Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Evans 8 skokova za 8 minuta i dobra odbrana kao i uvijek. Mirzi bi trebale dvije utakmice i da igra po 25 minuta minimalno za tih 8 skokova. Evansovo i nije da bude scorer, scoreri su D-Will, Joe i Brook.stolica je napisao/la:Mirzini konkurenti,Humpries i Evans, 0 poena nakon prvog poluvremena
Dzaba brate objasnjavas ljudima koji ne kontaju da se broje skokovi odbrana i to ... Inace bruklin igra dobro ali sumnjam da ce moci drzati mela citavu noc ovako , a opet mozda i to nece biti kljucni faktor je ny igra pod rucnom svaki napad u koji nije umjesan melo. Crash super cuva mela za sada , a ovaj lopez je stvarno smijesan sto se tice skoka nikad nisam vidio da neko ovako visok ne moze da se izbori za skok ali to i nije njegova kvaliteta samo kazem. Sve u svemu bruklin ima crne rupe u sutu koje su evidentne u svakoj utakmici blatche ne uspjeva da je probije kako ulazi sa klupe koliko sam primjetio mirzina bi sansa mogla biti tu ali tek kad trener dobije dovoljno povjerenja u njega , nisam nimalo sretan ovim sto je stavljen u inactive zaista to je ispod svakog prosjeka ali dobro nadam se da ce izdrzati. PO meni je najbolja opcija neki trejd u vizardse ili neku ekipu u tom rangu i to je to . Ovako godina dana za njega koji ima 27 nije bas mala stvar nadam se da ce dobiti jos prilika.A vi nemojte pljuvat trenera dzaba lik radi odlican posao nije on kriv sto mirza ne moze da se nametne sa sutom ispod 20 % ne bi mogao igrati ni u caji kamoli vamo sve je do njega siguran sam da ce dobiti pravu sansu , nisu mu dzaba dali ovako ok ugovor da te pare tek tako bace a kako se sjecam trebao je dobiti i veci nego je pristao na manji da bi oni mogla nekoga dovuci.adriano_leite je napisao/la:Evans 8 skokova za 8 minuta i dobra odbrana kao i uvijek. Mirzi bi trebale dvije utakmice i da igra po 25 minuta minimalno za tih 8 skokova. Evansovo i nije da bude scorer, scoreri su D-Will, Joe i Brook.stolica je napisao/la:Mirzini konkurenti,Humpries i Evans, 0 poena nakon prvog poluvremena
grgr je napisao/la:Dzaba brate objasnjavas ljudima koji ne kontaju da se broje skokovi odbrana i to ... Inace bruklin igra dobro ali sumnjam da ce moci drzati mela citavu noc ovako , a opet mozda i to nece biti kljucni faktor je ny igra pod rucnom svaki napad u koji nije umjesan melo. Crash super cuva mela za sada , a ovaj lopez je stvarno smijesan sto se tice skoka nikad nisam vidio da neko ovako visok ne moze da se izbori za skok ali to i nije njegova kvaliteta samo kazem. Sve u svemu bruklin ima crne rupe u sutu koje su evidentne u svakoj utakmici blatche ne uspjeva da je probije kako ulazi sa klupe koliko sam primjetio mirzina bi sansa mogla biti tu ali tek kad trener dobije dovoljno povjerenja u njega , nisam nimalo sretan ovim sto je stavljen u inactive zaista to je ispod svakog prosjeka ali dobro nadam se da ce izdrzati. PO meni je najbolja opcija neki trejd u vizardse ili neku ekipu u tom rangu i to je to . Ovako godina dana za njega koji ima 27 nije bas mala stvar nadam se da ce dobiti jos prilika.A vi nemojte pljuvat trenera dzaba lik radi odlican posao nije on kriv sto mirza ne moze da se nametne sa sutom ispod 20 % ne bi mogao igrati ni u caji kamoli vamo sve je do njega siguran sam da ce dobiti pravu sansu , nisu mu dzaba dali ovako ok ugovor da te pare tek tako bace a kako se sjecam trebao je dobiti i veci nego je pristao na manji da bi oni mogla nekoga dovuci.adriano_leite je napisao/la:Evans 8 skokova za 8 minuta i dobra odbrana kao i uvijek. Mirzi bi trebale dvije utakmice i da igra po 25 minuta minimalno za tih 8 skokova. Evansovo i nije da bude scorer, scoreri su D-Will, Joe i Brook.stolica je napisao/la:Mirzini konkurenti,Humpries i Evans, 0 poena nakon prvog poluvremena
Da, citava karijera je pred njim tek mu je 27smopiBVB je napisao/la:Dajte ljudi,odma trade,odma da se vraca u Evropu...Pa cojk je tek stigao,velika je promjena,dok se malo stelne,ojaca,napreduje...I on je bio svjestan da nece odma zaigrati i imati veliku minutazu!Naravno,ja bi volio da igra cijelu tekmu(napokon i mi imamo igraca u NBA i ocekujemo odma boom),ali polako,pokazat ce Mirza sta zna i vremenom ce on dobiti svoju minutazu i doprinjeti ekipi,ali i svojim napretkom i repki!
