Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

23 KING JAMES
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la 23 KING JAMES » 22 okt 2009, 14:49

šta serete protiv ikera **** vam materna onaj prvi gol nijwe mogo nikako odbranit,a ono drugo greška odbrane koja kad je vidjela da je iker izašo stala dalje utakmica katastrofaja zamal nisam zaspo odjednom pirlo zabi go,suđenje katastrofa penal pa go pa milion nepostojećih ofsajda albiol je mene oduševio kako je igro pepea treba otjerat stavit serđu da igra cb a arbelou rb raul je bio najbolji ko i lass nisam mogo ranije napisat pa zato tek sad
PS:milan do 60 minute nije imo šuta u okvir gola :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 22 okt 2009, 16:09

kad se vrati ronaldo ima bre da razvalite milan ;) a navijaci reala sinoc pjevaju ronaldinhu ,rinaldinho hijo de puta :lol: :mrgreen:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 22 okt 2009, 17:18

ma kakav real...milan je za vas gigant...sad je jasno kaki sta je izgubio odlaskom u real. a ronaldonho loptu na prsima nosa 5 mietara smjesno,pato-kad sam ja reko da je 100x bolji od benzeme a za seedorfa no coment najbolji sinoc... al onaj marcelo je najjaci Pato ga okrece ko levata ustvari ko ga ne okrece?

Robert@05
Kontakt:

Post Postao/la Robert@05 » 22 okt 2009, 17:54

Casillas najbolji na svijetu

Čuvar mreže madridskog Reala Iker Casillas napokon je primio nagradu namijenjenu najboljem svjetskom nogometnom vrataru 2008. u izboru Instituta za nogometnu povijest i statistiku (IFFHS).
Casillas je najboljim svjetskim golmanom proglašen još u januaru, ali IFHHS nije imao dovoljno novca za organizaciju svečane dodjele, tako da je nagrada španjolskom reprezentativnom vrataru uručena tek u petak.

IFFHS je anketu proveo među stručnjacima iz 85 zemalja svijeta koji su davali glasove četvorici kandidata koje su smatrali najboljima. Najviše je bodova tako skupio Casillas, iza kojeg su se smjestili vratar Juventusa Gianluigi Buffon, te golman Manchester Uniteda Edwin van der Sar.

Najbolji vratari po IFFHS-u za 2008. godinu:
1. Iker Casillas (Real Madrid / Španjolska) 249
2. Gianluigi Buffon (Juventus / Italija) 170
3. Edwin van der Sar (Manchester United / Nizozemska) 143
4. Petr Čech (Chelsea / Česka) 108
5. Igor Akinfejev (CSKA Moskva / Rusija) 23

I sad je dosta sr*nja o tome kako je on kriv :evil: , mogla se utakmica rijesiti poslije prvog gola da se napalo, a oni uzeli nesto meljati loptu. Gori je Xabi koji, ili ne zna svoju ulogu na terenu ili mu je mrsko da igra, lik nista ne radi. Lass obavlja i svoj i njegov poso a Xabi samo salje loptu u tribine :shock: , ko da su u Engleskoj golovi drugaciji :? . Ili trener Xabia pogresno postavlja ili ovaj jednostavno nije u formi.
REAL MADRID

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 22 okt 2009, 18:05

Strpljiva zdrava politika dovela je toga da sad imamo tim koji ce godinama biti u vrhu svjetskog fudbala, od pojacanja cemo dovesti jos samo Robinha i Fabregasa i ta ce ekipa i u narednih 5 godina biti extra jaka, bez nekih znacajnijih promjena. Po meni, pred Realom je jos nekoliko dugih crnih godina, a Perez ce vas otjerati u bankrot ako ovako nastavi.
Da , da .. Robinha necete kupiti , jer Cityu ne trebaju pare .. Imace u timu jos 10 napadaca i njega ali ga prodati nece .. Fabregasa ce te kupiti kad umre Wenger .. Nema sanse da ga pusti ;)

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 22 okt 2009, 18:10

Lass propusta mec sa Sp.Gijonom u subotu zbog Familijarni problema dobio je dopustenje od Reala,,njegovo mjesto ce zauteti M.Dierra....Dobra vijest sto se vratili oporavljeni C.Metcdelder,Guti I Gago,Arbleoa,sada pitanje koga ce staviit na spisak od njih..

