FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

gerdmuller
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la gerdmuller » 27 nov 2012, 00:47

Bundesliga je napisao/la:@ KSIVLE

Vjeruj da niko ne mrzi Mandzukica niti tome slicno, vec se realno govori da je Bayern s Gomezom bolji nego li s Mandzukicem sto je istina. Mene niti je briga je li ko Hrvat ili Hindus ili kojesta ja samo zelim najbolje za Bayern.
Vjerujem da je isti slucaj s Klaretom. Ja prvi sam bio protiv toga da Dzeko dodje u Bayern na ljeto jer je gotovo pa identican tip igraca kao Gomez, ja sam bio za to da se dovede nizi,okretniji a bogami i igrac koji zna odigravati s Riberyem i ostalima. Medjutim ocigledno je da politika kluba nije takva, ocigledno preferiraju centarfore tipa Mandzukic,Toni,Gomez a ako cemo realno Gomez je velika klasa u odnosu na Mandzukica i zato je najbolje za Bayern da igra u prvoj postavi.
:lol:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 27 nov 2012, 00:49

Stefan Effenberg je napisao/la:Manđukić je klasa igrač, nema tu neke filozofije.

Mislim da je frajer imao samo nekoliko loših utakmica i da je zadnjih mjesec dana u strašno dobroj formi.

Gomez je bolji u 16-cu a Manđukić izvan. Što je bitnije? Odlično da imamo i jednog i drugog. Trebat će nam i jedan i drugi nasušno. Tako da, nema potrebe za prepucavanjem.
:!: ko ce drugi neznalicama objasnit nego "moj" covjek :D
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 27 nov 2012, 00:55

Francuski izbornik Didier Deschamps kao gostujući je kolumnist u novom broju Kickera usporedio francuske klubove s vodećom momčadi Bundeslige - Bayernom…

Iskazao je Deschamps veliko nezadovoljstvo nastupima francuskih predstavnika u europskim kupovima, posebno Montpellierom i Lilleom koji su i prije posljednjeg kola Lige prvaka izgubili šanse za drugi krug, kao i svojim bivšim klubom Marseilleom koji je bez izgleda za prolaz skupine u Europa ligi. Svjestan je, međutim, Deschamps da veliki razlog neuspjesima leži u lošoj financijskoj situaciji francuskih klubova.

''Montpellier je, primjerice, morao prodati svoga prvog strijelca Oliviera Girouda Arsenalu, baš kao i Lille svoga najboljeg igrača Edena Hazarda Chelseaju. Marseille je također morao srezati kadar'', napisao je legendarni Francuz, a potom se osvrnuo na najtrofejniji njemački klub.

''U usporedbi s Francuzima, Bayern je klub s drugog planeta. Prošle je sezone igrao u finalu Lige prvaka, a onda je tijekom ljeta nadogradio momčad s takvim vrhunskim klasama kao što su Javi Martinez, Mario Mandžukić i Claudio Pizarro. I opet je favorit za naslov.''
- Karl-Heinz Rummenigge

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 nov 2012, 00:57

thulkazal je napisao/la:
Gomez je statičan, spor, smotan sa loptom, vala ni završnica mu nije bajna ... Kad vidim Džeku kako prima loptu Harta il Kompanija na prsa 30 m od gola plače mi se jer Gomez nema veze sa loptom a Bayern nastoji da igra dominantni fudbal gdje si odmah u deficitu jednog igrača jer mu lopta bježi i dok je vodi oko čunjeva ...

Jedino se ne bi složio za bitne utakmice, naleti on i u bitnim... Prije 2 sezone protiv Intera ... Prošle sezone protiv Reala ... Mada da njega nije bilo osvojili bi jedan trofej sigurno ...

Ne zanima me poređenje Mandžo-Gomez ... P.S. Džeko za Gomeza je Pele i Maradona i Messi ...
Ovo je ta perecepcija stvari o kojoj sam gore opširno govorio i koja je pogrešna.
Samo što primanje na prsa jednog napadača ništa ne znači za ekipu ako taj igrač ne zabije gol, on je može primiti više puta. Znamo koliko je bitnih golova Džeko zabio, ali kad već govorimo o statičnosti onda treba biti realan pa uvidjeti u koliko je on utakmica Man. Cityja ove sezone bio statičan. ;) Onda su možda i njegovi golovi plod slučaja. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 27 nov 2012, 02:20