Ohladi covjece!Ocito se ne razumijes u NBA i vec smo procitali tvoj stav o Mirzinom statusu!Pricas o povratku,a nije prosla ni trecina sezone,dok covjek ima ugovor na 3god!armin dju je napisao/la:Da, citava karijera je pred njim tek mu je 27smopiBVB je napisao/la:Dajte ljudi,odma trade,odma da se vraca u Evropu...Pa cojk je tek stigao,velika je promjena,dok se malo stelne,ojaca,napreduje...I on je bio svjestan da nece odma zaigrati i imati veliku minutazu!Naravno,ja bi volio da igra cijelu tekmu(napokon i mi imamo igraca u NBA i ocekujemo odma boom),ali polako,pokazat ce Mirza sta zna i vremenom ce on dobiti svoju minutazu i doprinjeti ekipi,ali i svojim napretkom i repki!
a naravno vaznija je NBA od evropskog prvenstva, i mozda do istog uspije sakupit 48 minuta efektivne igreNEZALAGANJE je napisao/la:Ohladi covjece!Ocito se ne razumijes u NBA i vec smo procitali tvoj stav o Mirzinom statusu!Pricas o povratku,a nije prosla ni trecina sezone,dok covjek ima ugovor na 3god!armin dju je napisao/la:Da, citava karijera je pred njim tek mu je 27smopiBVB je napisao/la:Dajte ljudi,odma trade,odma da se vraca u Evropu...Pa cojk je tek stigao,velika je promjena,dok se malo stelne,ojaca,napreduje...I on je bio svjestan da nece odma zaigrati i imati veliku minutazu!Naravno,ja bi volio da igra cijelu tekmu(napokon i mi imamo igraca u NBA i ocekujemo odma boom),ali polako,pokazat ce Mirza sta zna i vremenom ce on dobiti svoju minutazu i doprinjeti ekipi,ali i svojim napretkom i repki!
Pa sta ?armin dju je napisao/la:Da, citava karijera je pred njim tek mu je 27smopiBVB je napisao/la:Dajte ljudi,odma trade,odma da se vraca u Evropu...Pa cojk je tek stigao,velika je promjena,dok se malo stelne,ojaca,napreduje...I on je bio svjestan da nece odma zaigrati i imati veliku minutazu!Naravno,ja bi volio da igra cijelu tekmu(napokon i mi imamo igraca u NBA i ocekujemo odma boom),ali polako,pokazat ce Mirza sta zna i vremenom ce on dobiti svoju minutazu i doprinjeti ekipi,ali i svojim napretkom i repki!
Ja vjerujem da on tamo trenira mnogo intenzivnije nego sto je ikad u Evropi, tako da ne brines hoce li biti spreman za prvenstvoarmin dju je napisao/la: a naravno vaznija je NBA od evropskog prvenstva, i mozda do istog uspije sakupit 48 minuta efektivne igre
Mirza je potpisao prije svih ovih velikih igraca Netsa, cini mi se da je samo Deron prije njega produzio, a mozda cak ni on nije. Cleveland mu je nudio nesto manji ugovor izgleda, njemu i Shvedu, ali jedan otisao u Netse drugi u Thimberwolvese, vjerovatno oba zbog para, jer su uzeli vece ugovore nego Cleveland sto je nudio.armin dju je napisao/la:Samo kazem da je dostigao vrhunac a ne igra. Ako se sjecate prije potpisivanja je rekao da ga ne zanima novac vec samo zeli da igra, ne znam kakav je ugovor bio spreman ponuditi Cleveland, al bi bila bolja opcija deff. Izgleda da je mozda podcijenio svoju konkurenciju na cetvorci u netsima, ko ti ga zna.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.