toni alen
lin
j johnson
za pirsa, grina i favoras
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Prirastao mi Favors srcuCarlo je napisao/la:Previše kvalitetnih igrača je uključeno u trade, ne valjaLBJ MVP je napisao/la:Mislim da je sada ponuda ok.Ako ti se ne sviđa slobodno promjeni neke igrače samo Duncana ostavi u tradeuCarlo je napisao/la:@LBJ, imaš više nego zanimljivu ponuduŠto ti se nije svidjela moja ponuda? Morris-Favors trade sam želio zato što Favors može igrati PF i C, a treba mi takav igrač. Manje više ista im je statistika
Čuj za Ašika jaraneLBJ MVP je napisao/la:Evo dao sam ti Favorsa
Može li ovako? I de budi na forumu dok se ne dogovorimo, a ne svakih po sata dođeš da provjerišLBJ MVP je napisao/la:Dajem ti sve što hoćeš.Samo sam Collisona uzeo
Drago mi je što smo lijepo i fino poslovali. Želio si Duncana, dobio si ga. S druge strane ja sam dobio što sam želioLBJ MVP je napisao/la:Dogovoreno.Ovako najmanje štete imam![]()
Dobar si pregovarač
C. Butler ili Gallinari za Feltona?Carlo je napisao/la:Treba mi hitno SF, po mogućnosti da može igrati i SG.
Mo Williams za Gallinarija?jose je napisao/la:C. Butler ili Gallinari za Feltona?Carlo je napisao/la:Treba mi hitno SF, po mogućnosti da može igrati i SG.
ma nije problem al josh smith,joe johnson i terry jedino je pierce u rangu te trojiceAdmir_Sa je napisao/la:što sam oderan majke vam?
pogledajte sve parametre pa vidite da je to tu negdje, ioako su terry, johnson i smith imena u nba za pachuliju i browna, al ne igraju imena. procenat slobodnih kod smitha ili TO, ukupni procenat shuta malo poboljšan i tako to. Izgubio sam na asistencijama, al kad se vrati Neš bice to ok
ne vidim problem ovde
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.