Franck Ribery dugi niz godina član je njemačkog Bayerna, a mnogo puta Francuz je napominjao da mu u Bavarskoj ništa ne nedostaje. Tako je i nakon posljednje prvenstvene pobjede izrazio želju za završetkom karijere u ovom velikanu europskog nogometa.
Francuski nogometaš Franck Ribery 2007. godine došao je u redove minhenskog Bayerna i od tada se prometnuo u jednog od glavnih igrača tog kluba. Respekt između igrača i Bayerna je obostran i lako je moguće da Ribery na Allianz Areni dočeka i kraj svoje igračke karijere.
"Nadam se da ću završiti svoju karijeru u Bayernu. Ponavljam, Bayern je moja obitelj, ovdje se osjećam kao kod kuće, a i moja obitelj je ovdje vrlo sretna", riječi su Francuza za Kicker nakon slavlja njegove momčad protiv Hannovera proteklog vikenda.
U posljednje vrijeme ovog krilnog igrača muči ozljeda, zbog koje nije uvijek u kadru za dvoboje. "Možda bi bilo bolje odmarati, ali ponekad se treba preuzeti rizik. Još me boli, vjerojatno neće niti proći prije zimske stanke, no moram živjeti s tim i stisnuti zube", otkrio je francuski reprezentativac.
Sljedeće kolo vodi Bayern u Freiburg, a Ribery jasno poručuje: "Želim igrati u Freiburgu. Nećemo opušteno ući u taj susret." Nakon toga, Bavarce čeka i dortmundska Borussija, aktualni prvak.
"Borussia Dortmund se vratila. Imaju dobru ekipu i nije lako igrati protiv njih. Prošlo je dosta vremena otkad smo ih dobili u prvenstvu, no ne trebamo dopustiti da nam to stvara prevelik pritisak", zaključak je jedne od najvećih uzdanica Juppa Heynckesa.
- Karl-Heinz Rummenigge

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 27 nov 2012, 02:33

gerdmuller je napisao/la::lol:
Najlakse se smijati kao kakva budala bez ikakvog osnova, ti jednostavno ne mozes da das bilo kakav argument u korist ili protiv necega, pa samo kazes slazem se s ovim ne slazem se s onim. Smij se i dalje molim i nastavi vjerovati da je Mandzukic bolji CF od Gomeza.
gerdmuller je napisao/la::!: ko ce drugi neznalicama objasnit nego "moj" covjek :D

Izvini sveznalico nisam te prepozno'. Ako toliko znas zasto samo spamas ovdje clanke koji su vec napisani od strane novinara, probaj nekada svoje misljenje da izneses najlakse je drugoga kopirati. Da si pratio ovaj forum i temu Bayerna ranije shvatio bi da je to kopiranje tekstova jedna od najomrazenijih stvari ovdje. Ako ljudi dolaze da pisu na forum, vjerovatno su te vijesti vec procitali ranije.

@ Klare

Ma znam da ne bih trebao da se raspravljam o temi Gomez vs Mandzukic, no ne mogu prihvatiti da ljudi kazu za ovog drugog da je bolji igrac bez ikakvog osnova, samo zbog toga sto ne preferiraju prvog ili je drugi mozda "njihov".
Pa da mi je otac rodjeni ako nije bolji igrac onda nije i tacka.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 27 nov 2012, 02:44

Bundesliga je napisao/la:
Najlakse se smijati kao kakva budala bez ikakvog osnova, ti jednostavno ne mozes da das bilo kakav argument u korist ili protiv necega, pa samo kazes slazem se s ovim ne slazem se s onim. Smij se i dalje molim i nastavi vjerovati da je Mandzukic bolji CF od Gomeza.
gerdmuller je napisao/la::!: ko ce drugi neznalicama objasnit nego "moj" covjek :D

Izvini sveznalico nisam te prepozno'. Ako toliko znas zasto samo spamas ovdje clanke koji su vec napisani od strane novinara, probaj nekada svoje misljenje da izneses najlakse je drugoga kopirati. Da si pratio ovaj forum i temu Bayerna ranije shvatio bi da je to kopiranje tekstova jedna od najomrazenijih stvari ovdje. Ako ljudi dolaze da pisu na forum, vjerovatno su te vijesti vec procitali ranije.

