Ja sam ih zatego` na golove 3+ **** ga,a u premieru je na 11 prelaz sad10DelPiero je napisao/la:Cim ste se vi ovoliko digli oko te dojave nema od nje nista![]()
I ja sam je ispratio ali iskreno ne nadam se nicemu, da je kao jucer momak fino postavi niko nista i lagano a veceras haos
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
P i u hrvatskoj je blokiran par jbg
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- BenjooJutub
- Kontakt:
Refreshujem evo sat vremena wwin, ne bil se gore pojavilo "cRASH1: 1,00 EUR " al niko nista 
pa vas jos jednom molim, ako iko ima euro, sutra mu vraćam 100% !!
cRASH1
4-TI ZNAK: i
pa vas jos jednom molim, ako iko ima euro, sutra mu vraćam 100% !!
cRASH1
4-TI ZNAK: i
jesi i dosadan u pm, tri stranice si ispisao moleci za **** euro.
- 10DelPiero
- Kontakt:
Ma nema veze kvota, i ja sam neki dan odigrao iz 2 u 1 sistem nisam ni gledao kvotu tek kad sam kuci dosao vidim 15 a na kraju nije ni prosla 
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Euro po euro , 101 euroSTEVEN je napisao/la:jesi i dosadan u pm, tri stranice si ispisao moleci za **** euro.
Dajte ba coeku Euro

- Just do it
- Kontakt:
stvarno ne mogu da shvatim ove balavce sto prose ovdje pare za wwin.ba .
- BenjooJutub
- Kontakt:
pa posaljite **** ga ja, necu vam ne vratitSTEVEN je napisao/la:jesi i dosadan u pm, tri stranice si ispisao moleci za **** euro.
10DelPiero je napisao/la:Ma nema veze kvota, i ja sam neki dan odigrao iz 2 u 1 sistem nisam ni gledao kvotu tek kad sam kuci dosao vidim 15 a na kraju nije ni prosla
kako too da jucer se nije ovoliko pisalo o dojavi onoj??
Nego jel u Bet - Liveu se broji zbroj koseva na igracu i u produzetcima?? il samo do regularnog vremena?
Vcrsnji tiket
Brooklyn - NY 2
Detroit - Portland 2
Utah - Denver 2
Jefferson OVER
Williams OVER
21,89
Nakon sinocnjeg razoracenja (boston) danas se vala ne nadam nicemu.. Cisto onako da se ima sta pratiti pa ako ubodemm sutra malo gotivnije ce biti ako ne **** markicu
Nego jel u Bet - Liveu se broji zbroj koseva na igracu i u produzetcima?? il samo do regularnog vremena?
Vcrsnji tiket
Brooklyn - NY 2
Detroit - Portland 2
Utah - Denver 2
Jefferson OVER
Williams OVER
21,89
Nakon sinocnjeg razoracenja (boston) danas se vala ne nadam nicemu.. Cisto onako da se ima sta pratiti pa ako ubodemm sutra malo gotivnije ce biti ako ne **** markicu
al sa jednim eurom svakako ne mozes nista napraviti, ne mozes igrati uopste prelaz u wwinu, mozes jedino prvo poluvrijeme 1 igrati, i sad ti meni reci zar se stvarno isplati dosadjivati ovdje za jedan euro zbog kvote 3.3 ?BenjooJutub je napisao/la:pa posaljite **** ga ja, necu vam ne vratitSTEVEN je napisao/la:jesi i dosadan u pm, tri stranice si ispisao moleci za **** euro.joj kad dobijem nekad love, sve ću zgotivit a tebi ću jedinom poslat 0,50€
i u produzetcima se brojisoxx je napisao/la:kako too da jucer se nije ovoliko pisalo o dojavi onoj??
Vcrsnji tiket
Brooklyn - NY 2
Detroit - Portland 2
Utah - Denver 2
Jefferson OVER
Williams OVER
21,89
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- BenjooJutub
- Kontakt:
ne prosim jarane, imam para kod sebe, al ne mogu uplatit nikako, nisam u mogućnosti.. Imam neku **** Maestro karticu, ne možeš ni u poljoprivrednoj apoteci sa njom plaćatJust do it je napisao/la:stvarno ne mogu da shvatim ove balavce sto prose ovdje pare za wwin.ba .
Hahaha, jesi našao gdje ćeš tražiti pare. Pa svaki cent je ovdje bitan. Ja imam na premier računu 301 KM, a ovu jednu ne bih dao da mi brat traži
Jedna marka - jedan tiket.
Elem, odigrao ovaj prelaz kao i svi, stavio cenera, morao na premieru dodati dva para i stavim napoli daje gol i dnipro 1. napoli ga jedva uvali, još se omišljao između njih i intera.
Jedna marka - jedan tiket.
Elem, odigrao ovaj prelaz kao i svi, stavio cenera, morao na premieru dodati dva para i stavim napoli daje gol i dnipro 1. napoli ga jedva uvali, još se omišljao između njih i intera.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- BenjooJutub
- Kontakt:
kad imaš na wwinu 3.3€ to je Boga mi lijepo.. Može se par listića uplatit, dok kad ima 6KM u džepu, kupiš cigare i popiješ kafu i to je to..STEVEN je napisao/la:al sa jednim eurom svakako ne mozes nista napraviti, ne mozes igrati uopste prelaz u wwinu, mozes jedino prvo poluvrijeme 1 igrati, i sad ti meni reci zar se stvarno isplati dosadjivati ovdje za jedan euro zbog kvote 3.3 ?BenjooJutub je napisao/la:pa posaljite **** ga ja, necu vam ne vratitSTEVEN je napisao/la:jesi i dosadan u pm, tri stranice si ispisao moleci za **** euro.joj kad dobijem nekad love, sve ću zgotivit a tebi ću jedinom poslat 0,50€
Benjoo haj ne budi dosadan i prestani špamat, inače te šaljem u Banoviće, pa tamo hodaj od kladionice do kladionice i traži da igraš besplatno tiket.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- BenjooJutub
- Kontakt:
ok, necu viseinsider je napisao/la:Benjoo haj ne budi dosadan i prestani špamat, inače te šaljem u Banoviće, pa tamo hodaj od kladionice do kladionice i traži da igraš besplatno tiket.
eto sutra kad sebi uplatim na račun, svima vama kojim sam dosađivo šaljem po 0,50€, da ne bude benjo p.ička
- EmirSioux89
- Kontakt:
Al se zatrpo pdf jarane nemos nac parove unazad 5-6 stranica xd
Manchester United!
- Just do it
- Kontakt:
hahaha daj balo ne seri od uzine ces ostavit 3 km i uplatit na racun a ti nekom da saljes 
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.