AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Prescritto
- Kontakt:
Re: AC Milan
napisem da ste parkirali trolejbus sto je i istina, 75 % utakmice se igralo na polovini milana i onaj mi kaze ne seri, kako ocekujes da pricam s vama normalno, s konjem konjski, s gospodinom gospodski, ha ja
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
MILAN JUVENTUS
Shots 15 13
On Target 6 3
Possession 42% 58%
Corners 5 6
Bookings 2 4
Evo ti malo statistike pa ti promisli malo gdje se igralo i kako se igralo. Da ne bude da sam izmislio ova je statistika sa goal.com . I uostalom ova ''euforija'' nije samo zbog Juventusa nego zbog prolaska u grupnoj fazi LP. Npr Anderlecht smo dobili 3:1 u gostima a napocetku remi. Takodje protiv Napolia sam ocekivao poraz a bilo je 2:2. Znaci iz 3 utakmice gdje sam ocekivao 1 bod mi smo uzeli 7 a najvise me raduje zalaganje igraca koje je sad od pocetka meca a ne onda kad gube sa 2 gola razlike. Toliko od mene necu se vise vracati na utakmicu sa Juventusom.
Inter je igrao na bunker pa su imali ispod 30% posjeda lopte.
Shots 15 13
On Target 6 3
Possession 42% 58%
Corners 5 6
Bookings 2 4
Evo ti malo statistike pa ti promisli malo gdje se igralo i kako se igralo. Da ne bude da sam izmislio ova je statistika sa goal.com . I uostalom ova ''euforija'' nije samo zbog Juventusa nego zbog prolaska u grupnoj fazi LP. Npr Anderlecht smo dobili 3:1 u gostima a napocetku remi. Takodje protiv Napolia sam ocekivao poraz a bilo je 2:2. Znaci iz 3 utakmice gdje sam ocekivao 1 bod mi smo uzeli 7 a najvise me raduje zalaganje igraca koje je sad od pocetka meca a ne onda kad gube sa 2 gola razlike. Toliko od mene necu se vise vracati na utakmicu sa Juventusom.
Inter je igrao na bunker pa su imali ispod 30% posjeda lopte.
- Prescritto
- Kontakt:
hajd kad tolko volis statistiku proguglaj malo i vidi ko je imao terensku nadmoc i na cijoj polovini se vise igralo pa ces skontat sto ja spominjem trolu, ovaj podatak ovdje ne vidim
ako milan ove bodove ne potvrdi protiv katanje ova pobjeda mu nista ne znaci
ako milan ove bodove ne potvrdi protiv katanje ova pobjeda mu nista ne znaci
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
De ba iskulirajte trola i dodajte ga u filter ko ja i mirna Bosna. Očito je da je no lifer u pitanju pa ne može bez foruma i kad ga banuju pravi novi acc a vamo prosipa šuplju i proziva nekoga 
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Frajer ima vise postova na Milanovoj temi , nego na temi Juventusa.
Ocito je opsjednut Milanom
.
Ocito je opsjednut Milanom
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Abbiati ne bi trebao biti spreman za mec sa Cataniom , tako da ce opet na gol Amelia .
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Nisu mi jasni ni sekunde, oce Hašima da debituje sa 15 godina a nece da stave Gabriela na gol. Mislim jest da je ovo odgovornija pozicija koja trazi iskustvo ali momak sigurno ima kvalitet cim je branio na olimpijskim igrama.
Koliko se stvari u Milanu mijenjaju govori sljedeći podatak:
Montolivo is the first player in Milan's history to have worn the captain's armband in his first season.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- francobaresi
- Kontakt:
Ali što je bitno stvari Hvala Dragom Bogu idu na bolje
Igrači igraju sve bolje , mladići dobijaju i tek će neki dobiti šansu , napokon ono što sam čekao godinama , prave naše glavešine " Baby Milan "

I evo da malo " izreklamiram " našeg Mattiu http://www.facebook.com/pages/Mattia-De ... 56?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false; ova stranica je nastala prije 4 dana , nije moja da se razumijemo ali bilo bi lijepo da im pomognemo da skupe što više članova.
Igrači igraju sve bolje , mladići dobijaju i tek će neki dobiti šansu , napokon ono što sam čekao godinama , prave naše glavešine " Baby Milan "
I evo da malo " izreklamiram " našeg Mattiu http://www.facebook.com/pages/Mattia-De ... 56?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false; ova stranica je nastala prije 4 dana , nije moja da se razumijemo ali bilo bi lijepo da im pomognemo da skupe što više članova.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- francobaresi
- Kontakt:
[youtube][/youtube] EL92
" onclick="window.open(this.href);return false; Mattia De Sciglio .
" onclick="window.open(this.href);return false; Mattia De Sciglio .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
De Jongovo prisustvo na terenu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
lik je zvijer 
Izgleda malo se situacija raščistila.
Pato's agent and Galliani met today, Pato joined the meeting via phone. It's reported that there are good results from the meeting. [GdS]
Both Sky and GdS report that Pato's agent met with Galliani. The meeting was a brief one, and had positive results. Pato would stay.
Juventus was fined €10.000 for their fans screaming racial chants to some of the Milan players.
Milan has been fined €4.000 for displaying two banners against Pessotto
![]()
Fašista bi mogao biti spreman za Cataniu.Bosnian U19 NT coach called up Andrej Modic, one of the best midfielders of Pippo's Allievi Nazionali, for the two friendlies vs Montenegro
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
smesno
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- AvantiSignora
- Kontakt:
Andrej je napisao/la:smesno
Ma smjesna kazna,,al jbg skrti su ovi iz Milano pa zato i nije neka velika cifra..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Ja smešno samo što Juve po ko zna koji put plaća kaznu za rasizam, hint Balotelli.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!

Svojevremeno
- francobaresi
- Kontakt:
Za ovog Andreja Modica su se otimali i u fudbalskom Savezu Srbije , mediji za njega kažu da je ona prava "desetka " najbolja još od doba Piksija
Vidjet ćemo šta će da bude , i to vrlo brzo jer momak će uskoro napuniti 17 god. Pa ćemo i češće čuti za njega .
A što se tiče Maldinia haman da je jabuka pala daleko od stabla , naime svi znamo da je veliki Paolo sa 16 i po godina debitovao za Milan , a njegov sin Cristian je već u tim godinama a ni traga ni glasa od njega

A što se tiče Maldinia haman da je jabuka pala daleko od stabla , naime svi znamo da je veliki Paolo sa 16 i po godina debitovao za Milan , a njegov sin Cristian je već u tim godinama a ni traga ni glasa od njega
-Rui Costa-
-Rui Costa-
To za malog Maldinija ne čudi. Ne bi haman niko uspio jer nosiš to teško breme naslijeđa Maldinija. Prvo otac Cesare pa Paolo i očekuje se da ga on naslijedi tako da malca baš razumijem. Ovi su valjda bili rasterećeniji nije bilo tad ni medija toliko ni pompe.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- francobaresi
- Kontakt:
Eh malo sam pročačkao po netu i našao sam interesantne podatke o još dva super-talentovana momka koji su u našem omladinskom pogonu . Ako se budu razvijali u skladu sa predviđanjima , za 2 godine ili nešto više , obojicu ćemo gledati u prvom timu . Uz Čudesnog Mastoura.
Znači evo prvog dragulja : Mihael Modić (14.01. 1998 god. ) znači vrlo brzo puni 15 god.
Treba naglasiti da Mihael ne postiže sjajne rezultate zahvaljujući ranom ulasku u pubertet i naglašenim atletskim sposobnostima. Naprotiv, i dalje ima izgled deteta, prirodno je brz, raspolaže fantastičnom tehnikom, ali je urođena fudbalska inteligencija najzaslužnija što se izdvojio od prosečnosti, ukoliko nje uopšte ima u vrhunskim klubovima.
