1 na 1 sanse fulas i glupe greske pravis kad nisi koncentrisan, kad si premoren, kad se bojis protivnika, kad imas tremu, kako god uglavnom se svodi na psihicki faktor, a za to trener JESTE ODGOVORAN jer trener treba KREIRATI takvu ATMOSFERU da svako bude koncentrisan opusten i samopouzdan...ne mozes reci 'nije im Murinho kriv sto fulaju zicere', naprotiv ako se ziceri fulaju to je SIGURNO trenerova krivica jer su ti igraci sposobni pogoditi mnogo vise od zicera.FKKC1932 je napisao/la:
9. CONTRA LA PLANTILLA: Ovo se desilo u nekim utakmicama ove sezone. Opet, sasvim opravdano s obzirom da izlaze sami na golmana i maše stopostotne šanse, ili se ne mogu sastaviti na terenu pa jedni drugima uspijevaju dodati samo u razmaku od JEDNOG metra. Šta reći na to osim kritikovati ih?
.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
- Ronaldo2012
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".
- Ronaldo2012
- Kontakt:
Gleda neko? kako igramo?
Mas aj kuv ne sadri - sri lankanska narodna poslovica, a znaci otprilike "osoba koja je vesela je najbolji uzor".
Misliš kako ne igramo.
Inače Jozo opet provocira Ozila,nije mu dao kapitensku traku i sve je izvjesniji njegov odlazak iz Reala
Inače Jozo opet provocira Ozila,nije mu dao kapitensku traku i sve je izvjesniji njegov odlazak iz Reala
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- tyler durden
- Kontakt:
slabo.Ronaldo2012 je napisao/la:Gleda neko? kako igramo?
Modric daleko najbolji u prvom dijelu, ali generalno uspavanka.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
Eto vam Cantera. Pa ovaj Morata je više na podu nego na terenu sa loptom. Nevjerovatno.
- Nail for Real
- Kontakt:
Zato sto ga fauliraju. Vec je sad bolji od Higuaina a Pipita mi je omiljeni igrac.
Moze povuci loptu, zagraditi je, jak u duelu, nije zahaba pred golom. A tek mu 19, 20.
Moze povuci loptu, zagraditi je, jak u duelu, nije zahaba pred golom. A tek mu 19, 20.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Kakvo fauliranje, u 90% padova nije ni bio faul nit ga je dobio
dr. Ricardo Carvalho
Jest sudija naporan, konstantno prekida.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
Prehladićeš se Morata, ustaj sa trave
Gledam ovaj Alcayano (3 ligas) ono rutinski na iskustvo pobj. bi Dinamo.Z a od sale bi uzeli hrv. ligu 
kakav pas ežila 
http://sportsport.ba/ino_fudbal/senzaci ... lagu/92818" onclick="window.open(this.href);return false; evo izvještaj uz potpuni promašaj u naslovu hahahah
Kakva je to ekipa kojoj ne ide pod vodstvom Mourinha,šta sledeće pokušati,jedino da ekipa igra bez trenera
Mada davno sam ja rekao,čim je inzistirao na dovođenju Lukice da je očito izgubio kompas.
Mada davno sam ja rekao,čim je inzistirao na dovođenju Lukice da je očito izgubio kompas.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Albiol mjesec dana out.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocjene za sinoćnju pobjedu i prolaz dalje u Kupu Kralja

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Ronaldo2012
- Kontakt:
Šta je ovo ss.ba nam seli Murinha u Pariz? Sta mislite o Ancelotiju?
- raul-zakon
- Kontakt:
Neće Jozo nigdje prije isteka ugovora 2016. a tada želimo Raula za trenera !Ronaldo2012 je napisao/la:Šta je ovo ss.ba nam seli Murinha u Pariz? Sta mislite o Ancelotiju?
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.