sto ti ne bi proradilo kod mene je xp i radi mi sve normala i jos nije instalirana igrica nego samo je raspakovoAjsKjub je napisao/la:Ima li ikakve sanse da meni ovo proradi na XPu. PES je dosadan i los.
FIFA 13
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 13
- bear grylls
- Kontakt:
Nemoj praviti prekrsaje u sesnaestercuarelinho je napisao/la:hajd meni pomozi kako da namjestim da branim penale, ne moze sa desnim analogom :Sbear grylls je napisao/la:Krekuj ponovo i moci ce ti onda ce ti opet zastopati negdje drugo ebiga to je ovogodisnja fifaEBSCO je napisao/la:Ljudi imam problem, došao sam do pete sezone sa Twenteom i sada došao je dan prije Transfer deadline, i kada kliknem Advance samo mi se crasha, jel se ikome ovo dešavalo ?
Jer ne podrzava sistem a i na skidrow forumu mi je potvrdjeno. Ima zvuka, ma sve cak i mapa dole al teren, igraci, stadion crno. Proradi mi jednom u 100 godina a poslije toga jovo na novo.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
@bear grylls ma nema sta nisam radio :S
@AjsKjub ne valja ti verzija fife koju si skinuo
@AjsKjub ne valja ti verzija fife koju si skinuo
- bear grylls
- Kontakt:
Ne znam stvarno koji ti je djojstick ja koristim onaj od xboxa
- TheVerminator
- Kontakt:
FIFA 13 Internal Reloaded je naziv torrenta na tpbu. Ja ga skinuo, radi perfektnoAjsKjub je napisao/la:Oplemeni me "XP working" verzijom.
Poslije tog ti preporučujem da skineš update 1.5 Reloaded.
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- adriano_leite
- Kontakt:
Ljudi kako kod vas fercera ova igrica? Meni je totalno nelogicno da odigram 10 utakmica a za tih 10 utakmica bude jedno 10 faula kompjutera. Nevjerovatno je da ljudi tuku, lome ali nema faula. Jedina mi je to zamjerka na igricu i fkt bih volio znati da li se to i vama desava. Nisam sutirao slobodnjak sa 25 metara od FIFA 2011
.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
- IlCapitano
- Kontakt:
http://www.2shared.com/complete/SeEiyB5 ... lord_.html" onclick="window.open(this.href);return false;arelinho je napisao/la:hajd meni pomozi kako da namjestim da branim penale, ne moze sa desnim analogom :Sbear grylls je napisao/la:Krekuj ponovo i moci ce ti onda ce ti opet zastopati negdje drugo ebiga to je ovogodisnja fifaEBSCO je napisao/la:Ljudi imam problem, došao sam do pete sezone sa Twenteom i sada došao je dan prije Transfer deadline, i kada kliknem Advance samo mi se crasha, jel se ikome ovo dešavalo ?
Raspakuj u My Documents/FIFA 13
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Jel neko može postavit link od cracka, ako je to jednio rješenje da se rješim onog problema sa crashom...
skini oficijelni update i nece ti crashatiEBSCO je napisao/la:Jel neko može postavit link od cracka, ako je to jednio rješenje da se rješim onog problema sa crashom...
Link ?arelinho je napisao/la:skini oficijelni update i nece ti crashatiEBSCO je napisao/la:Jel neko može postavit link od cracka, ako je to jednio rješenje da se rješim onog problema sa crashom...
-
borac_sampion
- Kontakt:
Fifa mi je bolja od pesa, ali jedino sto mi ne valja to je become a legend. Bezveze mi je to sto il igram 90 minn il ne igram nikako znaci ne mogu biti nikako na klupi
da li je bolji become na pesu?
TREĆI PUT ČASTIMO
Ako neko igra original nek mi pm ime na originu da ga dodam 
Lijepo ti mene nasamari. Opet sve isto. Dobro je bilo receno, igra nije kompaktibilna sa XPom te se samo uz mnogo srece moze pokrenuti.TheVerminator je napisao/la:FIFA 13 Internal Reloaded je naziv torrenta na tpbu. Ja ga skinuo, radi perfektnoAjsKjub je napisao/la:Oplemeni me "XP working" verzijom.![]()
Poslije tog ti preporučujem da skineš update 1.5 Reloaded.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- TheVerminator
- Kontakt:
Ne znam stvarno, meni može, XP mi je, Service Pack 3.
Izvini brate što ti je to uzelo vremena, fakat sam mislio da će moći.
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Prijatelju evo ja jucer tek stavio 7 windows a igro sam fifu 13 na xp bez ikakvi problema to znaci da ti moze na xp sigurno nesto nisi dobro installTheVerminator je napisao/la:Ne znam stvarno, meni može, XP mi je, Service Pack 3.
Samo jedan klub Velež Mostar
- TheVerminator
- Kontakt:
I ja igram, skinuo sam tu verziju koju sam preporučio @AjsKjubu al njemu ne može meni može 
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Jbg tako mi sudjeno.TheVerminator je napisao/la:Ne znam stvarno, meni može, XP mi je, Service Pack 3.
Inace danas se pravi sve vise igara koje vise ne podrzavaju XP. Ode u qrac najbolji sitem.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
ima li iko da igra ultimate team na ps3?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.