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 22 okt 2009, 18:16

al se načita bisera...poraz boli...dobro je što se je desio u grupi..ova utakmica je repriza prošlogodišnjih 5 godina..nešto fali...60 minuta Milan nije opucao prema golu pa Pirlo opuca iz očaja jednu a casillas koji za 60 minuta se nije ni istegnuo hladan potpuno primio je gol..
Benzemu još čekam.....do sada je loše izgledao...Kaka :?:
Ramos toliko ofanzivan a nemože lopte ubaciti..Marcelo je odigrao slodinu utakmicu(po njegovim standardima)..
Lass je odigrao sjajno..Iker je imao lošu noć..vjerovali ili ne i Valdesu se desi loša noć(godina)..ostalo nije vrijedno spomena osim Raula koji je bio ubjedljivo najbolji igrač Reala sa svojih 32 godine je pretrčao kao Benzema i Kaka zajedno...idemo dalje prvo mjesto nije upitno pa je ova šok terapija dobro došla :!:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 22 okt 2009, 18:25

postujem sve navijace,svakog kluba..al prije bi navijao za Sevillu ili Santander nego za REAL..taj klub je uvijek bio..ne znam pravu rijec,mozda ovo-PROPAST za igrace..pa bolan jednog Robbena il Negreda prodat,oni nisu normalni..svaka cast Raulu,za sve dosad,institucija,nema sta,al vidi se da stari,da ne moze onoliko dati klubu kao prije..i kad znaju da je tako,oni prodaju jednog Negreda..vidjeli ste sami ko je taj Negredo i sta zna u Zenici kad su nas on i Iniesta naprosto ubili..i jednog Robbena prodati,najboljeg igraca prosle godine uz naravno Ikera..odbranu imate losiju nego neki klub koji se bori za opstanak..Pepe,Metzelder,Albiol..oj boze..sredina terena odlicna ( po imenima) al vidilo se sinoc da je to daleko od uigranog..zao mi samo Kake i Benzeme..prije svega ovog drugog jer je jos mlad..al ajd..ispostavilo se sinoc da Real nikad nije niti ce znati igrati protiv talijanskih ekipa..
MOZDA i za Real dodju bolja vremena..a NOVAC nije sve u zivotu..uvidio je to Perez sinoc..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 22 okt 2009, 18:26

Raul_64 je napisao/la:al se načita bisera...poraz boli...dobro je što se je desio u grupi..ova utakmica je repriza prošlogodišnjih 5 godina..nešto fali...60 minuta Milan nije opucao prema golu pa Pirlo opuca iz očaja jednu a casillas koji za 60 minuta se nije ni istegnuo hladan potpuno primio je gol..
Benzemu još čekam.....do sada je loše izgledao...Kaka :?:
Ramos toliko ofanzivan a nemože lopte ubaciti..Marcelo je odigrao slodinu utakmicu(po njegovim standardima)..
Lass je odigrao sjajno..Iker je imao lošu noć..vjerovali ili ne i Valdesu se desi loša noć(godina)..ostalo nije vrijedno spomena osim Raula koji je bio ubjedljivo najbolji igrač Reala sa svojih 32 godine je pretrčao kao Benzema i Kaka zajedno...idemo dalje prvo mjesto nije upitno pa je ova šok terapija dobro došla :!:
Sergio Ramos nije ni sijena onog momka sto je igrao prije...a Benzema sinoc nezaintrosovan tako izgledo,Raul je trco trudio se sve,a on polako sve,Xabi neznam jer nije u formi ili nezna sta igra ili je do trenera koji mu nedaje pravu poziciju igre,Kaka kod je zalio one u Milanu,,par puta je mogao slomiti Odda u sesnestercu 1-1 i isao na dodavanje..Casillas **** losa noc,al neka se nauce pameti sada,pa u Milan po pobijedu do tada ce biiti i Ronaldo spreman pa vise po bokovima napadati Milanove stare igrace,jer Real nista nije napadao bo bokovima kroz sredinu starkonje se mogu da drze i da udvajaju..u Milano po osvetu,mogu da pobijede tamo sa dobrom igrom,sinoc su oklijevali mogli suz 2 gol davno dadnu,Raul neke lobove pokusava a mogo je da zapuca pa sta bude a ne nako...al ebiga sada,i sudija iz Belgije kita ,trebo je ono suditi neko iz Engleske o Bundeslige..a ne neko iz Belgije,svaka njemu cast De Bleker ok je sudija al grijesi puno vidjelo se sinoc,nije ipak u Belgiji isto kao u Europi,onda kazu Real dobija od sudija a sinoc jedino je Milan mogo dobiti,jes ono bio na kraju gol regularan isto greska sudije,al u prvom polvm penal,pao onda je Real dao gol,znaci moglo je biti 2-0 onda bi Milan se raspo......

