Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

ekran
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la ekran » 28 nov 2012, 11:37

England je napisao/la:Cuj Olimpic nema pojma organizovati utakmicu... I zasto mislis da jedna opcina (Bijeljina) od skoro 100000 nema dovoljan broj zastitara? Za Travnik, da su izgradili istu tribinu kao onu sa krovom nasuprot (a ne onu nakaradnu), izgledalo bi to sve mnogo ljepse, uz uslov da ih urede, a ne da se onako cigle vide. Za Leotar i Slavija, oba kluba imaju potencijal da razviju infrastrukturu, tj. imaju barem kakav-takav osnov, no oba kluba su medju najneatraktivnijim klubovima u nasoj drzavi kako na domacim tako i na gostovanjima (pogotovo Leotar u gostima, Slavija malo bolje kotira zbog svoje lokacije) sto pokazuje statistika gledanosti, pa kome onda graditi?

Zasto mislim, ne mislim, nego vidim u Bieljini da su zastitari-redari(oni iz prošlog stoljeća sto im klub da rakijicu pa oni reda prave-smijesno), Slavija nema sirinu po standardima, stadion sa minimalnom sirinom koji zadovoljava uvjete za BiH,ali ne i više a Trebinje je odron.Olimpic je moj dojam da mogu organizirati samo za 40-50 ljudi , ima jedno prodajno mjesto za karte, pa je protiv Željeznicara utakmica kasnila jer nisu svi usli na stadion, stadion na Otoci nije loš, al' za novi stadion je vrlo skromno, preskromno i činjenica je da ne može proći licenciranje po uefi.
Mišljenja sam da se treba presjeći i reći , od 2014/2015 bez rasvejete i uvjeta prema standardima uefe, koji uključuju , sve od licenciranih trenera za rad sa omladinskim pogon , do profesionalnih zaposlenika u klubu nema igrati lige, pa će onda biti i mogućnosti da se liga smanji, jednostavno dođeš do činjenice da ovi što ne zadovoljavaju, ne mogu igrati.Glupo je da komisija za natjecanje nekom dopušta da igra, ako ne zadovoljava.
Oprosti, ali izrekao si neke čiste gluposti. Prodajnih mjesta ima više na Otoci, ali je prodajno mjesto izmješteno, jer je takav plan napravila policija. Čuj utakmica kasnila jer nisu ušli gledaoci, pa nije pozorište :lol: :lol: :lol:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 28 nov 2012, 12:11

jer je takav plan napravila policija
Da je novo i normalno , minimalni standardi da su se poštivali taj plan nije potreban.A baš gluposti, ok , da j priznaj greške svi želimo doći na bolje.Puno se grešaka napravilo u izgradnji stadiona na Otoci, koji je po meni odlična stvar za Novi Grad.Taj će stadion ostariti jako brzo , nedostataka milion.To je samo moje mišljenje, odem ja pogledati Olimpic , novo, vizualno iz daljine, a kad si tamo, sve je nekako , nekvalitetno, onaj teren umjetni, besmisleno.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 28 nov 2012, 12:17

England je napisao/la:
jer je takav plan napravila policija
Da je novo i normalno , minimalni standardi da su se poštivali taj plan nije potreban.A baš gluposti, ok , da j priznaj greške svi želimo doći na bolje.Puno se grešaka napravilo u izgradnji stadiona na Otoci, koji je po meni odlična stvar za Novi Grad.Taj će stadion ostariti jako brzo , nedostataka milion.To je samo moje mišljenje, odem ja pogledati Olimpic , novo, vizualno iz daljine, a kad si tamo, sve je nekako , nekvalitetno, onaj teren umjetni, besmisleno.
Ih, kako nije napravljeno puno grešaka. To se svakako slažem. To nisu gluposti i tu si sasvim u pravu. Ja bih neke stvari drugačije da se ja pitam. Pa i taj mali teren sa umjetnom travom.

EDIT: Samo, nisi mi rekao još ni jedan pravi nedostatak, osim nekih stvari koje su izgleda stvar ukusa. Svlačionice su za 10, teren nekada bolji nekada lošiji, stolice postavljene, publika dovoljno blizu, prostor za gostujuće navijače ograđen, toaleti sasvim ok.
Zadnja izmjena: ekran, dana/u 28 nov 2012, 12:25, ukupno mijenjano 2 puta.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 28 nov 2012, 12:22

To govorim, treba unaprijed razmišljati.Evo sada Željeznicar da pravi stadion za 20000, a kada ga već pravi onda nek 'napravi za 30000 , kad je uvjet, da grad nekada u budućnosti ne organizira npr.finale euro lige il' po ovom Platinijevom sistemu da se igra u 100 država Evropsko, imas jednu grupu i to je ok.U Zenicu ulažu u prazno, Sarajevo je ipak, ogledalo Države.Taj kapacitet konačno i nije tolika investicija, tribine su najjeftine, opremanje košta , to je činjenica.
Zadnja izmjena: England, dana/u 28 nov 2012, 12:25, ukupno mijenjano 2 puta.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 28 nov 2012, 12:23

Mozda nam Bevanda bude novi predsjednik saveza. Neka, neka tako i treba :) :)
NO PYRO NO PARTY

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 28 nov 2012, 12:27

Buu je napisao/la:Mozda nam Bevanda bude novi predsjednik saveza. Neka, neka tako i treba :) :)
Jel to dobro ili lose :D
Ozbiljno pitam :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 28 nov 2012, 12:32

ceze je napisao/la:
Buu je napisao/la:Mozda nam Bevanda bude novi predsjednik saveza. Neka, neka tako i treba :) :)
Jel to dobro ili lose :D
Ozbiljno pitam :D
Ako ce raditi ono sto kaze onda nije lose, ako ne onda smo jeb.ali jeza u ledja. Kako god nek nije gosp. Ivica Osim ili neko drugi iz Želje.
NO PYRO NO PARTY

