FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Bilall
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Bilall » 27 nov 2012, 22:47

Omerbavarac je napisao/la:S obzirom na stanje kakvo trenutno jeste, sutra mozemo ocekivati malo izmijesan sastav protiv Freiburga, sve zbog umora pojedinih igraca, ali ja ne zelim da se sutra ubacuje Tymo ili neko ko je igrao relativno malo utakmica.

Nadam se da ce se krenuti sa najjacim sastavom, jer pobjeda bi donijela mnogo toga, osim bodova i potrebno samopouzdanje pred subotnji derbi.
Trebamo imati u vidu da protiv BvB-a moramo imati spremnu ekipu 100% i pobjeda nece izostati. Ne treba se previse obazirati na ovaj vecerasnji okrsaj BvB-a jer ce oni definitivno uzorati teren da nam uzmu bodove u Munchenu.
Ako bi sutra igrali sa najjacim sastavom necemo imati ni puna 3 dana da odmorimo ekipu.
Ja mislim da treba ipak odmoriti par igraca pa i po cijenu nerijesenoga rezultata, iako mislim da opet pobjeda nece izostati.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 nov 2012, 23:18

Bilall je napisao/la: Ja mislim da treba ipak odmoriti par igraca pa i po cijenu nerijesenoga rezultata, iako mislim da opet pobjeda nece izostati.
Sto se mene tice, ja sutra potpisujem kapitulaciju ali samo u slucaju da dodju do pobjede u subotu. 8-)

A sto se tice Robbena, moji izvori kazu da najvjerovatnije nece biti spreman, ali ko zna sta je istina. Mislim i da je spreman, da ne bi zaigrao od pocetka, ali imati njega na klupi kao eventualnog dzokera je je**no pravo. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 27 nov 2012, 23:31

Moze li jedan utorak, utorak kada nema lige prvaka, ljepse zavrsiti nego ovaj vecerasnji? Direktni konkurent za titulu i aktuelni sampion bundeslige je kiksao po ko zna koji put ove sezone i tako ce nam omoguciti da sutra aBd jos vise im pobjegnemo.
Neznam sta bih rekao za ovaj sastav koji sutra da izadje,al mislim da ne bi bilo lose Bastian-a sacuvat da ne dodje u situaciju zutog kartona,mada sam vec citao izjavu Juppa gdje veli da ce cak i on sutra izaci na teren te da ce Bayern u najjacem sastavu izaci protiv Freiburga.
Ukoliko bi Bastian dobio blokadu,onda bi stvarno bili u **** i morali bi nesh izmislati sa TImoscukom u tandemu sa Martinezom sto svakako nije dobro.
Idemo utakmicu po utakmicu sutra su nam najbitnija nova 3boda sa kojima cemo se ucvrstiti jos vise na prvoj poziciji,a tek onda idemo razmisljati o prvacima.
Stern des Südens

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 nov 2012, 23:36

Ja prije svega želim pobjedu sutra. Freiburg je sadašnjost, a Dortmund je budućnost (iako je i subota blizu :) ). Po mogučnosti odmah izgradit prednost, podići je na 11 bodova. Ne bi bio neki slom ni da se remizira, ali treba maksimalno se potruditi sutra da se dobije. To je onda psihološki ogromna prednost, to daje dodatnu snagu.
U svakom slučaju što prije veća prednost, tim bolje. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 27 nov 2012, 23:47

S obzirom na novi kiks dortmunda mislim da bi za nas i 4 boda u ove dvije utakmice bilo sasvim uredu ;)
Sta god Yupp govorio siguran sam da ce sutra neke igrace odmarati,jer to je sistem od koga on ne odustaje.

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 28 nov 2012, 00:31

e ljud prenosi li eurosport bayerna sutra i ako da u koliko sati?
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

suicidesquad
Kontakt:

Post Postao/la suicidesquad » 28 nov 2012, 00:38

Ima na ES2. Freiburg - Bayern prenose. 19:58h :D

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 28 nov 2012, 00:41

suicidesquad je napisao/la:Ima na ES2. Freiburg - Bayern prenose. 19:58h :D
fenomenalno.. :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 nov 2012, 01:18

Svetislav Pesic je novi trener kosarkaske sekcije Bayerna, dok se uprava na celu sa Hoenessom zahebala kod jednog milioniskog kredita u Svicarskim Frankama (napravljen gubitak) - hebiga desava se i najboljima, a ovo Bayern sigurno nece osjetiti. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 28 nov 2012, 07:18

Imam fenomenalan osjecaj veceras u vezi tekme sa Freiburgom,bojao sam se da dva "kiksa" protiv komsija i valencie nece mozda uticati na atmosferu u ekipi i igru generalno ali momci su to sve opovrgli protiv prilicno neugodnog Hannovera,cini se da je konacno sve sjelo na mjesto,sto je najvaznije Goma se vratio sto ce dodatno povecati konkurenciju u napadu ali ipak vjerujem da ce Jupp opet dati startno mjesto Mandzi a polako uvoditi Gominja,iznimno je vazno veceras pobjediti i osigurati jos vecu prednost i rijesiti prvenstvo sta ja znam, mozda vec u martu :D (potajno se nadam ranom golu i demoliranju Freiburga ali otom potom,imperativ je pobjeda kao i uvijek :D ) pozzz svim bavarcima i ljudima dobre volje! :lol:

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 28 nov 2012, 08:45

s obzirom na jučerašnje rezultate otvorila se šansa koju mislim da nećemo propustiti,večeras dobiti Frajburga i u subotu Dortmund idemo na +14 što je zaista nedostižno za bilo koga znači prilika je tu treba je samo iskoristiti mada i sa 4 boda iz dvije tekme nebih bio nezadovoljan ovde mislim o eventualnom remiju sa Dortmundom,ali realno odnos snaga u ovom momentu ukazuje da ćemo ih tuć mislim, glat bit će 2-0 ili 3-1......

