FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
ma sta je vama pa Nagatomo je skoro uvijek konstantan,,kad nikom ne ide on uvijek nesto pokaze i bori se,,zamijenit Sneijdera sa Nanijem i dovest Paulinha i mislim da je LP zagarantovana
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
-
neroazzurni
- Kontakt:
ne bih da imamo boljeg(a imali smo nekad)
nema sanse da je japanac ista izmislio, on da je valjo narast'o bi
kad bi Fereira igrao koliko i "zakržljali" druga bi se pjesma pjevala
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
messi je mozda i manji od njega a covjek je najbolji igrac na svijetu, tako da ti je ta izjava nidje veze..
od svih igraca covjek uvijek najvise pretrci i najvise pokaze..makar se trudi
Pereira samo upada, lik je katastrofa
od svih igraca covjek uvijek najvise pretrci i najvise pokaze..makar se trudi
Pereira samo upada, lik je katastrofa
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
et Messi je visineroazzurni je napisao/la:ne bih da imamo boljeg(a imali smo nekad)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Natagomo je medju najboljim igracima Intera ove sezone. Samo je problem sto ga nema tko pokriti kada ode naprijed kao nekada Zanetti Maicona.
Mene najvise brine Juan Jesus ocajan je zadnjih par utakmica, jednostavno nista ga ne ide...
Mene najvise brine Juan Jesus ocajan je zadnjih par utakmica, jednostavno nista ga ne ide...
Eto sad bi svi ko fol nešto mijenjali,pretresali 
Nisam se brinuo za ekipu na startu prvenstva,ne brinem se ni sad.Posložit će to Strama.
Nisam se brinuo za ekipu na startu prvenstva,ne brinem se ni sad.Posložit će to Strama.
-
neroazzurni
- Kontakt:
koji ste vi bukvalisti
nemamo se potrebe raspravljat oko ono malo japanca, puno zuji-malo meda daje, fudbalski totalno neinteligentna osoba, nema osjecaj nema pregled ne moze nikog procitat...ma ustvari lik je jad i cemer i ne zelim ga vise spominjat.
Meni je Strama problem, ali necu sad nesto tusit, zna se moj stav o njemu, on je ovdje pojedincima neki lokalni heroj jer je pobjedio juve, uzivajte u toj pobjedi...
nemamo se potrebe raspravljat oko ono malo japanca, puno zuji-malo meda daje, fudbalski totalno neinteligentna osoba, nema osjecaj nema pregled ne moze nikog procitat...ma ustvari lik je jad i cemer i ne zelim ga vise spominjat.
Meni je Strama problem, ali necu sad nesto tusit, zna se moj stav o njemu, on je ovdje pojedincima neki lokalni heroj jer je pobjedio juve, uzivajte u toj pobjedi...
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
nema japanca da se ne trudi sta god da rade , to im je u krvi, ali nije on brate kalibar za intera, kao ni alvarez, ne zbog sinoc, nikad nije nista pokazao, pravom igracu dosta je i 10 min da nagovijesti da zna igrati, ni pereira me nije odusevio. zato sam prezadovoljan juanom, rankom, a guarin je igracina samo jos malo samopouzdanja, pun pogodak dovodenje handanovica. taj paulinjo bi dobro dosao, i napadac. sneijdera prodati pod hitno vec se izdigao iznad kluba, smatra svojim ponsanjem da je iznad kluba, sedmicno zaraduje 250 hiljada eura, jos se joguni, pa nije on zanetti, odigrao muski jednu sezonu i stop, na proslim vremenima gradi slavu, od starih koji su ostali cambi, zanetti, samuel, srcano igraju za klub, to su velicine, problem sneijdera je sto zadnje dvije god koketira sa drugim klubovima, bar da je rekao ne zelim nikud ovo je moj klub, PRTINAAAAAAA
ako cemo gledat kalibar niko od ovih igraca nije za intera..samo handanovic, ranocchia, zanetti i mozda guarin ako se jos popravi, a mislim da hoce..ono ostalo je sve kahva
nagatomo je najbolje sto imamo po lijevoj strani
nagatomo je najbolje sto imamo po lijevoj strani
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Yesterday vs Inter Jonathan Biabiany completed 8 dribbles, the most by a single player in a game of this Serie A season

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Lik je odigrao utakmicu karijere, da je pruzao upola partije kao onu sinoc sad bi imali **** krilnog igraca...
- Prescritto
- Kontakt:
ovaj inter preslikani juventus, dobri u derbijima, buranija ih handri, njihov otpad ih pobjedjuje, sve isto, ovako se isto đovinko igro sa grygerom ko onaj sinoc sa jesusom
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
-
neroazzuro
- Kontakt:
Ma Juan je samo protiv Atalante i ovo sinoc lose odigrao. Necu racunat onu jednu gresku u Kazanju. Sinoc je jedini problem bio vezni red, plus Milito. Guarin,Cambiasso i posebno Alvarez su bili kriminalni. Zajedno su pretrcali jedno 10-ak km. Jednostavno,nedopustiva nonsalancija.
Jest da je donekle i ocekivano ovo oscilovanje, ali tri kiksa zaredom su previse.
Ja sad najvise zalim za Mudingayijem
Jest da je donekle i ocekivano ovo oscilovanje, ali tri kiksa zaredom su previse.
Ja sad najvise zalim za Mudingayijem
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
-
internazionale09
- Kontakt:
Ma bit ce dobro ljudi, ako ne skudeto idemo u LP .
Sada moramo dobiti Palerma i Napolija kuci i zaboraviti na ove lose rezultate . Propustili smo dobru sansu za priblizavanje juventusu ali nema veze
Treba nam podhitno napadac ! Milito je izgubio svu snagu i borbenost . Alvarez bezidejan, treba vise Kutinja forsirati . Volio bih da zamijenimo Sneijdera sa Pastoreom, ali tesko ... Ma sve u svemu FORZA INTER !
Sada moramo dobiti Palerma i Napolija kuci i zaboraviti na ove lose rezultate . Propustili smo dobru sansu za priblizavanje juventusu ali nema veze
Treba nam podhitno napadac ! Milito je izgubio svu snagu i borbenost . Alvarez bezidejan, treba vise Kutinja forsirati . Volio bih da zamijenimo Sneijdera sa Pastoreom, ali tesko ... Ma sve u svemu FORZA INTER !
E ovo sam trazio