@ Klare

Ma znam da ne bih trebao da se raspravljam o temi Gomez vs Mandzukic, no ne mogu prihvatiti da ljudi kazu za ovog drugog da je bolji igrac bez ikakvog osnova, samo zbog toga sto ne preferiraju prvog ili je drugi mozda "njihov".
a kako se covjek ne bi nasmijao kad procita da je gomez najbolji napadac na svijetu :roll:
- Karl-Heinz Rummenigge

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 27 nov 2012, 02:49

Bundesliga je napisao/la:

@ Klare

Nisam sveznalica ali mnoge stvari znam kao npr.da ce Bayern ove sezone osvojit Bundesligu.Ne kopiram je tekstove zato sto se to meni sviđa vec zato sto je u vezi Bayerna a koliko znam ovo je forum o Bayernu.Znam i ja da je vecina kao i ja procitala jos ranije te vijesti ali uvijek ce se naci netko ko nije tako da njemu dobro dođe...uglavnom ako vecini smeta,nema problema,necu kopirat i tocka.
- Karl-Heinz Rummenigge

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 27 nov 2012, 08:38

Klare je napisao/la: Svakako da bi, jer pišeš o rvatima gdje im nije mjesto. :geek:
Ja pišem o igraču Bayerna kojeg ti mrziš zbog njegove nacionalnosti.
Klare je napisao/la:Koga još to zanima :? , nas svakako ne, imamo svoje mišljenje :!: ,
možda teba :? , idi tamo, huj,huj... :lol:
I očekiva sam da onaj tko ne zna pričati ni materinji jezik ne može razumjeti ni njemački.
Klare je napisao/la:Njihovo mišljenje vrijedi koliko i tvoje laprdanje. :)
Ma di bi za tebe vrijedilo tuđe mišljenje. Ipak si ti sveznajući. :lol:
Klare je napisao/la:Nema na čemu, dužnost mi je dokazaivati takvima poput tebe. :)
Dokazao si da si obična budala. Ali vidim da te to vesli, pa ti neću kvariti zabavu.
Klare je napisao/la:Ja ne'am, al' možda imaju ovce i koze na obližnjim brdima. :)
To je ta razina komunikacije za koju kažu kako više govori o onome koji priča nego o onome o kojem priča.

I pitanje za tebe. Hoćeš li se ti veseliti ako Mandžukić u subotu zabije pobjednički gol protiv nas, i to na asistenciju Martineza?
Zadnja izmjena: KSIVLE, dana/u 27 nov 2012, 08:56, ukupno mijenjano 1 put.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 27 nov 2012, 08:55

proFCB je napisao/la:Svaka cast anto, i ti si mi neka cvaka,al cini mi se ostarjela...
pošto ne zna što znači riječ cvaka, nisam skužio komentar uopće! :lol:
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 27 nov 2012, 09:05

Stürmer-Hierarchie: Gomez ist bei Heynckes die Nr. 1

članak http://sportbild.bild.de/SPORT/bundesli ... mer-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 27 nov 2012, 09:47

KSIVLE je napisao/la:Stürmer-Hierarchie: Gomez ist bei Heynckes die Nr. 1

članak http://sportbild.bild.de/SPORT/bundesli ... mer-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;

I to nije ništa čudno. ;) No isto tako to ne znači da Manđa nebu igrao UOPĆE ili da će ga se metati pod muss, kao Olića prošle sezone. Večina napadača funkcionira ako igr au kontinuitetu i zato uvijek treb apostojati onaj koji igra više...Manđa je zasad skupio i više minuta, nego kaj je neko uopće oćekivao da će on u ovoj sezoni skupiti. Ak se mene pita uvijek mora postojati napadač broj jedan u klubu jer inače imaš pizdarije....
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 27 nov 2012, 12:20

ljudi moji nisam odavno pisao ništa mada pratim sve ali nema se baš ni vremena vidim vi uglavnom raspravljate ko da igra Mario ili Mario ili Roben itd.ja mislim da je svako ima alternativu sem po meni Nojer pošto je golman,zatim Riberi i Naravno Lam svi ostali imaju dostujne zamjene što je super stvar mada nas malo zezaju povrede ali to je sastavni dio igre...mislim reći nešto drugo sledeća utakmica znači protiv Frajburga u gostima pokazaće šta smo,gdje smo, ko smo nismo više opterećeni LP znači fokus ja na ovu utakmicu ako je dobijemo onda smo bez sumlje jedni od najačih na svijetu,sve drugo nas ne svrstava u red najvećih bar trenutno jer Dortmund se večeras približava na 6 bodova znači dodatni pritisak na nas ali trebamo to prevazići jer do pol sezone nema još puno trebamo osigurat dovoljno bodova za nastavak da nebude kao prošle godine,mislim da se mnogi slažete sa ovakvim razmišljanjem i akobogda kad postanemo prvaci ove sezone Jupa ćemo u penziju a dovesti nekog mlađeg....Pozdrav svima

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 27 nov 2012, 14:08

anton 1983 je napisao/la:
proFCB je napisao/la:Svaka cast anto, i ti si mi neka cvaka,al cini mi se ostarjela...
pošto ne zna što znači riječ cvaka, nisam skužio komentar uopće! :lol:
ČVAKA - nesh poput budale al u pozitivnom smislu :)
Stern des Südens

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 27 nov 2012, 15:30

Dobar Bayo ove sezone, moj stari se smješka svako kolo... 8-) :)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 27 nov 2012, 15:32

ramiral je napisao/la:Dobar Bayo ove sezone, moj stari se smješka svako kolo... 8-) :)
e to nas bas sve zanima :roll:
- Karl-Heinz Rummenigge

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 27 nov 2012, 15:35

Njemačko državno tužiteljstvo priopćilo je kako neće pokrenuti postupak protiv dvojice Bayernovih nogometaša, našeg Marija Mandžukića i švicarskog Xherdana Shaqirija, zbog proslave pogotka u ogledu Nürnberga i Bayerna (1-1) odigranom 17. studenog...

Nakon ranog gola u 3. minuti Mandžukić je otrčao prema Bayernovim navijačima i vojnički im salutirao, a neki su mediji takvu proslavu protumačili kao salutiranje nedavno oslobođenim hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču, što je izazvalo polemike ima li politici mjesta u sportu.

U slavlju se Mandžukiću na sličan način pridružio i švicarski reprezentativac Xherdan Shaqiri, inače rođen na Kosovu.

Nakon primljena dva pojedinačna e-maila po tom pitanju, očito s pritužbama na račun dvojice Bayernovih igrača, Njemačko državno tužiteljstvo je pokrenulo istragu, ali od kaznenog postupka neće biti ništa.

"Gledajući cijeli tijek te situacije, nemamo razloga vjerovati da su igrači željeli demonstrirati kazneni nacistički pozdrav", priopćilo je tužiteljstvo, kako prenosi njemački Goal.com. 8-)
- Karl-Heinz Rummenigge

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 27 nov 2012, 15:38

Hehe nemoj se brinuti da trollujem.

Da si sa dotičnim gledao neke tekme Bayerna, pogotovo onu 1999-e i šokantnu završnicu kad su letjele čaše, razbijala se stakla na stolu i prevrtao isti, lupala stakla na ormaru uz sav mogući interval sočnih bosanskih psovki, znao bi bar djelić razloga zašto sam ovo napisao, a ti ako te ne zanima čuti nekad možda nešto o tome kako pojedini navijači Bayerna proživljavaju utakmice mojne ni čitati buraz lagano zaobiđi i iskuliraj.

Nadam se da sam bio jasan.

Jancker, Zieckler, Hasan naš, Elber, Kahn, Lizarazu, Kuffour i plejada tada grom-igrača koje je Bayern imao i meni su bili simpa i drago mi je bilo kada oderu guzove nekom... ;)
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 27 nov 2012, 15:51

.
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 26 apr 2013, 12:21, ukupno mijenjano 3 puta.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 27 nov 2012, 15:56

ramiral je napisao/la:Hehe nemoj se brinuti da trollujem.

Da si sa dotičnim gledao neke tekme Bayerna, pogotovo onu 1999-e i šokantnu završnicu kad su letjele čaše, razbijala se stakla na stolu i prevrtao isti, lupala stakla na ormaru uz sav mogući interval sočnih bosanskih psovki, znao bi bar djelić razloga zašto sam ovo napisao, a ti ako te ne zanima čuti nekad možda nešto o tome kako pojedini navijači Bayerna proživljavaju utakmice mojne ni čitati buraz lagano zaobiđi i iskuliraj.

Nadam se da sam bio jasan.

Jancker, Zieckler, Hasan naš, Elber, Kahn, Lizarazu, Kuffour i plejada tada grom-igrača koje je Bayern imao i meni su bili simpa i drago mi je bilo kada oderu guzove nekom... ;)
sve ok samo nisam bas siguran da ikoga zanima tvoj stari na ovom forumu,ajd da pises o sebi kako prozivljavas Bayernove tekme pa to i mogu shvatit,uglavnom nema smisla da se sad raspravljamo o tome :)
- Karl-Heinz Rummenigge

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []