aleksandar_veliki je napisao/la:Lijepo vas molim da se drzimo teme. Sto se tice nacelnika, tu je sve receno. Covjek, vara, krade, pravi majmunima napaceni narod kao i svi ostali. Nakon 20 godina ne kontam kako neko moze povjerovati u predizborne price. Klub je malo zakazao po tom pitanju, pa je istom dopustio da na proslavi titule drzi politicki govor, no sta je tu je. Dugo ce jos Zeljo evropske tekme igrati na Kosevu. Znam da to boli navijace tima s Grbavice, ali to je realnost i sto se prije svi pomirite s njom, bice vam lakse.propuh je napisao/la:Kako vam ne dosadi pricat o nacelniku i bojkotu glasanja, sta vi mislite da cirka 70% stanovnika opcine Novo Sarajevo zalibo neka stvar za Grbavicu i Zelju. Ili ste djeca ili previse ocekujete. On mora prvo sredjivati stvari koje su vazne za stanovnike opcine pa tek ako nesto ostane moze dati u Zelju. Koliko god mi tu kukali tako je i iz nekog mog ugla gledanja prije bi trebalo pritisnuti grad i narocito kanton jer tu su pare.
Nije problem ja se slazem da smo prevareni i da je to samo bila suplja ali to nije razlog da se suti vec treba organizovati proteste ispred opsitine i tom istom Koldzi ...... nisam dijete stariji sam od Vas sigurno