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 22 okt 2009, 18:29

jasko_juve je napisao/la:postujem sve navijace,svakog kluba..al prije bi navijao za Sevillu ili Santander nego za REAL..taj klub je uvijek bio..ne znam pravu rijec,mozda ovo-PROPAST za igrace..pa bolan jednog Robbena il Negreda prodat,oni nisu normalni..svaka cast Raulu,za sve dosad,institucija,nema sta,al vidi se da stari,da ne moze onoliko dati klubu kao prije..i kad znaju da je tako,oni prodaju jednog Negreda..vidjeli ste sami ko je taj Negredo i sta zna u Zenici kad su nas on i Iniesta naprosto ubili..i jednog Robbena prodati,najboljeg igraca prosle godine uz naravno Ikera..odbranu imate losiju nego neki klub koji se bori za opstanak..Pepe,Metzelder,Albiol..oj boze..sredina terena odlicna ( po imenima) al vidilo se sinoc da je to daleko od uigranog..zao mi samo Kake i Benzeme..prije svega ovog drugog jer je jos mlad..al ajd..ispostavilo se sinoc da Real nikad nije niti ce znati igrati protiv talijanskih ekipa..
MOZDA i za Real dodju bolja vremena..a NOVAC nije sve u zivotu..uvidio je to Perez sinoc..
pa ko te pita...navijaj za koga hoces ja za Juve nebi nikad,jer mije drazi Napoli o Firenca kad bi tako gledo u Italiji zato razguli,nemas pojma nemoze Robben vidis koliko vec u Bayernu ce igrati jer je **** kristalni igrac,a Negredo nije prodan moze da se odkupi za 15 mill eura opet,dogovr je bio buybeck klauzula...Benzema je kriv sam sve je do njega,raul trci trudi se vise od njega nece nista samo doci,zato gledaj na Juve a ne ovde neke gluposti valjas...imate jos posla sa Bordom,Bayernom...zdravooooooooooo

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 22 okt 2009, 18:32

don Ciro je napisao/la:
jasko_juve je napisao/la:postujem sve navijace,svakog kluba..al prije bi navijao za Sevillu ili Santander nego za REAL..taj klub je uvijek bio..ne znam pravu rijec,mozda ovo-PROPAST za igrace..pa bolan jednog Robbena il Negreda prodat,oni nisu normalni..svaka cast Raulu,za sve dosad,institucija,nema sta,al vidi se da stari,da ne moze onoliko dati klubu kao prije..i kad znaju da je tako,oni prodaju jednog Negreda..vidjeli ste sami ko je taj Negredo i sta zna u Zenici kad su nas on i Iniesta naprosto ubili..i jednog Robbena prodati,najboljeg igraca prosle godine uz naravno Ikera..odbranu imate losiju nego neki klub koji se bori za opstanak..Pepe,Metzelder,Albiol..oj boze..sredina terena odlicna ( po imenima) al vidilo se sinoc da je to daleko od uigranog..zao mi samo Kake i Benzeme..prije svega ovog drugog jer je jos mlad..al ajd..ispostavilo se sinoc da Real nikad nije niti ce znati igrati protiv talijanskih ekipa..
pa ko te pita...navijaj za koga hoces ja za Juve nebi nikad,jer mije drazi Napoli o Firenca kad bi tako gledo u Italiji zato razguli,nemas pojma nemoze Robben vidis koliko vec u Bayernu ce igrati jer je **** kristalni igrac,a Negredo nije prodan moze da se odkupi za 15 mill eura opet,dogovr je bio buybeck klauzula...Benzema je kriv sam sve je do njega,raul trci trudi se vise od njega nece nista samo doci,zato gledaj na Juve a ne ovde neke gluposti valjas...imate jos posla sa Bordom,Bayernom...zdravooooooooooo
negredo je sam rekao da ne zeli nazad u real.

