NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 26 nov 2012, 16:06

Edin TM87 je napisao/la:Tek sad vidim ovu lakrdiju sto su dozvolili Chargersi :lol: :lol: :lol: Pa kakva je ovo ekipa :lol: :lol: , cuj 4th and 29 i to na liniji scrimmage bacio Flacco Riceu loptu i ovaj nogama uz'o 30 yardi jao glupana majko draga :lol: :lol:
Greška sudaca na tom runu Ricea, jer očito da nije bilo dovoljno za first down ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 26 nov 2012, 16:31

Pe jel bilo under review?

Ipak, tesko da ce Ravensi zadrzati seed 2, jer jako tezak raspored imaju, Giantsi, Broncosi pa i Bengalsi, ali i Patsi imaju 2 teske tekme, tako da je najrealnije da Denver bude seed 2, jer imaju samo tu tekmu protiv Ravensa, a ne znam koliko to moze biti teska tekma, jer Ravensi napadacki nista ne mogu... I protiv Tampe isto imaju kuci, vjerujem da ce to uzet iduce sedmice.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 26 nov 2012, 17:54

samo da pozdravim ekipu, iz nicknamea se vidi za koga se navija 8-)
sinoć napad odigrao napokon dobru utakmicu, al ozljede ubiše, valjda će se neki od povrijeđenih oporaviti do nedjelje i Seahawksa... čitao sam da bi se Jeffery mogao vratiti za tekmu kod Minnya..
8-3, a još imamo sada doma Seahawkse, u gostima Minny... to bi mogle biti 2 nove pobjede, i sa tim pobjedama bi dočekali na Soldieru Packerse...kad bi i njih maznuli 11-3 omjer i vjerojatno broj 1 u diviziji, te broj 2 seed u NFC-u (očekujem da SF spuši bar još 2 tekme do kraja)
u AFC-u sam siguran da Texansi uzimaju Seed 1, a Patsi će doći do 2., obrana im raste iz utakmice u utakmicu, a napad je mamojebeno dobar...

bear grylls
Kontakt:

Post Postao/la bear grylls » 26 nov 2012, 17:55

Ma chargersi standardno bez obzira i da mu je bilo koljeno dole i sto je weddle blokiran ilegalno s leđa opet ova ekipa je najkreativnija u nflu sto se tice stvaranaja poraza iz pobjede. Al eto imacemo dobar pick na kraju i naravno dva otkaza ce se desiti .

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 nov 2012, 00:09

Znaci najbolji nam igrac u OL Lance Louice je gotov za sezonu ACL..najvjerovatnije ce Allen biti kaznjen zbog tog udarca koji nije bio cist ...vjerovatno je bio isfustrira sto taj dan nije mogoa prici Cutleru.

Danas slusam nabrajaju ove za MVP.. ali na rkaju kazu Cutler zasluzuje da bude spomenut ne zbog brojki, vec zbog toga sto u Bearsima sve ravi boljim kad je on tu... Bearsi su bez Cutlera 1-8 to dovoljno pokazuje koliko on znaci ovoj ekipi, dok su drugi bez svojih najboljih QB znali izlaziti na kraj

Briggs,Tillman valjda budu spremni za slijedecu tekmu, dok Forte cisto sumnjam ... oj boze pa sta nas eba ova Minesota skroz
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 27 nov 2012, 00:15

Inace, zaboravio sam skroz reci da je Wayne oborio rekord, 59 uzastopnih tekmi sa 3 ili vise hvatanja 8-)

Teska dominacija, jedan od najboljih WR svih vremena, i najbolji je trenutno u ligi.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 nov 2012, 00:44

Edin TM87 je napisao/la:Inace, zaboravio sam skroz reci da je Wayne oborio rekord, 59 uzastopnih tekmi sa 3 ili vise hvatanja 8-)

Teska dominacija, jedan od najboljih WR svih vremena, i najbolji je trenutno u ligi.

