Ludi snovi
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Re: Ludi snovi
Ja sinoc sanjao da sam se slikao sa Asimom Brkanom. 

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
treba hodži kakvom otićvedofeelgood je napisao/la:U tebi je sejtan, treba to isceratLjumani_Banovici je napisao/la:ja sam se napio jednom prilikom i doso kuci, normalno odma sam zaspo ... i u snu materi sve isprico gdje sam bio i sta sam radionisam napolje izaso mjesec dana
dešava se

1947!
Mene je toga strah, da im sve ispričam u snu, jer inače pričam u snuLjumani_Banovici je napisao/la:ja sam se napio jednom prilikom i doso kuci, normalno odma sam zaspo ... i u snu materi sve isprico gdje sam bio i sta sam radionisam napolje izaso mjesec dana
dešava se

- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ma belaj je to teski ... tako sam ja reko, nalozili ti mi vatru.. pa malo cugnemo,malo u vatru ne bil' se razgorila ... koji me sejtan nagovori da to kazem 

1947!
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ev imas ovdje ovog naseg s foruma, mozda imas i kakav popust za raju s forumaLjumani_Banovici je napisao/la:treba hodži kakvom otićvedofeelgood je napisao/la:U tebi je sejtan, treba to isceratLjumani_Banovici je napisao/la:ja sam se napio jednom prilikom i doso kuci, normalno odma sam zaspo ... i u snu materi sve isprico gdje sam bio i sta sam radionisam napolje izaso mjesec dana
dešava se

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
- Donnie Darko
- Kontakt:
Kad sanjam neku zensku, uglavnom budem zaljubljen u nju neko vrijeme, al uglavnom ohladi za par dana. Osim jednom kad sam sanjo staru od jednog vrlo dobrog jarana, to ce trajati jos godinama.
Donnie Darko je napisao/la:Kad sanjam neku zensku, uglavnom budem zaljubljen u nju neko vrijeme, al uglavnom ohladi za par dana. Osim jednom kad sam sanjo staru od jednog vrlo dobrog jarana, to ce trajati jos godinama.

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
- Kontakt:
prije par mjeseci sam sanjao kako me stari ganja sa sacmaricom... ne znam zasto i koji mu je ku*ac bio... uglavnom sam morao da bjezim, i na kraju sakrijem se iza stakla
pomislio sam da me nece viditi iza stakla i da cu bit zasticen od metaka... no, pogrijesio sam. upucao me i ja sam se onda probudio

pomislio sam da me nece viditi iza stakla i da cu bit zasticen od metaka... no, pogrijesio sam. upucao me i ja sam se onda probudio

mene tako stari u snu ganjo s markerom za paintball, a par dana prije tog sam imao gadnu ozlijedu na paintballu, valjda je povezanoteletovic12 je napisao/la:prije par mjeseci sam sanjao kako me stari ganja sa sacmaricom... ne znam zasto i koji mu je ku*ac bio... uglavnom sam morao da bjezim, i na kraju sakrijem se iza stakla![]()

Ja sanjo sinoc kao ja glumim u nekom filmu, i reziser filma odjednom pobudali i drugoj glumici(inace ta druga glumica je bila jedna moja poznanica) naredi da me ubije. Da joj spricu i iglu u kojo se nalazi otrov. I tako ti ona mene ganja i ganja da me ubije i na kraju ona me negdje stjera u cosak i zamahne na mene, a tu se ubaci neki dedo i ona njega ubode

Desava li se vama da vam se isti snovi ponavljaju ? Također u snu vidim ljude koje ne znam, pricam sa njima sve ono normalno a kad se probudim skontam da ih uopste ne znam.
Jednom sam imao mokre snove, djevojka koju sam u to vrijeme ludo volio stoji ispred mene gola, ja se preznojavam, promjenim 159 boja, sav se stidim. Ona mi govori, "dođi, dođi" a ja naodjednom izletim iz sobe. To me proganjalo jer nju nikada nisam gledao na taj "seksualni" nacin.

Jednom sam imao mokre snove, djevojka koju sam u to vrijeme ludo volio stoji ispred mene gola, ja se preznojavam, promjenim 159 boja, sav se stidim. Ona mi govori, "dođi, dođi" a ja naodjednom izletim iz sobe. To me proganjalo jer nju nikada nisam gledao na taj "seksualni" nacin.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
ja nisam nikad imo mokre snove ,,a u 85% slucajeva kad se prebudim ćelo mi dignut
- vedofeelgood
- Kontakt:
E hebo ga dan, hocu i ja svega mi, ima sad da joj idem pregledati sve klipove sto ima, i sve slike sto postoje njene, ne budem li je sanjo, nece valjati ocam mog etceze je napisao/la:2 noci sanjam Verenu Cerovinu

Arsene Wenger
Arsene Wenger
Ne zaboravi profil na fbvedofeelgood je napisao/la:E hebo ga dan, hocu i ja svega mi, ima sad da joj idem pregledati sve klipove sto ima, i sve slike sto postoje njene, ne budem li je sanjo, nece valjati ocam mog etceze je napisao/la:2 noci sanjam Verenu Cerovinu

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Sinoc sanjam stojim ispod stabla jabuke, a onda sekundu kasnije ja na jabuci, gledam sebe kako stojim ispod jabuke i gadjam sam sebe sa jabukama i molim boga da se promasim.
ja sam prije kad sam trenirao fudbal stalno sanjao kako pucam penal i uvjek profulam, a inace nikad nisam pucao penale jedino na treningu il ono kad se dodje do penala 

- vedofeelgood
- Kontakt:
Pa zato nisi nikad ni šutoahmad_tz je napisao/la:ja sam prije kad sam trenirao fudbal stalno sanjao kako pucam penal i uvjek profulam, a inace nikad nisam pucao penale jedino na treningu il ono kad se dodje do penala

Arsene Wenger
Arsene Wenger
ma jok, valjda im'o tene s tri linije 

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.