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 22 okt 2009, 18:33

Wolverine je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:
Tebi jeli :?: :?: :?: :lol: :lol: nako je rano o tome govoriti to i on zna,mora da odigra dobru sezonu.pa ce da se vidi..on je dijete Reala,i ako nezeli zna zasto sigurno se boji,al do tada ima jako puno ,jer mora da zabije 20tak komada ligi pa onda da se pricao vise o jegovom povratku
Zadnja izmjena: don Ciro, dana/u 22 okt 2009, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 22 okt 2009, 18:34

Wolverine je napisao/la:
don Ciro je napisao/la:
pa koga pita...a da nisu slučajno "povjerljive" Španske novine to napisale..pa i da je izjavio vrati će se u real i ponovo ljubiti kraljevski grb :!:

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 22 okt 2009, 18:38

Raul_64 je napisao/la:
pa koga pita...a da nisu slučajno "povjerljive" Španske novine to napisale..pa i da je izjavio vrati će se u real i ponovo ljubiti kraljevski grb :!:
pa koji bi se normalan igrac vracao u klub koji ga stalno salje na posudbe. klub u kojem mu nisu pruzili povjeernje kad je najbolji bio. vratit ce ga kad im bude trebo. sto bi se onda on vraco, covjek vise nema motiva da igra za real. realu su vise trebale benzeme i van nistelroji.

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 22 okt 2009, 18:44

don Ciro je napisao/la:
joj gluposti..frajeru,zao mi je sto gubite vec 5 godina od Juventusa..kad pobijedite,onda se javljaj..a to sto ste osvajali ligu prvaka toliko puta,to ste mogli 56,57,58,59,60..kad su bile cetiri ekipe u natjecanju..znam da istina boli,i znam da se ti pojede sad sto ste izgubili sinoc,al izgubili ste od ekipe koja je u talijanskoj ligi,kontas??s takvim ekipama ne znate igrati,,jbg..stvarno mi je zao..oplakacu.. :| :| :| :cry: :cry: :cry: a to sto poredis Juve s Napolijem il Fiorentinom,to je vec LUPANJE..pogledaj koliko je Juventus puta osvajao seriu A..
NIKAD necete biti na nivou Barcelone..NIKAD..to je institucija u Spaniji..nikad necete igrati onakav nogomet..dzaba milioni,milijarde..spremite se u januaru pa pokupujte jos igraca..MALEHAN vam igracki kadar..

P.s. Ako je vec takva klauzula u ugovoru,ona se ne pise tako,vec BUYBACK..eh sad momak ZDRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 22 okt 2009, 18:52

ciro,, negredo nije djete reala nego rayo vallecana ;) i real je napravio najgluplji potez sto ga je prodao sevilli za 15 miliona :shock: sada ako ga budu vracali morat ce platiti bar 40 miliona poznavajuci del nida presjednika seville :roll:
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 22 okt 2009, 18:56

