Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AvantiSignora
- Kontakt:
Re: Arsenal
E svasta, normalno pitanje postavim i takav odg 
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
yebem ja sagni zenu u pola picke
Polako ljudi, Aaron je u asistirao za nas gol. Kakvo igraju ovaj primljen gol je olaksanje, da ga ne cekam vise.
A Aaron za mene igra pristojno, bolje od njih pola.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
vedo ba koji je tebi ****. sereš sa nekim postovima mjesec dana. nemoj pratit jarane niko te ne tjera
Vođa zna.
jooj ramseya parmaka pa Bozeeee, zasto si ga uputio u Arsenal, zasto
... sreca pa ofsajd
Vadi ovog Ramiza **** te on.
Sent from my iPhone using Tapatalk
gdje li je nestala ona odbrana sa pocetka sezone :s
zbog ramseya 3 gola mogli primit. lik je kritičan. De Oxa ubaci profesore nabijem te. Neće te niko ubit
Vođa zna.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ljudi moji koliko se sada vidi da nama fali zadnji vezni
Fellaini nas pojede, neki nas Osmani probijaju kroz sredu. Eh Capoue željo moja jedina.
Gdje gledate vi ? Promjenio sam 356 streamova al sam uspio vidjeti gol Felainija 
Skysport1 shvapski.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
- TheVerminator
- Kontakt:
Ti si još dobar, ja nisam vidio ni naš ni Fellainijev.chily-rz je napisao/la:Gdje gledate vi ? Promjenio sam 356 streamova al sam uspio vidjeti gol Felainija
Streamovi kar.ina večeras.
@VolimLiverpool
Malo smo bolji nego vi, ali ništa posebno.
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Kritično brate, kritičnoVolimLiverpool je napisao/la:Braćo,situacija kod vas ?
Aj nek neko okrene profesora da ono g o v n a n c e od Ramiza izvadi sto prije.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne znam jel vi gledate istu utakmicu? Svaki los pas Ramseyev, a inace dva su bila od Sagne, jedan od Artete, ali sva tri su to od Ramseya, cisto radi reda. Imas dva gora igraca u ekipi od njeg, ali Ramsey se pljuje. Fakat jadno.
Celik!3,2,2.
Tako nekako i ja mislim samo mi mrsko pisat.AllGunsBlazing je napisao/la:Ne znam jel vi gledate istu utakmicu? Svaki los pas Ramseyev, a inace dva su bila od Sagne, jedan od Artete, ali sva tri su to od Ramseya, cisto radi reda. Imas dva gora igraca u ekipi od njeg, ali Ramsey se pljuje. Fakat jadno.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Ramsey je najvise grijesio? Jel tako? I pred kraj poluvremena na sredini 2 puta je nafakaski ostao u posjedu lopte a mogao je izgubiti, i problem je taj sto Sagna pogrijesio i vratio se ispravio gresku, a nakon Ramseyeve greske frajer seta najnormalnije terenom
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Sagna je najvise grijesio. Pa onda Arteta. Sagna je dva puta predao loptu njima u noge, jednom nogom jednom glavom. Da ne spominjem kako ne moze covjek primiti lopte, svaka se odbije bar metar od njeg. Ramsey je los, ali je lose i ostalih 9 igraca(Wojo solidan). Arteta i Sagna su najgori, pa onda Ramsey,Cazorla i Jack. I onda svi ostali.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.