Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
veceras toliko na prvu izglednih parova da ti se zamanta, a ko da gledam bice da covjek okean sa broda ne može pogoditi
gledaj ovo
everton oba go
totenhem 1
chelzi 1
stutgart 1
gladbah oba go 3+
werder 3+
oni belgijanci gent, briz 3+
levante 1
fiorentina 1
city 2
marsej ps1
i tako dalje...
gledaj ovo
everton oba go
totenhem 1
chelzi 1
stutgart 1
gladbah oba go 3+
werder 3+
oni belgijanci gent, briz 3+
levante 1
fiorentina 1
city 2
marsej ps1
i tako dalje...
nema potpisa
Ja sam proslo kolo igro na WBA cistu 2 protiv Sunderlanda , ovaj put necu pa nece uvijek dobit u gostima tako da sam se ovaj put odlucio na Swansea .
Edit : Swansea - WBA u mjedusjobnom duelu 3 pobjede Swansea - 1 nerijesena - 1 pobjeda WBA, stim da Swansea ima 2 pobjede zaredom protiv gostiju 3-0 i 1-2.
Edit : Swansea - WBA u mjedusjobnom duelu 3 pobjede Swansea - 1 nerijesena - 1 pobjeda WBA, stim da Swansea ima 2 pobjede zaredom protiv gostiju 3-0 i 1-2.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Analiza sledecih utakmica da vam malo pomognem, koliko toliko.
Southampton - Norwich 8 pobjeda Southaptona - 5 nerijesenih -5 pobjeda Norwicha, zadnju pobjedu je ostvario domacin 0-2 a prije te utakmice 2-2 je zavrsavalo 3 puta zaredom, tako da nekako najrealnije odigrati oba daju po mom misljenju ili 1x.
Everton - Arsenal . 2 pobjede Evertona -4 nerijesene -13 pobjeda Arsenala, Arsenal u zadnje 4 dobio a 11 utakmica je zavrsavalo sa oba daju. Probajte igrati 2 ili oba daju.
Southampton - Norwich 8 pobjeda Southaptona - 5 nerijesenih -5 pobjeda Norwicha, zadnju pobjedu je ostvario domacin 0-2 a prije te utakmice 2-2 je zavrsavalo 3 puta zaredom, tako da nekako najrealnije odigrati oba daju po mom misljenju ili 1x.
Everton - Arsenal . 2 pobjede Evertona -4 nerijesene -13 pobjeda Arsenala, Arsenal u zadnje 4 dobio a 11 utakmica je zavrsavalo sa oba daju. Probajte igrati 2 ili oba daju.
U kojoj kladionici ima bolivijska liga u ponudi?
- pintol_TM87
- Kontakt:
Černomorets vs Slavia 1 @1.6
Očekujem kisu golova mozda i 7+ uz pobjedu domacina..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
city 2
chelsea 1
htio ova dva para na cvaju, al mi trazi jos jedan na listicu, ima li neko neku siguricu, al da nije bajern jer imam osjecaj da nece dobit veceras
chelsea 1
htio ova dva para na cvaju, al mi trazi jos jedan na listicu, ima li neko neku siguricu, al da nije bajern jer imam osjecaj da nece dobit veceras
Pustiću sunce da topi ljubav!
Daj ne lupetaj bezveze cuj 7+ a Slavia ima bolji medjusobni omjer tako da bolje izbjeci taj par.pintol_TM87 je napisao/la:Černomorets vs Slavia 1 @1.6
- pintol_TM87
- Kontakt:
svoj ti poso...i ne spamaj bezvezefukara87 je napisao/la:Daj ne lupetaj bezveze cuj 7+ a Slavia ima bolji medjusobni omjer tako da bolje izbjeci taj par.pintol_TM87 je napisao/la:Černomorets vs Slavia 1 @1.6
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
sto spama lik, sto ti fino govori da to ne igras, pa u hokeju ne pada 7 golova, a kamoli u bugarskoj ligi, kao sto vidis 2-0 jedvapintol_TM87 je napisao/la:svoj ti poso...i ne spamaj bezvezefukara87 je napisao/la:Daj ne lupetaj bezveze cuj 7+ a Slavia ima bolji medjusobni omjer tako da bolje izbjeci taj par.pintol_TM87 je napisao/la:Černomorets vs Slavia 1 @1.6
Ingolstadt - FC Aue x/x kvota 5,00
Zadnja cetiri duela su zavrsavala sa x, tako da mozete pokusat samo x, kvota 3,2
Zadnja cetiri duela su zavrsavala sa x, tako da mozete pokusat samo x, kvota 3,2
Zadnja izmjena: edo12, dana/u 28 nov 2012, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
...il' bos, il' hadzija...
Wigan - Man.City--- 2
Braunschweig - St.Pauli---- 1
Ingolstadt - FC Aue----- 1
Young Boys - Luzern----- 1
Stoke - Newcastle----- 1
Tottenham - Liverpool------ 1
kvota 44,48
sta mislite o ovom tiketu?
Stoke - Newcastle----- 1
kvota 44,48
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Sta 2-0 jedva ? Utakmica tek pocela 5ti minut.
Edit: Mislio sam da je pogrijesio i da govori o utakmici Cherno More - Mynior koja je zavrsila 2-0, a misli na Chernomorets.
Edit: Mislio sam da je pogrijesio i da govori o utakmici Cherno More - Mynior koja je zavrsila 2-0, a misli na Chernomorets.
Zadnja izmjena: iDon, dana/u 28 nov 2012, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
jao jeste vi smijesni, momak je rekao da jedva 2 gola po utakmici pada u Bugarskoj ligi al vi ne kontate.iDon je napisao/la:Sta 2-0 jedva ? Utakmica tek pocela 5ti minut.
Da nebi sve kopirao ovde,na ovojs stranici ima jos koja info al na spanskom pa ako neko zna spanski nek nam objasni o cem se radidr.van nostrand je napisao/la:Ne mogu d vjerujem da ce se igrati ut. protiv Tolime![]()
dan kasnije super vazna ut. 1/2 Sudamericane protiv Tigre, 1 ut. u Argentini 0:0.
inace, u 4 dana 3 ut. za Millonarios

Jedino ako halalis markicu onda to odigraj druze, njemacku drugu ligu izbjegaji , al opet razmisli 2 puta prije nego sto to uplatis.mirzard je napisao/la:Wigan - Man.City--- 2
Stoke - Newcastle----- 1
kvota 44,48
Stuttgart - Augsburg (s.t) -1 1.85
Chelsea - Fulham - 1 1.45
Man.Utd - W.Ham - 1 1.20
Wigan - Man.City - 2 1.50
kvota:4,83
amaterski odigrano , na jaka imena,iskreno ,jacim ulogom sam isao..al nenadam se dobitku...iskreno ,nakon jucerasnjeg La.Lakersa..bome nista mi sigurno nije ,bruka..
Chelsea - Fulham - 1 1.45
Man.Utd - W.Ham - 1 1.20
Wigan - Man.City - 2 1.50
kvota:4,83
amaterski odigrano , na jaka imena,iskreno ,jacim ulogom sam isao..al nenadam se dobitku...iskreno ,nakon jucerasnjeg La.Lakersa..bome nista mi sigurno nije ,bruka..
Zna li neko sta moram da uradim da bi podigao pare na wwinu ?
FKŽ !
Braunschweig- St.Pauli 1 1.85 (Kaiserslautern kiksao jucer, ovo im je prilika da im se odlijepe jos vise, a ST.Pauli neuvjerljiv gost 1-3-4, dok je Braunschweig prava domacinska ekipa 7-1-0)Heller je napisao/la:Dajte sta za duplanje imam Štutgart fali mi jos jedan
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
hajde ako ti nije mrsko daj mi dva para umejsto ovih da ubacimfukara87 je napisao/la:Jedino ako halalis markicu onda to odigraj druze, njemacku drugu ligu izbjegaji , al opet razmisli 2 puta prije nego sto to uplatis.mirzard je napisao/la:Wigan - Man.City--- 2
Stoke - Newcastle----- 1
kvota 44,48
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
evo i od mene nesto:
freiburg-bayern 1x
studgart-augsburg 1
marseile-lion x
tottenheim-liverpool x
sauthepton-norvic x
siena-torino x
freiburg-bayern 1x
studgart-augsburg 1
marseile-lion x
tottenheim-liverpool x
sauthepton-norvic x
siena-torino x
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.