u premieru pala kvota na 11....golemo.....ibra_barca je napisao/la:ko hoce neka proba na sitno, ako ne prodje ne krivite me, i ja sam je dobio
BRIGHTON - BRISTOL CITY prelaz 2/1
napominjem, nasitno, kvota opada, sad je 23 kako sam cuo... Sretno
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Villa Reading 2
Hamburg-Salke X
Lazio-Udinese 2
KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !
Hamburg-Salke X
Lazio-Udinese 2

Sigurno prolazi, uplati na stoju, hahhahha sto me nasmijakmecalica je napisao/la:Villa Reading 2
Hamburg-Salke X
Lazio-Udinese 2

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Da si ti meni ziv i zdravstomaklija je napisao/la:Ajde znam kako je meni bilo prvi puta kada sam uplaćivao preko banke pa je bilo dobrih ljudi, mada ti sve piše na stranici nije Rumunski. Ha jaceze je napisao/la:Ima pitanje jedno, valja nije off
Kako da uplatim pare na ovaj wwin.ba i kako da ih podignem kad hocu ?
Samo da me neko ukratko uputi, ne razumijem se u to bas, a da ne trazim po netu ima svasta.
Vama vjerujemRegistrujes se na njihovoj stranici, odeš u kladaru kazes svoj nadimak ili ti nickname koji si izabrao pri registraciji i četvrti znak svoje šifre. Uplatiš minimalno 2 marke odeš doma kladiš se, igraš pokera ili ti binga. Nije bitno kako ćeš već izgubiti genge
Eh sada kada nešto zaradiš, ideš na payout izaberi koliko hoćeš da isplatiš i sa tim serijski brojem odi do wwin-a, uzmi svoj teško stečen novac i žibje u Brazil :ugeek: Cheers

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
To su od septembra uveli, bez nje se ne može podići dobitak. Pogledaj na njihovom sajtu šta piše pod Isplata.TeaM87 je napisao/la:zar treba slat sliku, koliko ja znam ne treba..Willy je napisao/la:I moraš im poslati na mejl sliku lične karte da bi mogao podići pare.fukara87 je napisao/la:Eto imas druze sve na toj stranici wwin.ba pa se registrujes, kucas korisnicki racun i osobne podatke obavezno.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
0:3dr.van nostrand je napisao/la:Eintracht Frankfurt-Mainz 3+ 1,75

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Bravo doktore.dr.van nostrand je napisao/la:0:3dr.van nostrand je napisao/la:Eintracht Frankfurt-Mainz 3+ 1,75

