ajd sad saberite te ucinke i vidite ko je na dobitku/gubitku
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Gdje ti je taj Mo? Ja koliko vidim, imaš Lou Williamsa, a njega vala možeš i sam otpustiti, samo ti kvari prosjek. Čuj za Gallinarija!?Carlo je napisao/la:Mo Williams za Gallinarija?jose je napisao/la:C. Butler ili Gallinari za Feltona?Carlo je napisao/la:Treba mi hitno SF, po mogućnosti da može igrati i SG.
Ma ja, mislio sam na Louajose je napisao/la: Gdje ti je taj Mo? Ja koliko vidim, imaš Lou Williamsa, a njega vala možeš i sam otpustiti, samo ti kvari prosjek. Čuj za Gallinarija!?![]()
Carlo je napisao/la:Ma ja, mislio sam na Louajose je napisao/la: Gdje ti je taj Mo? Ja koliko vidim, imaš Lou Williamsa, a njega vala možeš i sam otpustiti, samo ti kvari prosjek. Čuj za Gallinarija!?![]()
Jarane Gallinari ima 37% šuta iz igre i ostale statistike su mu skoro pa identične kao kod Williamsa.

Durant?Monolog je napisao/la:Nikad.![]()
Dao si "Ljubav", a ostalo me ništa ne zanima.
Šta tražiš za Parsonsa ili Landryja ili Varejaa?adriano_leite je napisao/la:Durant?Monolog je napisao/la:Nikad.![]()
Samo moze Landry u pitanje doci, Parsons i Varejao nisu na prodajuCarlo je napisao/la:Šta tražiš za Parsonsa ili Landryja ili Varejaa?adriano_leite je napisao/la:Durant?Monolog je napisao/la:Nikad.![]()
@jose, ne uporedih ih tako, sorry![]()
Ma daj brate, ne pada mi na pamet davati Duranta i Griffina za Irvinga i Zacha, pa gledaj kakav izlazim nakon trejda, plus je Irving povrijedjen jos par sedmica.Monolog je napisao/la:A ja kont'o više da "pucaš" na Wallacea kao tog drugog u tradeu. Tad bismo mogli pričati. Recimo Durant + Nelson = Irwing + Wallace.
Edit: Eno imaš ponudu. Da bih ugodio i tebi i sebi, moradoh i trećeg ubaciti u trade.

Cekat cu ja da se Irving vrati, pa cemo vidjeti, a opet mi je bolje imati Duranta jer ga mogu ostaviti za sljedecu sezonu, tako da odmah automatski mogu nekog poput Irvinga uzeti u prvom krugu ili drugom.Monolog je napisao/la:Pa koliko vidim, nisi Griffina naveo kao one koje ne nudiš u tradeu.Je l' tako? A, što se tiče Wallacea, tu ga dajem u biti za Nelsona. Jbg, moram malo asistencija priskrbiti, s obzirom da Calderon igra manje od Lowryjevog povratka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.