Čuvenu Ajaksovu školu razmontirao je prošle godine na turniru u Stokholmu postigavši dva gola u polufinalnom meču koji su Rosoneri dobili sa 5:0. Na kraju, pali su i vršnjaci iz škole PAOK-a, a Mihael je proglašen za najboljeg igrača turnira s ličnim učinkom od tri pogotka i šest asistencija.
Pre dva meseca i dečaci iz legendarne Barselonine La Masije mogli su da upoznaju ogroman potencijal mlađeg Modića. U finalu Širea kupa 2012. Barsa je pobedila Milan sa 3:2, ali je prema pisanju Krisa Vouksa, kolumniste i urednika sajta Goal.com, Mihael izluđivao internacionalnu četu iz Katalonije.
Italijanski novinari bili su suzdržaniji u opisivanju njegove igre, ali su i oni, uz ocenu 7,5 za Mihaelov nastup na turniru, za njihove uslove bili prilično blagoglagoljivi:
"Impresionira njegova sposobnost da na malom prostoru prevari jednog, dvojicu, pa čak i trojicu protivničkih igrača. Ipak, najlepša stvar je što ga to ne čini driblomanom, jer svaki njegov potez je funkciji igre i nema tu mesta suvišnom dokazivanju svog nesumnjivog kvaliteta", pisalo je u Gazeti delo sport.
Mihael Modić nije još pozivan na akcije reprezentacije bilo koje zemlje, ali mora biti daleko svaka pomisao da se za njega nije čulo. Njegovog brata Andreja pozivali su iz BiH, a ne bi bilo nikakvo iznenađenje da ih za koju godinu vidimo obojicu u dresu Italije.
Evo jednog slikovitog opisa u novinama ..
Zatim Andrej Modić :07.03.1996 god. On bi vrlo lako mogao već sljedeće ljeto početi trenirati sa prvim timom.
Evo malo o njemu....
A Andrej danas, kao vezni igrač u superofanzivnoj postavci 4-3-3, predstavlja stub tima koji od letos trenira legendarni golgeter Filipo Inzagi. U jednom od poslednjih tekstova iz italijanske štampe, koja prati svaki Inzagijev korak, Modić je sa saigračem Mastaljijem apostrofiran kao duša tima.
"Napad, rešenja po vertikali, brzina izvođenja akcija i kompaktnost. To su karakteristike ekipe gospodina Inzagija, koji sastavljajući tim od sjajnih individualaca, priređuje prelepe mečeve navijačima. Na sredini terena mogu se videti dva glavna individualca Modić i Mastalji. Prvi je igrač s neverovatnim osećajem za loptu, drugi demonstrira veliku odlučnost u igri, a zajedno su ofanzivna osovina i pravi oslonci ekipi", pišu Italijani.
Stručnjaci prognoziraju Modiću sjajnu karijeru. Izrazito je visok, dugog i brzog koraka, krasi ga dobar pregled terena, precizna pas igra i jak šut. Postignuti napredak, međutim, nije ništa posebno naspram projektovane budućnosti. Svi se slazu da će "desetka" na crveno-crnom dresu biti njegova ukoliko ojača i dobije na mišićnoj masi, što će uskoro postati glavni zadatak fitnes trenerima, nutricionistima i drugim specijalizovanim službama kluba.
Treba napomenuti da Milan godišnje izdvaja 10-12 miliona € na omladinski pogon svog kluba .
Je li Milan nova Barcelona , da li se to nazire čudesna generacija koja bi trebala da stupi na scenu u naredne 2-3 god. ? Hoće li Mastour , braća Modić , te nešto stariji De Sciglio i Shaarawy biti predvodnici generacije koja će naslijediti Barcu za par godina .? Iskreno se nadam da će Bog takvo nešto dati .
I treba napomenuti da su ovo momci o kojima polako već čitava Evropa priča .
Znači evo prvog dragulja : Mihael Modić (14.01. 1998 god. ) znači vrlo brzo puni 15 god.
Treba naglasiti da Mihael ne postiže sjajne rezultate zahvaljujući ranom ulasku u pubertet i naglašenim atletskim sposobnostima. Naprotiv, i dalje ima izgled deteta, prirodno je brz, raspolaže fantastičnom tehnikom, ali je urođena fudbalska inteligencija najzaslužnija što se izdvojio od prosečnosti, ukoliko nje uopšte ima u vrhunskim klubovima.
