Lijep jubilej veceras za don Juppa ocekujemo da ce ga obiljeziti pobjedom
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- anelbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Juppova 100 utakmica na klupi Bayerna veceras
Veceras ocekujem pobjedu i onda u subotu ostaviti Domuza na -14 a Uli bi trebao poslati kakve jakne Watzkeu i drustvu jer tesko je raditi na ovim minusima 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Centre forward
- Kontakt:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/chelsea ... meza/92850" onclick="window.open(this.href);return false;
Nem're ni za svu Rusku naftu i pride onu Ronaldovu trebu
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Evo malo podataka u vezi vecerasnjeg duela

Od 27 medjusobnih duela, Bayern je 19 puta slavio, 5 puta je bilo nerijeseno, i 3 puta je izgubio
Zadnji puta Bayern je od Freiburga bio porazen u sezoni 95/96. Sva tri ta poraza od Freiburga su bili u gostima.
U zadnjih 7 utakmica Freiburg je sakupio 14 bodova, a trenutno su u seriji od 4 utakmice bez poraza.
Freiburg ce veceras imati na raspolaganju kompletan sastav uz izuzetak Mensura Mujdze koji ima utakmicu suspenzije. Jupp upozorava na oprez i tvrdi da uopce ne razmislja o utakmici protiv Dortmunda sto znaci da ce mozda veceras izvesti i najjaci sastav sa kojim raspolaze.
I da napomenem, Robben osim sto nije spreman za veceras, vjerovatno nece biti spreman ni za mec protiv BvB-a

Od 27 medjusobnih duela, Bayern je 19 puta slavio, 5 puta je bilo nerijeseno, i 3 puta je izgubio
Zadnji puta Bayern je od Freiburga bio porazen u sezoni 95/96. Sva tri ta poraza od Freiburga su bili u gostima.
U zadnjih 7 utakmica Freiburg je sakupio 14 bodova, a trenutno su u seriji od 4 utakmice bez poraza.
Freiburg ce veceras imati na raspolaganju kompletan sastav uz izuzetak Mensura Mujdze koji ima utakmicu suspenzije. Jupp upozorava na oprez i tvrdi da uopce ne razmislja o utakmici protiv Dortmunda sto znaci da ce mozda veceras izvesti i najjaci sastav sa kojim raspolaze.
I da napomenem, Robben osim sto nije spreman za veceras, vjerovatno nece biti spreman ni za mec protiv BvB-a
- brzitesanj
- Kontakt:
Pozdrav za AbramovičaCentre forward je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/chelsea ... meza/92850
P.S
večeras očekujem laganih 0-4
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- gerdmuller
- Kontakt:
dankeamerosm je napisao/la:Izvoli link...Nadam se da razumijes Njemacki jezik. Naime radi se o gubitku od 17 miliona €.gerdmuller je napisao/la:mozes malo opsirnije pojasniti?amerosm je napisao/la:Svetislav Pesic je novi trener kosarkaske sekcije Bayerna, dok se uprava na celu sa Hoenessom zahebala kod jednog milioniskog kredita u Svicarskim Frankama (napravljen gubitak) - hebiga desava se i najboljima, a ovo Bayern sigurno nece osjetiti.![]()
http://www.blick.ch/news/wirtschaft/fc- ... 19627.html
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- gerdmuller
- Kontakt:
Koliko sam ja upoznat Jupp je vodio samo 200 utakmica na klupi Bayerna u Bundesligi i ima cini mi se 120 pobjeda.A sad koliko je vodio utakmica i u kupu i u Ligi Prvaka ne bih(bez googleaanelbavarac je napisao/la:Juppova 100 utakmica na klupi Bayerna veceras![]()
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Bilall je napisao/la: I da napomenem, Robben osim sto nije spreman za veceras, vjerovatno nece biti spreman ni za mec protiv BvB-a
- gerdmuller
- Kontakt:
ocekujem da mu Uli odgovori kako za te pare ne mogu dobiti ni njegovo lijevo jajeCentre forward je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/chelsea ... meza/92850
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- gerdmuller
- Kontakt:
adnan24 je napisao/la:Bilall je napisao/la: I da napomenem, Robben osim sto nije spreman za veceras, vjerovatno nece biti spreman ni za mec protiv BvB-a
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Di je Klare? Nabavio sam avatar. 
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Bayern v Freiburg: Neuer - Lahm, Dante, Badstuber, Alaba - Martinez, Kroos - Müller, Shaqiri, Ribery - Gomez
Thomas Müller - Fußballgott
- anelbavarac
- Kontakt:
NEUER,LAHM,DANTE,BADSTUBER,ALABA,MARTINEZ,KROOS,SHAQIRI,MULLER,RIBERY,GOMEZ
Evo nasih junaka za veceras
Neuer - Lahm, Dante, Badstuber, Alaba - Martinez, Kroos - Shaqiri, Müller, Ribery - Gomez
Let there be blood!!!
Neuer - Lahm, Dante, Badstuber, Alaba - Martinez, Kroos - Shaqiri, Müller, Ribery - Gomez
Let there be blood!!!
Sent from my Philips Smart TV.
- gerdmuller
- Kontakt:
bastian na tribinama,luiz gustavo ozlijeđen i opet nema tyme u prvoj postavi,klare ce pasti u depresiju 
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 29 nov 2012, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Posto su me @burza i @anel u sekundi pretekli, evo i slikovit prikaz

Sent from my Philips Smart TV.
Po ovoj slici vidim da je Jupp odlucio igrati sa samo 4 igraca
, u sredini 2 teska dizela i to neizdrzljiva dizela, Kroos i Martinez nemaju oni kuveta
,heh tesko ce biti doci do 3 boda,a veceras nam treba winn.Ali Gomez je pocetno sastavu,veceras je na teskom ispitu
,da li ce da dokaze da je od veceras prvi napadac, ili ce biti prodan čeziji
to ce mo da vidimo .
VOLIM BAYERN
- brzitesanj
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.