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 28 nov 2012, 09:28

suicidesquad je napisao/la:Ima na ES2. Freiburg - Bayern prenose. 19:58h :D
Pa gdje nadje ovo 19:58???
:)
Stern des Südens

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 28 nov 2012, 10:54

huup ne umije protiv borusije, dok je domuzu lutrija kad igra protiv ekipa koje napadaju.
domuz je do perfekcije usavrsio igru na kontru, dok su i dalje potanki kada su oni ti koji se moraju otvorit i napast.
zato su prosli tzv. grupu smrti, a bili su torpedirani iz uslovno receno lahke grupe.

helem, cim bayo dovede dobrog trenera, vjerujem da cemo zutalje ispracati sa peticama.
do tad, hmmm... mrka kapa :)
ono, mere tu zalutat pokoja pobjedica, al treba bit realan i rec da je domuz favorit.
ps.
vratio se gomo dominator :)
odo povratit :twisted:
nado sam se da ce nakon one povrede okoncat karijeru, al neda se djubre.
majku mu, nikak se rijesit tog otpada.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

quadro
Kontakt:

Post Postao/la quadro » 28 nov 2012, 13:20

Umije Jupp i to dobro.

Jest da mu je trebao određeni broj utakmica, ali umije sada i previše dobro. Ta, vidili smo na početku sezone, a vidimo i sada kako vodi momčad.

Ako pobjedimo večeras, pobjeđujemo i Dortmunda.

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 28 nov 2012, 13:25

quadro je napisao/la:Umije Jupp i to dobro.

Jest da mu je trebao određeni broj utakmica, ali umije sada i previše dobro. Ta, vidili smo na početku sezone, a vidimo i sada kako vodi momčad.

Ako pobjedimo večeras, pobjeđujemo i Dortmunda.
Ne bih se slozio da jupp "bas" umije, imao je on par kardinalnih gresaka s obzirom na roster koji ima,u svakom slucaju ja sam za nekog drugog "strucnjaka",mozda Pep....

zjaka
Kontakt:

Post Postao/la zjaka » 28 nov 2012, 13:42

Joj kako bi bilo ekstra otic veceras na +11 a u subotu zavrsiti prvenstvo sa +14 i u srijedu protiv BATEA dati sansu malo onima sto su manje igrali

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 28 nov 2012, 15:01

quadro je napisao/la:Umije Jupp i to dobro.
jah, dokazo se protiv borisovog bate i guzena.
a bome se dokazivo i protiv dortmunda, i protiv celze, i protiv hanofe, i protiv majnca - sve klubovi koje ovaj bayo mora torpedirati.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 28 nov 2012, 15:11

amerosm je napisao/la:Svetislav Pesic je novi trener kosarkaske sekcije Bayerna, dok se uprava na celu sa Hoenessom zahebala kod jednog milioniskog kredita u Svicarskim Frankama (napravljen gubitak) - hebiga desava se i najboljima, a ovo Bayern sigurno nece osjetiti. :D :D
mozes malo opsirnije pojasniti?
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 28 nov 2012, 15:52

Bavarci moji pratite li vi malo ove domace medije (Bild, kicker i slicno), jer kako stvari stoje Gotze je od 2013 dostupan igrac za 37miliona €. Valjda postoji neka klauzula tek od 2013. godine i ona iznosi 37miliona €. Manager njegov to nije demantirao,ali je rekao kako Gotze ne planira mijenjati sredinu. Takodjer se i prof.dr.finansija Uli Hoenes javio i rekao: Mnogi su tvrdili da nikad ne bi presli u Bayern, nemam je tu mnogo brige ako Bayern u buducnosti bude imao atraktivan tim i ako on nastavi ovako igrat prije ili kasnije cemo sjest i pregovarat.

Bravo Bavarci,svi znamo da je ovdje samo Mariovo "DA" potrebno i on je 2013. nas igrac!!!
Stern des Südens

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 nov 2012, 16:08

gerdmuller je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Svetislav Pesic je novi trener kosarkaske sekcije Bayerna, dok se uprava na celu sa Hoenessom zahebala kod jednog milioniskog kredita u Svicarskim Frankama (napravljen gubitak) - hebiga desava se i najboljima, a ovo Bayern sigurno nece osjetiti. :D :D
mozes malo opsirnije pojasniti?
Izvoli link...Nadam se da razumijes Njemacki jezik. Naime radi se o gubitku od 17 miliona €.

http://www.blick.ch/news/wirtschaft/fc- ... 19627.html
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.