Zeman je napisao/la:Prescritto je napisao/la:hajd čitaj ti, potrebno ti je to, jer mozda i prestanes s ovim amebskim komentarima i konačno nađeš tu neku namještenu utakmicu i prestnaše se ofirati, ove tvoje priče ozbiljno svataju samo dječurlija
zipa ovo ono ima presudu, pitaš ga konkretnu utakmicu šuti ko zaliveno
rekao sam ti već, ne jednu utakmicu već je juventus imao sudijsku pomoć i naklonost u svim utakmicama odigranim od 1995. (možda i ranije) pa do 2006. (vjerovatno i kasnije

). Koji su tvoji kontraargumenti?

sinoc juve namjestao utakmica, danas imao sudijsku pomoc i naklonost, pa dokle ces sam sebe ugonit u laz, zemljo otvaraj se asap
hoces kontraargument, evo ti ga na, zasto je colina 2000 godine dozvolio da se odigra utakmica peruđa juventus u vaterpolo uslovima ako je juventus imo pomoc sudija lopta uopste nije mogla da otskoci od zemlju, pa je juve izgubio tu tekmu i skudeto automatski?
zasto su ostali klubovi osvajali skudeta u tom periodu, zasto je juve par puta zavrsio 4 il 5 pa izvisio ligu sampiona, zasto je trosio milione i milione svaki prlezani rok i dovodio najbolje igrace ako je vec imao pomoc sudija?
ma libo tebe taki, imas ti presudu
e moj djecace jos tebi treba pure da bi ti mogo oko ovog sa mnom pricat, znam da ti je traumaticno djetinjstvo, nije lako kad ti tim primi 12 komada u 3 tekme, cuvaj se ti aritmije