Prag je postavljen na 2,7 mil..sledeci su Cambiasso i Milito

Prag je postavljen na 2,7 mil..sledeci su Cambiasso i Milito
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pametno. Svima im treba smanjiti plate. Zaradjuju previse sto jest jest.
I kod nas samo Gigi ima 6 miliona, svi ostali manje upola. A i Gigi je pristao na to da mu smanje platu na 3,5 miliona.
I kod nas samo Gigi ima 6 miliona, svi ostali manje upola. A i Gigi je pristao na to da mu smanje platu na 3,5 miliona.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Statistika iz zadnja 3 meča Intera, u odnosu na prosjek iz ostatka tekmi u ovom prvenstvu

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
JOSE UNO DI NOI

Nek' dodje i bude pomocni trener StramiU dugačkom intervjuu koji je emitiran u ponedjeljak kasno navečer na Portugalskoj televizijskoj postaji TVI, Jose Mourinho je izjavio ljubav Interu Massima Morattija, onom s kojim je osvojio Triplette 2010.
"Inter je klub u kojem mi se najviše sviđalo biti. Ni jedan drugi klub mi nije poklonio istu sreću. Inter je obitelj i ja ću biti dio crno-plave obitelji zauvijek. Kada sam je napustio plakao sam više od jedanput. Živio sam u fantastičnom ambijentu, od Pinetine, gdje smo trenirali, pa sve do San Sira."
Mnogo je intenzivnih trenutaka prepričamo. Od suza radosnica nakon tek osvojene Lige prvaka do dugog zagrljaja s Materazzijom kojeg je snimila indiskretna kamera u unutrašnjosti Bernabeuea, koji će kasnije postati njegov. Pred tolikom tugom, pitanje se nameće samo od sebe: zašto ste napustili Milano za Madrid?
"I ja sam se pitao zašto sam to učinio. Pošteno je, dakle, da objasnim. Bio je to treći put da mi Real Madrid nudi svoju klupu. Moji su prijatelji govorili: "Možeš biti veliki trener, ali ako ne osvojiš s Realom u tvojoj će karijeri uvijek nešto faliti, rupa zauvijek otvorena". Capello je uspio. Tako sam odlučio da se osobno obvežem Florentinu Perezu. I otišao sam. Ali imam nostalgiju za Interom, stalno je prisutna."
Mou je nakon toga ispričao nepoznate anegdote svog perioda u Appianu:
"Moj prvi Scudetto u Interu nismo osvojili na terenu već u Sportskom centru Angelo Moratti. Bila je subota i Milan nam je bio za petama, ali te je večeri izgubio od Udinesea i postali smo prvaci. Falilo je 3 kola do kraja i mi smo trebali igrati sljedeći dan protiv Siene.
U centru je odmah eksplodiralo slavlje, čitava ekipa me pitala da odemo slaviti na Piazzu Duomo zajedno s navijačima. Ja sam pomislio: ako odemo nećemo ići spavati prije 3-4 ujutro, te ćemo istrčati na teren umorni i pospani, a serija uzastopnih pobjeda će se prekinuti. Ne, ne možemo to učiniti: "Svi u krevet", viknuo sam. Kada sam već bio u svojoj sobi spreman da legnem na vrata kuca Julio Cesar. Njegov je bio urlik boli, plakao je kao dijete: "Mister, moramo ići na Piazza Duomo, čekaju nas tisuće ljudi. Ako ne odemo, ti u svom životu nećeš nikad više ništa osvojiti". Riječi koje su djelovale kao urok. Pomislio sam: "Sjeban sam". Nisam praznovjeran, ali one su me riječi pokolebale. Dobro. Idemo svi: i tako je bilo. Kada su nas navijači otkrili poludjeli su.
Vratili smo se u Appiano oko 3 ujutro i poslijepodne su igrači bili fantastični, dali su sve kako bi ostali neporaženi i kako ne bi dopustili protivniku da kaže da je pobijedio friškog prvaka Italije. Ta sjećanja mi, ponavljam, donose veliku nostalgiju. Veselim se pobjedama Intera i patim kada Inter gubi ili biva zaustavljen, kao u ovim posljednjim tjednima... Između ostalog, jedini put u životu kada sam pobijedio na penale bilo je u talijanskom Superkupu kojeg smo osvojili protiv Rome, prvi od mojih titula u crno-plavom. Jer kada penali odlučuju pobjednika me hvata panika. Tako uvijek gubim, uključujući i dva finala Champions league. Samo Inter mi je poklonio i tu radost."
http://www.jutarnji.hr/mijo-caktas-dosa ... a/1069304/" onclick="window.open(this.href);return false;
mou je legenda, kad god ga vidim bude mi tesko sto je na klupi drugog kluba. rekao je da ce se vratiti sigurno jednog dana. drago mi je sto svako malo spominje inter, inter mu je ljubav a ne posao, zato nek se vrati kad god hoce. FORZA INTER
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.