Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
joj ramziljubaca
pa Felainijev gol je 50% sagnin a 50% ramizov, z to da je parmak imao jos 3 kriticne greske... toliko
- AvantiSignora
- Kontakt:
Ne znam sto se toliko sikirate kad ce te dobiti ovo laganini 1-3 
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Sjajni si ovo napisao. Nemam volje za vise od 2 recenice al' slazem se potpuno.AllGunsBlazing je napisao/la:Sagna je najvise grijesio. Pa onda Arteta. Sagna je dva puta predao loptu njima u noge, jednom nogom jednom glavom. Da ne spominjem kako ne moze covjek primiti lopte, svaka se odbije bar metar od njeg. Ramsey je los, ali je lose i ostalih 9 igraca(Wojo solidan). Arteta i Sagna su najgori, pa onda Ramsey,Cazorla i Jack. I onda svi ostali.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Previse vi podcjenjujete Everton sreca u nesreci je sto jesa Evertonom toplo hladno tako da i ako zavrsi 3:1 nemoj biti iznenadzen.AvantiSignora je napisao/la:Ne znam sto se toliko sikirate kad ce te dobiti ovo laganini 1-3
Ima li neko lin k da raid?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Prvih pet minuta obecava. 
Zamalo.. 
Zna i Wojo braniti.
Ramiz nastavlja sa gnjavljenjem lopte vadi ga vec jednom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prvo ime susreta. To nista ne moze promijeniti.SamoZeljo je napisao/la:Zna i Wojo braniti.
- TheVerminator
- Kontakt:
Wojo nas izvlači zasad.
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Ovo je mogao svirati, mislim penal za Everton. Mogao je i da ne svira (i nije
).
- Marsal
- Kontakt:
Čim igrač odmahuje rukom i govori ne,ne ne znači da ima nečistu savjest.SamoZeljo je napisao/la:Ovo je mogao svirati, mislim penal za Everton. Mogao je i da ne svira (i nije).
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Meni se ucini da nije isao na loptu ali... Nema usporenog, i bolje je sto nema.Marsal je napisao/la:Čim igrač odmahuje rukom i govori ne,ne ne znači da ima nečistu savjest.SamoZeljo je napisao/la:Ovo je mogao svirati, mislim penal za Everton. Mogao je i da ne svira (i nije).
Nego, previse mi se igra oko 16 Arsenala. Patnja.
Arteta NULA.
EDIT: Zamalo 2:1 za Arsenal.
- Marsal
- Kontakt:
Ma bio je penal nema govora, ali mislim da ga sudija nije svirao jer je to Pienar planirao uraditi dok još nije ni primio loptu, covjek mogo sutat ali odugovlačio čekajući Artetu. Mada jeste penal realno...
Evo Giroud zmaj, sekundica falila.
Evo Giroud zmaj, sekundica falila.
- Marsal
- Kontakt:
Pa de Wengeru mijenjaj Ramseya i Artetu molim te...ako njih dvojicu izvede i ubaci OX-a i Kokolana imamo sva 3 boda 100%.
Navijam za Everton ali ono nije ni p od penala.SamoZeljo je napisao/la:Ovo je mogao svirati, mislim penal za Everton. Mogao je i da ne svira (i nije).
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Kakvi su ovo brkovi yebote ? 80% igraca na terenu fura ove brkove..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- TheVerminator
- Kontakt:
Neka engleska fora da u Novembru puštaju brkove.Papastathopoulos je napisao/la:Kakvi su ovo brkovi yebote ? 80% igraca na terenu fura ove brkove..
Victoria Concordia Crescit
— Tony Adams.
— Tony Adams.
Evo ga konacno izvede.
- Marsal
- Kontakt:
Kakva taktička izmjena. Izlazi parmak, ulazi još veći parmak. Strahobalno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.