Tragedija je što ti isti koji kritikuju što nema publike govore da ne idu na utakmice....bosnas_ je napisao/la:Bosna ce se ove sezone unistiti,ako uprava po hitno nesto ne poduzme! Imamo najlosije igrace u posljednih 7 godina,Bajic je najlosiji centar koji je ikad igrao u Bosni ,kao i Ceskovic(koji je vjerovali ili ne doveden kao zamjena za Ikonica!!) da nije smjesno bilo bi zalosno! Bukvu treba bojkotovati,od raje koja ide na utakmice(ja sam prestao ici) predlazem da se podju nositi transparenti protiv Bukve i ovakve politike u klubu koja bivseg evropskog prvaka vodi u ponor! Sramota je da na tribinama bude po 100 gledalaca,pa Grude i Posusje na svakoj utakmici prati oko 300 ,znaci 3 puta vise nego sto Bosna trenutno ima navijaca,cak KK.Vitez na svojim domacim utakmicama ima 1000 ljudi,znaci 10 puta vise nego sto na svojim utakmicama ima kkbosna,TRAGEDIJA!
Vucurovic je u zadnjih 6 utakmica(ukljucujuci i turnir Mirza Delibasic) vjerovali ili ne sutao 46 trojki od kojih je pogodio samo 1(jednu)! I o cemu mi pricamo ovdje,Uprava mu ne smije dati otkaz jer je on beobasketov igrac i naravno drug Misko nece ni da cuje da mu na grbacu dodje jos jedan u nizu igraca koji svakodnevno dobijaju otkaze! Ova politika kluba je grozna,skandalozna,nesto sto bivsi evropski prvak nezaSLuzuje! Bukva kretenu sta uradi od nekadasnjeg najuredjenijeg sportskog kolektiva u drzavi kojeg je na domacim utakmicama pratilo po 7-8 hiljada navijaca,NAPOLJE!
Ako si navijač, ići ćeš na utakmice, makar protestovao i psovao protiv Bukve na tim istim.
Previše pričaš kao da je sve tako crno. Tek su 3 utakmice odigrane, ima još dosta vremena.
Koliko para toliko i muzike.