marsall je otac svima :) ... a i da nije ali fakat ja vise nebi nikog prije Marshalla vidjeo na njegovom mjestu..ja lika kako on ono hvata kako uzima yarde fuck bolestan je :)..a sto je najvaznije popravio se miran ko buba poceo i persirat narod ovdje po chicagu pobudalio skroz ahhahaha
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 27 nov 2012, 00:45

U ovom NFL sve ide na ruku napadacima i wide reciverima a quaterbacka nesmije niko taknut haman. Razumijem ja da su oni atraktivni za igru ali odbrana nema sanse skrom i zato sve vise imas high scoring games !!Previse sudije odlucivaju utakmice sa onim glupim zutim zastavicama.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 27 nov 2012, 01:08

BosnaSTL je napisao/la:U ovom NFL sve ide na ruku napadacima i wide reciverima a quaterbacka nesmije niko taknut haman. Razumijem ja da su oni atraktivni za igru ali odbrana nema sanse skrom i zato sve vise imas high scoring games !!Previse sudije odlucivaju utakmice sa onim glupim zutim zastavicama.
WR-ovi i QB-ovi prodaju ulaznice. 90% navijaca ce svoju ulaznicu platiti da gleda Brady-a i Gronkowskog, nego npr. Wilforka ili Jonesa. Takodjer kod zastite tih igraca i sponzori igraju vaznu ulogu i zbog toga su vlasnici klubova izborili veliku zastitu za te igrace.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 27 nov 2012, 01:09

SaltCityAttack je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Inace, zaboravio sam skroz reci da je Wayne oborio rekord, 59 uzastopnih tekmi sa 3 ili vise hvatanja 8-)

marsall je otac svima :) ... a i da nije ali fakat ja vise nebi nikog prije Marshalla vidjeo na njegovom mjestu..ja lika kako on ono hvata kako uzima yarde fuck bolestan je :)..a sto je najvaznije popravio se miran ko buba poceo i persirat narod ovdje po chicagu pobudalio skroz ahhahaha
ahahahah daj ba suti, dobar je Marshall al nije bolji od Waynea

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 27 nov 2012, 01:19

amerosm je napisao/la:
BosnaSTL je napisao/la:U ovom NFL sve ide na ruku napadacima i wide reciverima a quaterbacka nesmije niko taknut haman. Razumijem ja da su oni atraktivni za igru ali odbrana nema sanse skrom i zato sve vise imas high scoring games !!Previse sudije odlucivaju utakmice sa onim glupim zutim zastavicama.
WR-ovi i QB-ovi prodaju ulaznice. 90% navijaca ce svoju ulaznicu platiti da gleda Brady-a i Gronkowskog, nego npr. Wilforka ili Jonesa. Takodjer kod zastite tih igraca i sponzori igraju vaznu ulogu i zbog toga su vlasnici klubova izborili veliku zastitu za te igrace.
Razumijem ja to Amerikanci hoce samo SHOW zato oni nemogu smislit Evropski fudbal jer se igra 90 minuta i mogucnost je da bude nula nula jos nema Action to jest lomljenja kostiju . Volim gledat NFL al kenjaju sa onim zastavicama i jos utakmica od 60 minuta ustvari traje vise od 180 minuta da imaju i reklame :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 nov 2012, 08:03

Allena sam fakat gotivio jedan od boljih i drazih igraca mi je bio do neki dan..fakat onako covjeka docekat namjerno fuck...kako se samo sad idiot osjeca kada zna da je covjeku unistio mozda i karijeru sa ACL..ebiga ovaj covjek je glomazan njima je tesko se oporavitI od ACL kad ima puno kilaze tesko je nositi taj teret na takvom nacetom koljenu..fakat Louis je jedino svijetla tacka one OL kod nas..covjek je sasvim korektno radio svoj posao ..najmanje uz Garzu on je bio kriv sto nam je onakva OL..sad neka nam je bog na pomoci.. a onaj Angelo idiot unistio nam dva prva picka uzeo covjek Williamsa i Carimia sad ni jedan ne igra...za te pickove smo mozda mogli naci odlicnu zamjenu za Cutlera u buducnosti...prvo Cutleru jos jedna udarac u glavu nebi valjalo i sad trebamo oraviti obavezno trade za dva ponajbolja OL igraca u ligi nema nam druge...znaci samo provjerene igrace koji cuvaju Breesa ,Manninga ,Tomicu i td..oni uvjek imaju dobre OL ebiga..necu ove Rogersove i oni su nakaradni ko i nasi malo bolji :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 27 nov 2012, 13:53

Eaglesi ispusili po 7. put zaredom. :lol: Bez Vicka, Mccoya i citave OL se nema sta traziti ni protiv amaterskih momcadi. Foles bez TD, ali i bez INT. :D Bryce Brown imao 178 yardi probijanjem :shock: (rekord kluba kad je u pitanju rookie), uz 2 TD-a (jedan brutalan 65-yarder), ali i 2 fumblea koja su se pokazala odlucujucim. Da stvar bude gora i Jackson se povrijedio. :roll:

Ako nista, Debeli ce biti napenaljen poslije ove sezone. :twisted:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 nov 2012, 15:07

****: Bears' Tillman has chipped bone in right foot

ebena situacija skroz ..i onako citavu sezonu je sav umotan igra i napusti igru sa obadvije noge povezane ..daj boze da ovo sve izadje na dobro, ali povrede su nas zapale ovih zadnjih par utakmica strasno
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 nov 2012, 02:49

"NFL announces Patriots DE Jermaine Cunningham has been suspended 4 games for violating NFL policy on performance enhancing substances."
Da mi je samo znati sta se kod nas desava. Prvo Bolden, pa sada Cunningham.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 nov 2012, 05:32

amerosm je napisao/la:
"NFL announces Patriots DE Jermaine Cunningham has been suspended 4 games for violating NFL policy on performance enhancing substances."
drogirate se pumpate se za playoff :)..taman 4 tekme ce pauzirat i onda kad ta droga dodje do maksimuma eto vam ekipe za playoffa :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 nov 2012, 05:36

evo Phila odpustila Babina i ovo bi trebali Bearsi pokupiti..jest da nam ne treba jer on nema sanse da moze igrat pored Meltona :)..Melton slobodno mogu reci ima bolje brojke nego Peppers, ali ne zato sto je bolji, vec zato sto svi vise Peppersa cuvaju po dvojica ebiga ..Babin bi ipak kod nas mogao doci do izrazaja upravo zbog toga sto imamo Peppersa , jer uvjek jedan mora ostat manje cuvan ebiga .
Jos smo nekakvog u OL doveli nemam pojma ko je ovaj kloc veteran nekakav u Dallasu igrao :)

EDIT:

kita ovaj Gurode u OL bio 5 time pro bowl :)..haj valjda sta bude valjao jer smo dvojicu izgubili u OL..fakticki trojicu sa Williamsom vec ranije koji je odpusten...Bearsi su odpustili i Okoyea ...ne kontam sto njega ali eto hajde ipak nam treba igraca u OL i RB ..ko je ovaj Aaron Curry? i on nam je tu blizu potpisa dosao je na probu Raidersi ga odpustili a bio je 4 pick 2009 od strane Seattlea
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 nov 2012, 02:58

SaltCityAttack je napisao/la:
amerosm je napisao/la:
drogirate se pumpate se za playoff :)..taman 4 tekme ce pauzirat i onda kad ta droga dodje do maksimuma eto vam ekipe za playoffa :)
Iz tvoje tastaure u Bozije usi. :) :) Pobjedom u Nedjelju bi uzeli diviziju i time izborili PO.

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 29 nov 2012, 03:39

Pojeli smo Jetse ko Wilfork curku :lol:

slika

Jets First Responder :lol: :lol: :lol:

slika

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 29 nov 2012, 16:36

[youtube][/youtube]

Ko ima vremena nek pogleda...a meni je najdrazi dio od 32:30 gdje njegov prijatelj iz Michigana kaze da kada je pogledao da je znao da ce izgubiti utakmicu.

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.