1. 79723 (28.11.2012 04:30)
h1č/-1.5/LA Lakers - Indiana
Tip:1
1.85
2. 79629 (28.11.2012 04:00)
bpE/97.5/Sacramento/Minnesota - Minnesota
Tip:MANJE
1.85
3. 795 (28.11.2012 02:00)
Houston - Toronto
1.50
4. 3526 (28.11.2012 04:30)
(19.5)LAL - Howard D.
Tip:VIŠE
1.85
5. 79409 (28.11.2012 01:00)
194.5/Philadelphia - Dallas
1.85
Ukupni koef.
17.57
h1č/-1.5/LA Lakers - Indiana
1.85
2. 79629 (28.11.2012 04:00)
bpE/97.5/Sacramento/Minnesota - Minnesota
1.85
3. 795 (28.11.2012 02:00)
Houston - Toronto
1.50
4. 3526 (28.11.2012 04:30)
(19.5)LAL - Howard D.
Tip:VIŠE
1.85
5. 79409 (28.11.2012 01:00)
194.5/Philadelphia - Dallas
1.85
Ukupni koef.
17.57
Zadnja izmjena: NeToBoLa, dana/u 28 nov 2012, 20:41, ukupno mijenjano 1 put.
Who dares, wins !
-
- Kontakt:
doktora kad god poslusam prodje par, bravo, plus i od mene...
...rob do bagro...
Samo zicer fulaofukara87 je napisao/la:Evo za danas od mene par utakmica pa ako hocete prepisite.
Aston Villa - Reading 1 1.90 ili 0-2 gola, pa izaberite, mora i Aston Villa koju utakmicu pobijedit![]()
Sundrland -Qpr x2 1.57 Kod gostiju je novi trener a igrali su dobro protiv Manchester Utd, cak su i poveli, red je da i Qpr nesto uzme na strani.
Hannover - G.Furth 1 1.80 - Hannover proslu domaci kiksao ovaj put sigurno nece, a Furth jedna od slabijih ekipa u Njemackoj ligi.
Kaiserslautern - Regensburg 1 1.35 - Po meni jedna sigurica za odigrat, cak bi se usudio igrati i 1/1 jer domacin igra dobro na domacem terenu dok gosti imaju 6 poraza.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
NG1 je napisao/la:evo jedan moj tiket za sutra,mada uvjek izbaksuziram parove kad ih postavim da drugi vide![]()
![]()
![]()
Dotmund/gol1-2p DA 1,45 (domaci u formi i ovo bi trebalo proci bez problema)
Frankfurt-Mainz(d/n) DA 1,65 (obje ekipe su napadacki orjentirane i mislim da ce biti dosta golova;nebi me iznenadilo da Mainz uzme sva 3 boda @3,25)
Hanover 1 1,65 (domacin ce pred svojima navijacima zeljeti da opere blamazu iz proslog kola kada mu je Bajern natrpao mrezu. )
Hull-C.Palace x2 1,63
Dundee utd.-Motherwell x2 1,60
Lazio-Udinese 0-2 1,80[/b](Lazio igra tvrdo,prima malo golova + gosti ce se ovdje zatvoriti,a i mislim da Klose nece igrati)
QPR/gol DA 1,45 (novi trener sto uvjek znaci pozitvni trzaj za ekipu,a najmanje sto ocekujem da postignu gol;nije nemoguca ni prva pobjeda s obzirom da je Sunderland ocajan domacin ove godine @3,15)
ukupni koef 26,87
- Donnie Darko
- Kontakt:
Drugu noc u nizu dobijam 20 maraka na sistemu 5 od 10, a noc prije toga pao jer sam bukvalno odigrao pet parova suprotno od onoga sto sam zelio. Igram samo nba, tj igrace under/over, hendikepe i over/under koseva ukupno ili samo jednog tima.
Moras pogodit 5 da ga yebes. Veceras skino Dragica over 15.5, Varejao over 13.5, Suns-Cavs under 204.5, Phila - Dallas hendikep 4.5 h2, i vjerovatno cu skinut Houston-Toronto hendikep 4.5 h1 (vode 20+ razlike dok pisem).
Vjerovatno cu pogodit i vise od pet, ali bolje ista nego nista. Ostali mi Lakers-Indiana hendikep 7.5 h1, Minnesota under 97.5, Bryant under 27.5, DeRozan under 18.5 & Kirilenko over 11.5.
Iskreno se nadam da necu sve pogodit
Vrlo zanimljiva strategija, pogotovo za one kojima treba sitni novac bas hitno, kao meni. Moze se probat i 6 od 10 za 40-ak km. posto su kvote uglavnom uvijek 1.85 i dobitak je konstantan
Moras pogodit 5 da ga yebes. Veceras skino Dragica over 15.5, Varejao over 13.5, Suns-Cavs under 204.5, Phila - Dallas hendikep 4.5 h2, i vjerovatno cu skinut Houston-Toronto hendikep 4.5 h1 (vode 20+ razlike dok pisem).
Vjerovatno cu pogodit i vise od pet, ali bolje ista nego nista. Ostali mi Lakers-Indiana hendikep 7.5 h1, Minnesota under 97.5, Bryant under 27.5, DeRozan under 18.5 & Kirilenko over 11.5.

