igraca taj komplaks nesretnog stadiona, sto je najveca glupost
koju sam cuo, il u tz , na grbavici, pod uslovom da se malo srede naravno..ako se aBd plasiramo, bit ce para za sve..
eh sad ovako pitanje jedno...zasto se zove stadion BILINO POLJE ??? po cemu ?
pozz
HZ 4ever
al tu je vec drugacija prica nego na BP, talovi raznorazni i nebriga kako kantona tako i drzave..
moje misljenje je da se baraz treba igrati u zenici kao sve dosada, jer nema razloga da se mjenja...
al u slijed kvale igrati i na dr stadionima ..ubiti kod igraca taj komplaks nesretnog stadiona, sto je najveca glupost
koju sam cuo, il u tz , na grbavici, pod uslovom da se malo srede naravno..ako se aBd plasiramo, bit ce para za sve..
pozz
HZ 4ever
.... ljubav za tebe mjere nema .... MCMXLVI ....
-
- Kontakt:
Australiji, i uzeli naravno ,i plasirali se na SPfixator je napisao/la:kome su bubnjali navijači urugvaja? i jesu li dobili, zanimljiv koncept taktikesecer je napisao/la:tooooooooooooo, legendonukleusmember je napisao/la:Raja,kao prvo,moramo ih docekati na Butmiru(minimalno 5000 ljudi) i dobro ih izhrakati da vide gdje su dosli,
kao drugo,bubnjati im ispred hotela cijelu noc i pustati glasnu muziku(povesti se primjerom Urugvaja)![]()
cuj izhrakati i bubnjati im cijelu noc![]()
al stvarno, ti bubnjevi su cudo![]()
vjerujem da bi se time pomoglo nasima
- rob do bagro
- Kontakt:
na ovom mjestu gdje je stadion...potpisana je ona cuvena povelja kulina bana,odtud naziv Bilino poljeNantess je napisao/la:ma BP je odlican stadion, tu nema dileme, ko god kaze drugacije laze... minus je samo kapacitet..nista vise..
pozz
HZ 4ever

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Upravo to. BP bi trebao imati 25 000. To je neki kapacitet koji bi nama super odgovarao a možete zamisliti onda atmosfere. 15k je stvarno malo!EnZo_85 je napisao/la:Evo gledam gore ove slike, pa covjece ove tribine su tako "plitke" koliko jos prostora ima da se to nadogradi jebote sa sve 4 strane, pa bilo bi ko Alianz Arena, treba to pogurat ocigledno je da nema para, sramota jebote kapacitet stadiona gdje igra repreznatcija 15.000, u Njemackoj trecoj ligi mislim da je kapacitet veci od ovoga
EnZo_85 je napisao/la:Evo gledam gore ove slike, pa covjece ove tribine su tako "plitke" koliko jos prostora ima da se to nadogradi jebote sa sve 4 strane, pa bilo bi ko Alianz Arena, treba to pogurat ocigledno je da nema para, sramota jebote kapacitet stadiona gdje igra repreznatcija 15.000, u Njemackoj trecoj ligi mislim da je kapacitet veci od ovoga

Sine moj, da ti nesto kazem. Bilino polje bi mozda bilo ovako kao na projektu gore, kako je to bilo zamisljeno, ali kad je nakon rata bio spor oko toga ciji je stadion (Celikov ili da pripada Opcini Zenica) ovi su se digli iz Celika, da je to njihov jer oni tu igraju godinama bla bla...Celik bi i dalje ostao legitimni vlasnik zajedno sa opcinom, s tim sto bi opcina bila duzna da finansira.
Ali eto, oni htjeli 100% vlasnistvo i gotovo. E pa eto mi 100% vlasnistvo, nemaju sad para da otplate igrace i upravu kako treba, propadaju u ligi itd, a kamoli nesto da obnavljaju stadion haha!

I ovo sve sto su sad uradili od rata jeste preko donacija i sponzora. A ovo sto je Opcina dala za ove posljednje radove, jeste samo zbog reprezentacije
Zadnja izmjena: adom, dana/u 22 okt 2009, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
- Fanaticosi_Medakovo
- Kontakt:
Ka d je bal, nek je maskenbal mislim kad su svu itišli u offtopic odo i ja. Činjenica je da ova država treba novac, a novac leži baš u ovim utakmicama. Pa samo protiv Irana na Koševu je bio skoro pun stadion, ne računajući sjevernu tribinu. Tapkaroši su stojali odmah do onih kontenjera sa kartama. Bila je tolika gužva, a karte su sve pukle. Navijanje nije bilo neko, ali poslije naših golova počeli su i naši navijat. Skupilo se jedno 20.00 ljudi na samo prijateljskoj utakmici.I tu je leglo love. Ali je činjeca da su na BP navijači tik uz stadion i to da je neki poseban začin. Reprezentacija pobjeđuje uz takvu publiku i zašto eksperimentisati kad na ovom stadionu dobijamo imamo tek pet poraza na njemu. I ovi uhljupi iz saveza kako bi zaradili na utakmici ko i na koševu, jer su iz reprezentacije igrači pritiskali da se igra na BP, oni su zacijenile sve karte više nego što bi bila najskuplja karta kada bi se igralo na Koševu. I ispalo je da naš siromašni i napaćeni narod ipak može da sebi priuštiti kartu i u red na čekanje ostalih pola miliona bosanaca koji žele gledati utakmicu. Tako da mi nemamo skoro nikavih problema sa Bilinim Poljem, s tim bi bilo super da to da koju godinu bude stadion sa jedno 25 hiljada i kada bi se sve tribine napravile kao zapdana mislim da budu u istoj visini da imaju onaj super krov. Navijač sam Sarajeva i ne volim Čelik, ali kada je repka u Bitanje naprijed Bilino Polje. Uz to neko je pitao zašto se Bilino Polje zove tako. Pa to polje gdje je sad taj dio grada uvijek se zvao tako i tu je Kulin Ban potpisao ja mislim Povelju Kulina Bana i to je historijko mjesto za našu državu u više segmenata.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.