FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
Za iduću se vraća Gargano i to bi vjerojatno bilo to.
Čekamo Cassana i Sneijderov odgovor...
Čekamo Cassana i Sneijderov odgovor...
Zadnja izmjena: SiamoNoi, dana/u 26 nov 2012, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
sta reci navijacima lopovskog kluba da prestano pisati kod nas, nemate nimalo dostojanstva, kriminalni kao i klub
- Prescritto
- Kontakt:
decki oladite, nema potrebe za psovkama, naucite se vise da podnosite poraze, ciklus calciopoli e finito
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
Kako pišeš ovdje reko bi čovjek da ste minimalno onih 10,15 najavljenih bodova ispred,a ne 4 boda.
2 tradicionalno yebena gostovanja i obje qurcina
Nemam pojma,gledo sam drugo,sto sam vidio lose je izgledalo,Guarin je morao pravit faul kod prodora igraca Parme,i bod je ovdje bio dobar s obzirom na velike probleme i ociglednu krizu...
Fali nam itekako jos jedan igrac naprijed,mi ako ne vodimo i ne zatvaramo utakmicu ruke su nam vezane,Princ mora igrat svaku 90 min. pa kako god da igrao kad nemamo nikog ubacit,znaci Wesa utrpat i dovest igraca koji ce bit mega pojacanje naprijed...
Ja i dalje vjerujem u ovu ekipu i trenera i vjerujem da moze i mora izborit LP...
Nemam pojma,gledo sam drugo,sto sam vidio lose je izgledalo,Guarin je morao pravit faul kod prodora igraca Parme,i bod je ovdje bio dobar s obzirom na velike probleme i ociglednu krizu...
Fali nam itekako jos jedan igrac naprijed,mi ako ne vodimo i ne zatvaramo utakmicu ruke su nam vezane,Princ mora igrat svaku 90 min. pa kako god da igrao kad nemamo nikog ubacit,znaci Wesa utrpat i dovest igraca koji ce bit mega pojacanje naprijed...
Ja i dalje vjerujem u ovu ekipu i trenera i vjerujem da moze i mora izborit LP...
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !
katastrofa..greska je alvarez od prve minute..totalno bezidejno naprijed..samo da se ne ponovi ko i prosle godine sa ranierijem..niz pobjeda pa niz kikseva
nije se trebalo srat ovo sa sneijderom, il su to trebali rijesit na ljeto il u zimskom prelaznom roku, a ne sad..veceras nam je bas on falio
s kim igramo sledecu utakmicu?
nije se trebalo srat ovo sa sneijderom, il su to trebali rijesit na ljeto il u zimskom prelaznom roku, a ne sad..veceras nam je bas on falio
s kim igramo sledecu utakmicu?
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Igrate sa palermo kuci nedelja 15h
Oni igraju bez Mikolija.
Oni igraju bez Mikolija.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
pa napoli i lazio
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
ako ne pobijedimo palermo necemo ni napoli i lazio..fino nam se pise 
- Prescritto
- Kontakt:
palermo je najlosija ekipa uz peskaru i njih ce inter sigurno dobit, 1,5 poklon kvota za kladionicare
prati vas neko prokletstvo, sjecam se i ja juventusa od prije 2 il 3 sezone, dobije intera i onda nas buranija trpa sljedecih par kola,to se sad vama desava
prati vas neko prokletstvo, sjecam se i ja juventusa od prije 2 il 3 sezone, dobije intera i onda nas buranija trpa sljedecih par kola,to se sad vama desava
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
Mi smo jednostavno morali uzet najmanje 7 bodova iz ove 3 ajmo reci lakse utakmice, jer sad nam slijedi Napoli i Lazio (dobro prije toga Palermo) i sad ako povezemo 6-7 losih rezultata to ce bit replika one prosle sezone, a poznavajuci Massima i njegovu sklonost sutanja trenera uopce se nebi cudio da sutne Stramu ukoliko ovaj ne osvoji najmanje 6 bodova u sljedece 3 utakmice (nadam se da sam u krivu).
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Na ovakvim utakmicama se scudetto gubi a ne na derbiju Italije.
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Koga briga za Scudetto gubimo mi LP, sa sigurnog 2. mjesta smo spali na 4.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Kakav je ovo raspad sistema poslije onakvog niza
Da se razumijemo ja sam i ocekivao da ce Inter posustati, pa i ovo sam ispratio 1X mada sam iskreno ocekivao X. Kao sto neko vec napisao ovo trebalo biti pa ako ne 7 bar 5 bodova tj. da se uzeo Cagliari a ova dva gostovanja po remi ali na kraju krajeva prvobitan cilj je da se plasira u LP sto po svemu sudeci nece biti problem tako da se ne treba previse nervirati oko ovog
edit: tek vidjeh tabelu malo sam se preracunao ipak ce biti dobra borba za tu ligu prvaka
Da se razumijemo ja sam i ocekivao da ce Inter posustati, pa i ovo sam ispratio 1X mada sam iskreno ocekivao X. Kao sto neko vec napisao ovo trebalo biti pa ako ne 7 bar 5 bodova tj. da se uzeo Cagliari a ova dva gostovanja po remi ali na kraju krajeva prvobitan cilj je da se plasira u LP sto po svemu sudeci nece biti problem tako da se ne treba previse nervirati oko ovog
edit: tek vidjeh tabelu malo sam se preracunao ipak ce biti dobra borba za tu ligu prvaka
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
neroazzuro
- Kontakt:
E ono "zalaganje" mi ne ide u glavu. Sad sam i zvanicno zabrinut.
I da,Alvarez samo dalje potvrdjuje moje misljenje.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
Jos ce nas i bbilan na kraju stignuti 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinoćnji poraz na Tardiniu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
neroazzurni
- Kontakt:
e drago mi je moj imenjak da si i ti sad ozvanicio svoju zabrinutost, ja sam takav jos od pocetka septembra al' yebaji ga...neroazzuro je napisao/la:E ono "zalaganje" mi ne ide u glavu. Sad sam i zvanicno zabrinut.
Mogu shvatit da ima povrijedjenih, mogu shvatit da neki nemaju znanje, mogu shvatit da nekad ne ide sve po planu ali NIKAD necu moci shvatit ono sinocnje NEZALAGANJE. Onakvu opustenost i lezernost nema pravo pokazati ni ekipa koja je vec osvojila titiulu a kamoli super napaljena ekipa koja treba lideru prici na bod. E sad bi ja volio pitati Stramu gdje sinoc bila ta napaljenost, gdje sinoc bilo to zalaganje, zelja, volja, inat...pa dragi treneru ako nisi sinoc mogao pripremiti ekipu da jede, melje, izgara na terenu, ako im sinoc nisi mogao ulit divljacku zelju za pobjedom onda nikad neces moci. Sramota je ovog pokusaja od trenera stavljat u istu recenicu sa velikim Mou.
Alvarez- out(posudba)
Nagatomo- out(nabit nogom sve do Fukusime)
Fereira- IN
Strama- par dobrih samara, pa vidjet sta i kako...
Sneijder- hitno prodat
Napadac- dovest
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
nemoj molim te "Fereiru" in..
Japanac je za njeg izmislio fudbal
Japanac je za njeg izmislio fudbal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.