Vrlo zanimljiva strategija, pogotovo za one kojima treba sitni novac bas hitno, kao meni. Moze se probat i 6 od 10 za 40-ak km. posto su kvote uglavnom uvijek 1.85 i dobitak je konstantan

igraš li fikseve? koliki ti je ulog?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nista fiksevi, samo sistem 5 od 10, na markicu. Predobro ocam.azTer je napisao/la:igraš li fikseve? koliki ti je ulog?

i ja sam razmišljao da tako igram, ali sam mislio da je puno manji dobitak kad pogodiš recimo 5/10. gotivna je to stvar, pogotovo kad ima više utakmica i možeš probrat 10 izglednih parova.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Da, veceras je bila oskudna ponuda al eto ubolo se. Ovako cu svaki dan igrat, i realno trebao bih biti u stanju ubosti pisljivih 5 od 10 ako nista 2 puta u sedmici, vjerovatno i vise uz malo srece. Mozda nekad probati i 6, ili 7 od 10.azTer je napisao/la:i ja sam razmišljao da tako igram, ali sam mislio da je puno manji dobitak kad pogodiš recimo 5/10. gotivna je to stvar, pogotovo kad ima više utakmica i možeš probrat 10 izglednih parova.

- Donnie Darko
- Kontakt:
Al fazon je u tome sto vrlo moguce i da pogodis vise od 5, pa dobijes puno manje para od onoga sto si mogao dobiti. Ja ves pogodio 6 od 10, to jest sve do sad, ostala 4 nisu ni pocela. Ako pogodim sve bojim se da cu u crnoj hronici sutra izac.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Donnie Darko je napisao/la:Drugu noc u nizu dobijam 20 maraka na sistemu 5 od 10, a noc prije toga pao jer sam bukvalno odigrao pet parova suprotno od onoga sto sam zelio. Igram samo nba, tj igrace under/over, hendikepe i over/under koseva ukupno ili samo jednog tima.
Malo si se presao, bar ja mislim. Na sistem 5/10 uz pogodenih 5 parova dobitak je 0,09 km, a ako sve pogodis onda je dobitak 22 km.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
malo previse si se presao...
Everton Arsenal 2 3,00
Arsenal igra odlicno u medjusobnim duelima ove dvije ekipe,Everton u padu forme.Arsenalu tebaju bodovi inace od Evrope ove godine nista.CAk bih probao i prelaz 2/2
Southampton Norvich x2 1,70
Southampton nije dobio zadnje 3 utakmice,u losoj su formi.Norwich nije izgubio zadnjih 5 utakmica,igraju dobro,prvenstveno odbrani.Jako je moguc i X a siguran sam da ovo Southampton nece dobiti.
Stoke Newcastle zbroj golova od 0-2 1,75
Poznato je kakvu odbranu ima Stoke,Na golu je sjajni Begovic a Newcastle igra jako lose ove sezone i borit ce se za opstanak.Ono sto je sigurno da na ovoj utakmici nece biti vise od 2 gola.
Wigan Man City 4+ 2,30
Imam osjecaj da ce se u ovoj utakmici momacki raspucati ekipa trenera Mancinija.Wigan ima jako losu odbranu.Uz QPR i Southampton primili su najvise golova,23.Takodjer City je uz anchester najefikasnija ekipa lige.
Arsenal igra odlicno u medjusobnim duelima ove dvije ekipe,Everton u padu forme.Arsenalu tebaju bodovi inace od Evrope ove godine nista.CAk bih probao i prelaz 2/2
Southampton Norvich x2 1,70
Southampton nije dobio zadnje 3 utakmice,u losoj su formi.Norwich nije izgubio zadnjih 5 utakmica,igraju dobro,prvenstveno odbrani.Jako je moguc i X a siguran sam da ovo Southampton nece dobiti.
Stoke Newcastle zbroj golova od 0-2 1,75
Poznato je kakvu odbranu ima Stoke,Na golu je sjajni Begovic a Newcastle igra jako lose ove sezone i borit ce se za opstanak.Ono sto je sigurno da na ovoj utakmici nece biti vise od 2 gola.
Wigan Man City 4+ 2,30
Imam osjecaj da ce se u ovoj utakmici momacki raspucati ekipa trenera Mancinija.Wigan ima jako losu odbranu.Uz QPR i Southampton primili su najvise golova,23.Takodjer City je uz anchester najefikasnija ekipa lige.
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.