Čuvenu Ajaksovu školu razmontirao je prošle godine na turniru u Stokholmu postigavši dva gola u polufinalnom meču koji su Rosoneri dobili sa 5:0. Na kraju, pali su i vršnjaci iz škole PAOK-a, a Mihael je proglašen za najboljeg igrača turnira s ličnim učinkom od tri pogotka i šest asistencija.
Pre dva meseca i dečaci iz legendarne Barselonine La Masije mogli su da upoznaju ogroman potencijal mlađeg Modića. U finalu Širea kupa 2012. Barsa je pobedila Milan sa 3:2, ali je prema pisanju Krisa Vouksa, kolumniste i urednika sajta Goal.com, Mihael izluđivao internacionalnu četu iz Katalonije.
Italijanski novinari bili su suzdržaniji u opisivanju njegove igre, ali su i oni, uz ocenu 7,5 za Mihaelov nastup na turniru, za njihove uslove bili prilično blagoglagoljivi:
"Impresionira njegova sposobnost da na malom prostoru prevari jednog, dvojicu, pa čak i trojicu protivničkih igrača. Ipak, najlepša stvar je što ga to ne čini driblomanom, jer svaki njegov potez je funkciji igre i nema tu mesta suvišnom dokazivanju svog nesumnjivog kvaliteta", pisalo je u Gazeti delo sport.
Mihael Modić nije još pozivan na akcije reprezentacije bilo koje zemlje, ali mora biti daleko svaka pomisao da se za njega nije čulo. Njegovog brata Andreja pozivali su iz BiH, a ne bi bilo nikakvo iznenađenje da ih za koju godinu vidimo obojicu u dresu Italije.
Evo jednog slikovitog opisa u novinama ..

Zatim Andrej Modić :07.03.1996 god. On bi vrlo lako mogao već sljedeće ljeto početi trenirati sa prvim timom.
Evo malo o njemu....
A Andrej danas, kao vezni igrač u superofanzivnoj postavci 4-3-3, predstavlja stub tima koji od letos trenira legendarni golgeter Filipo Inzagi. U jednom od poslednjih tekstova iz italijanske štampe, koja prati svaki Inzagijev korak, Modić je sa saigračem Mastaljijem apostrofiran kao duša tima.
"Napad, rešenja po vertikali, brzina izvođenja akcija i kompaktnost. To su karakteristike ekipe gospodina Inzagija, koji sastavljajući tim od sjajnih individualaca, priređuje prelepe mečeve navijačima. Na sredini terena mogu se videti dva glavna individualca Modić i Mastalji. Prvi je igrač s neverovatnim osećajem za loptu, drugi demonstrira veliku odlučnost u igri, a zajedno su ofanzivna osovina i pravi oslonci ekipi", pišu Italijani.
Stručnjaci prognoziraju Modiću sjajnu karijeru. Izrazito je visok, dugog i brzog koraka, krasi ga dobar pregled terena, precizna pas igra i jak šut. Postignuti napredak, međutim, nije ništa posebno naspram projektovane budućnosti. Svi se slazu da će "desetka" na crveno-crnom dresu biti njegova ukoliko ojača i dobije na mišićnoj masi, što će uskoro postati glavni zadatak fitnes trenerima, nutricionistima i drugim specijalizovanim službama kluba.
Treba napomenuti da Milan godišnje izdvaja 10-12 miliona € na omladinski pogon svog kluba .
Je li Milan nova Barcelona , da li se to nazire čudesna generacija koja bi trebala da stupi na scenu u naredne 2-3 god. ? Hoće li Mastour , braća Modić , te nešto stariji De Sciglio i Shaarawy biti predvodnici generacije koja će naslijediti Barcu za par godina .? Iskreno se nadam da će Bog takvo nešto dati .
I treba napomenuti da su ovo momci o kojima polako već čitava Evropa priča .
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.