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 28 nov 2012, 13:40

:lol: :lol: :lol: ima li veceg lopova,ja mislim zalit cemo za dominkovicem :lol:
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 28 nov 2012, 13:44

Rosas7 je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: ima li veceg lopova,ja mislim zalit cemo za dominkovicem :lol:
Ma nek sve pokrade, pogotovo sad pitari nece osvojiti titulu. A i bas me zanima na koga ce onda pi.zditi pola lige. Tako i treba ;)
NO PYRO NO PARTY

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 28 nov 2012, 13:47

Buu je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:
Ma nek sve pokrade, pogotovo sad pitari nece osvojiti titulu. A i bas me zanima na koga ce onda pi.zditi pola lige. Tako i treba ;)
prvi kandidat
slika
:D :D
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 nov 2012, 13:49

Ispravite me ako grijesim jel on nekada davno izjavio da u Sirokom Brijegu nikada nece igati bosnjak (citaj musliman) dok je on ziv? ili je neko drugi to rekao.

Ne daj Boze da on bude, to bi jedino odgovaralo rusiocima. A kad vidis kakvi su ti iz Listice i BL sve ti je jasno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 28 nov 2012, 13:59

ma kakav bevanda,bolje da nemamo predsjednika
ja znam da bi forumas elegant volio osima :D :D

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 nov 2012, 14:10

Rosas7 je napisao/la:ma kakav bevanda,bolje da nemamo predsjednika
Pa jel to Ivica Osim los primjer kako treba da se radi ? I sam znas da bi bilo bolje svima.

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 28 nov 2012, 14:11

Elegant je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:ma kakav bevanda,bolje da nemamo predsjednika
Pa jel to Ivica Osim los primjer kako treba da se radi ? I sam znas da bi bilo bolje svima.
oni bevanda u isti kos idu ;)
dino begic ;)

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 28 nov 2012, 14:32

Ja bi postavio Elvira Bolica da se nije odao manekenskim vodama il cemu vec :lol: . Mozda je do sad prestao, pa nek on bude. Ako ne on onda Barbarez. Za 5-10 godina se nadam da ce jedan gospodin covjek sjedit na celu Saveza jer to i zasluzuje, a to je Salihamidzic. Koliko je navedena trojka strucna ne znam, al da nebi radili malverzacije nebi, u to sam uvjeren, pogotovo Salihamidzic. On je jedan od rijetkih gospodina opcenito u nogometu, a tek u BiH. Sigurno da poznaje ljude, ima utjecaj i uz jedan dobar tim bi mogao da napravi puno.

Nemam nista protiv Ivice Osima, ne mislim da gura Zelju, al nebi zelio njega iz razloga da te price o guranjima vec jednom stanu. Ovo o Bevandi je smijesno, bolje da Dodik bude nego ovaj.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 28 nov 2012, 14:39

Sa Josipom Bevandom i sportskim radnicima cijele BiH može biti bolje. Borac sam protiv korupcije koja je i danas rak rana Saveza. Simptomatično, jedini sam odbio dil na izborima u Nogometnom savezu Federacije. Poslao sam tako poruku da sa Bevandom nema trgovine. Jedini imam program koji se bazira, kako sam već rekao, na sređivanju stvari u našem nogometu. Čovjek sam koji može ujediniti sve. Ovo je moja domovina i želim biti predsjednik N/FS BiH, koji će u tom slučaju raditi jedinstvenom poput zdravih pluća, gdje bi jedno krilo bila Federacija, a drugo Republika Srpska“. „Evo, sada javno kažem. Moj i cilj nogometnih radnika koji me podržavaju u kandidaturi je da iz Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo u Izvršni odbor N/FS BiH uđe Dino Selimović, direktor Sarajeva, koji će se sa Dinom Begićem natjecati na Izbornoj skupštini“, govorio je Bevanda decidno tvrdeći da ga FIFA i UEFA nisu etiketirale kao nekoga ko je rušio bh. fudbal.Moj izborni stožer neće biti u Širokom Brijegu, već u Sarajevu“

ako ce radit kako kaze nek bude ,bilo ko ko ce radit u interesu klubova,sporta ...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 nov 2012, 14:40

Kako god okrense nije nam neki izbor, ali neka barem bude posten covjek, da zna svoj posao.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 28 nov 2012, 14:46

ciza je napisao/la:..

ako ce radit kako kaze nek bude ,bilo ko ko ce radit u interesu klubova,sporta ...
buahahahh, nisi ozbiljan ? on raditi posteno ?

ja sam za to da sam Ivica Osim kaze ko da bude njegov nasljednik
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Jack777Pott
Kontakt:

Post Postao/la Jack777Pott » 28 nov 2012, 14:59

bordo_Sarajevo je napisao/la:
ja sam za to da sam Ivica Osim kaze ko da bude njegov nasljednik
Pa nije N/FSBiH Sjeverna Koreja il kojekakvo kraljevstvo gdje vladar zapovjeda tko ga nasljedjuje. Predsjednik ce se izabrati demokratski putem, a na kraju ce nadam se valjati svima, a ne samo vecini.
I okrenu tada glavu, zagleda se u daljinu, kao plave voljeli smo jedino još domovinu!

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 28 nov 2012, 15:05

nek mu neko ime "izleti", na to sam ciljo ;)
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []