New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
Pretražih skoro sve, nemaretro je napisao/la:Valjda bude neki dobar sopcast link.
Izgleda večeras igramo bez Kidda iz nepoznatih razloga.Al Iannazzone @Al_Iannazzone
We asked specifically about Kidd, Rasheed and Tyson. Woodson said Tyson and Rasheed were playing and he didn't know about Kidd... That's it.
Biće ludnica večerasNate Taylor @ByNateTaylor
Seeing a lot of Knicks fans inside the Barclays Center. Arena is really close to 50-50 from what I've seen.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- SheldonCooper
- Kontakt:
Strašna izmjena u prvoj petorci Knicksa, umjesto Kidda u igri je Thomas 
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
Wallace cuva Mela 
Netsi imaju napad, a s tribina "Defence, Defence"
Jesmo jaki čak i na tribinama 
Dajte neki dobar link.
Gledam na nekom jedva se ista vidi, Wallace za sada dominira u odbrani.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
http://www.thefirstrow.eu/watch/155660/ ... nicks.html" onclick="window.open(this.href);return false;retro je napisao/la:Dajte neki dobar link.![]()
Ako ima neko bolji neka postavi
Felton griješi, čini mi se da ima 2 turnovera i nakon oba Netsi su poentirali. Nema nas u napadu nikako, treba više koncentracije i pogađati otvorene šuteve.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Nije loša prva četvrtina. Konačno i Woods uvidio da se mora igrati sa dva visoka igrača (mada je za to kriva povreda ili šta već Kidda
) Chandler igra dobro u napadu samo još malo zatvarat svoj reket. U skokovima je tu negdje što je nevjerovatno
Dobra utakmica, kako na parketu tako i na tribinama, neizvjesno
Ako Novak i JR budu "radili" bude extra za NYK
Dobra utakmica, kako na parketu tako i na tribinama, neizvjesno
Ako Novak i JR budu "radili" bude extra za NYK
Dobar comeback moraš priznati Sheldone
Camby igračina, dobar alley-oop za Mela 
Woody ne igra s dvojicom visokih i onda ne možemo skočiti kako treba.
Skace Evans ko lud.
Uhvati skok i ima cistu situaciju za kos on vraca nazad.
Uhvati skok i ima cistu situaciju za kos on vraca nazad.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
TY-SOOON CHANDLER! Ove sezone je bolji u ofanzivi nego ikad 
- SheldonCooper
- Kontakt:
Al niko živ nebi rekao da je ovo najbolji defanzivni igrač ligeCarlo je napisao/la:TY-SOOON CHANDLER! Ove sezone je bolji u ofanzivi nego ikad
Tko bi rekao da su Novak i Chandler najbolji tricaš i najbolji defender lige
+2 za bolje
Bit će uzbudljiva utakmica do samog kraja, Knicksi trebaju samo popravit skok i izać na koji pokušaj šuta za 3 Netsa. Šteta za Teletovića, da je kako mogao u NYK, imao bi puno više prilike za igru, Knicksi bi imali dva Novaka, jednog bi moralo krenut svaku utakmicu
47-45 za Knickse, poluvrijeme.
Veoma dobra odbrana, ali skok nikako ne valja (sad vidjeh na box scoreu 24-23 za Netse, mislio sam da je više, ali tako je izgledalo). Chandler odličan na oba dijela terena, trgnuo se malo, zadnjih par utakmica nije bio na nivou to je i sam priznao. JR veoma dobar kako defanzivno tako i ofanzivno, sviđa mi se njegova igra ove sezone. Felton također solidan, mada njemu najviše fali njegov mentor i trener na terenu Jason Kidd (koji je propustio utakmicu zbog grčeva), to se i vidjelo obzirom da je imao par turnovera, ali veoma korektno odigrano poluvrijeme s njegove strane.
Melo također veoma dobar, kakvu je samo tricu pogodio s 0.8 sekundi do kraja napada. Camby i Prigi su također veoma dobro odigrali.
Melo - 15 pts, 3 rbs
Chandler - 13 pts, 4 rbs
http://watch.nba.com/nba/video/channels ... se-tnt.nba" onclick="window.open(this.href);return false;
Spike legenda!
Veoma dobra odbrana, ali skok nikako ne valja (sad vidjeh na box scoreu 24-23 za Netse, mislio sam da je više, ali tako je izgledalo). Chandler odličan na oba dijela terena, trgnuo se malo, zadnjih par utakmica nije bio na nivou to je i sam priznao. JR veoma dobar kako defanzivno tako i ofanzivno, sviđa mi se njegova igra ove sezone. Felton također solidan, mada njemu najviše fali njegov mentor i trener na terenu Jason Kidd (koji je propustio utakmicu zbog grčeva), to se i vidjelo obzirom da je imao par turnovera, ali veoma korektno odigrano poluvrijeme s njegove strane.
Melo također veoma dobar, kakvu je samo tricu pogodio s 0.8 sekundi do kraja napada. Camby i Prigi su također veoma dobro odigrali.
Melo - 15 pts, 3 rbs
Chandler - 13 pts, 4 rbs
http://watch.nba.com/nba/video/channels ... se-tnt.nba" onclick="window.open(this.href);return false;
Spike legenda!
- SheldonCooper
- Kontakt:
Koji loš završetak četvrtine, ispustiše Knicksi prednost u minutu i pol od 6 poena 
Cijelu četvrtinu odlično smo odigrali osim zadnje dvije minute kada smo ispustili prednost. Gubimo jedan razlike.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Previše otvorenih šuteva, pogotovo na trici su Knicksi ostavili
-5 u 15 sekundi
Felton igra loše skroz troši lopte uzalud. Sve je na Chandleru i Carmelu
Edit: Oklahoma protiv Bobcatsa vodi 84:35
šta je ovo?!
Preuzeše Kniksi vodstvo opet
+3 1:38 do kraja
Edit: Oklahoma protiv Bobcatsa vodi 84:35
Preuzeše Kniksi vodstvo opet
Zadnja izmjena: SheldonCooper, dana/u 27 nov 2012, 03:41, ukupno mijenjano 1 put.
22 SEKUNDE DO KRAJA, IMAMO LOPTU KOD IZJEDNAČENJA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.