Wolverine je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:
pa koji bi se normalan igrac vracao u klub koji ga stalno salje na posudbe. klub u kojem mu nisu pruzili povjeernje kad je najbolji bio. vratit ce ga kad im bude trebo. sto bi se onda on vraco, covjek vise nema motiva da igra za real. realu su vise trebale benzeme i van nistelroji.
vidi ja bi volio da je ostao u Realu ali Perez nije djelio mišljenje :D mlad je da je ostao u Realu odigrao bi 10 utakmica od toga 7 sa klupe..pa sad jel bolje propasti na klupi Reala ili afirmirati se u ekipi poput Sevilje..razumijem ako je ljut...al vratiti ce se...kao i Soldado(prema kojem smo se još gore odnosili) kao i Granero jer svi žele igrati u bijelom dresu na Bernabeu za svoj tim...ja nevolim Pereza i njegovu politiku ja volim Valdan koji je "sportski direktor" Perezova marioneta..jer da se Valdano pita Negredo bi ostao i dosta igrača bi iz Castilje dobilo prilku jer i kad je Valdano bio trener forsirao je mlađe igrača(jedan od njih je bio Raul)..

jasko drži se sti svog Juventusa
CRNI_SA je napisao/la:ciro,, negredo nije djete reala nego rayo vallecana ;) i real je napravio najgluplji potez sto ga je prodao sevilli za 15 miliona :shock: sada ako ga budu vracali morat ce platiti bar 40 miliona poznavajuci del nida presjednika seville :roll:
sad neznam čije je dijete ali bio je član castilje u sjajnoj generaciji sa matom,granerom,Dela Redom koja je igrala u sezoni 2006/2007 segundu..
ako je nešto Ramon Calderon dobro uradio onda je to buy back kluzula pa da se nedesi novi Mata..pa real samo treba platit cijenu oko €15,€17 miliona Sevilja se tu nepita...tako se je i Granero ove godine vratio za €4 miliona

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 22 okt 2009, 20:23

sta ste ono rekli da cete osvojiti hahaha liga prvaka primera :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 22 okt 2009, 20:57

Saurman je napisao/la:sta ste ono rekli da cete osvojiti hahaha liga prvaka primera :D
Akobogda,Sarmo,Akobogda!!!HALA MADRID!!!!
Ne znam sta pricate za Benzemu,meni je bio dobar,Ramos ustopao Rona,Raul fenomenalan,Drente takodje,sta reci dobro smo se drzali do prvog gola.Mislim da Pelegrini treba da poradi na prekidima i psiholoskoj pripremi...
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 22 okt 2009, 21:52

Raul_64 je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:
Raul_64 je napisao/la:
vidi ja bi volio da je ostao u Realu ali Perez nije djelio mišljenje :D mlad je da je ostao u Realu odigrao bi 10 utakmica od toga 7 sa klupe..pa sad jel bolje propasti na klupi Reala ili afirmirati se u ekipi poput Sevilje..razumijem ako je ljut...al vratiti ce se...kao i Soldado(prema kojem smo se još gore odnosili) kao i Granero jer svi žele igrati u bijelom dresu na Bernabeu za svoj tim...ja nevolim Pereza i njegovu politiku ja volim Valdan koji je "sportski direktor" Perezova marioneta..jer da se Valdano pita Negredo bi ostao i dosta igrača bi iz Castilje dobilo prilku jer i kad je Valdano bio trener forsirao je mlađe igrača(jedan od njih je bio Raul)..

jasko drži se sti svog Juventusa
CRNI_SA je napisao/la:ciro,, negredo nije djete reala nego rayo vallecana ;) i real je napravio najgluplji potez sto ga je prodao sevilli za 15 miliona :shock: sada ako ga budu vracali morat ce platiti bar 40 miliona poznavajuci del nida presjednika seville :roll:
sad neznam čije je dijete ali bio je član castilje u sjajnoj generaciji sa matom,granerom,Dela Redom koja je igrala u sezoni 2006/2007 segundu..
ako je nešto Ramon Calderon dobro uradio onda je to buy back kluzula pa da se nedesi novi Mata..pa real samo treba platit cijenu oko €15,€17 miliona Sevilja se tu nepita...tako se je i Granero ove godine vratio za €4 miliona
da do 16 godina je igrao u Rayo,i onda u Real C pa Real M.castilla...ebiga na njemu je jos puno rada u Sevilli i LP da se pokaze ,pa onda ce se vidjeti da li ce ga vratiti,ko nebi htijeo da se nevrati u taki klub :lol: :lol: gdje je poco

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.