Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
A gle mrtvog Liverpoola, odigram jednom u 6 mjeseci pikx a oni 2:0 gube, takodjer WBA x2 igrao oni 3:1
cekam njega golsoxx je napisao/la:Ne brinite bolan za City.. Uci ce dzeko

Željeznicar za život cijeli !
-
- Kontakt:
evo lilnu na wolsburgu, kako su levati ovaki, imaju posjed 60% suteva vise i nezna opet dati gola da ga ****, samo na tome pade...

...rob do bagro...
- pintol_TM87
- Kontakt:
pintol_TM87 je napisao/la:Gent vs Lokeren (oba daju gol ) @1.5
Zadnjih 9 tekmi doslo je oba daju...
Lyngby - Esbjerg (oba daju gol ) @1.6 ili pm3 @2.08
Takoder moze se probati i prelaz 1/2 a i kontra 2/1...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
veceras mozda probati T.Parker (S.Antonio) (18,5) over , koliko sam procitao Duncan ce odmarati veceras radi sutrasnje tekme tako ako nekom treba uslov nek njega stavi under
, B.Griffin ima dosta doabr prosjek protiv minesote takodjer i love kontra klipersa tako njih dvojcu over , J.Harden jucer onako , na 24 stao veceras bi se mogao naloziti 

- dr.van nostrand
- Kontakt:
M Gasol 14,5 over
19 poena ubacio Cavsima, prije toga, Lakersima koji su ipak pod kosem dosta dobri 14 poena, pa Denveru 16 poena, 24 Knikcsima...sve na domacem terenu.
Raptorsi su na gostovanjima dosta slabi pod kosem, protivnicki centri i visoki igraci zabijaju im dosta poena, npr. Houstonov Parsons 18 p, pa Monroe 19 p, njegova zanjena Drummond 13 p iz Pistonsa.
Gasol ocekujem da im ubaci najmanje 15-tak poena.
A Jefferson 16,5 under
NO Hornets je odlican pod kosem u defanzivnom smislu.
Jefferson je kod svih jacih ekipa pod kosem na gostovanjima u underu:
11 p Memphisu, 10 p NO u porazu u gostima, 16 Spursima, prosjecnim Sixersima 15 p, 13 p Bostonu u gostima...
Vasquez over 12,5
Suter Hornetsa ce biti veceras suterski zaposlen, u prvoj ut. zabio im 13 poena, a veceras su Hornetsi i bez Davisa i Gordona.
On i Anderson bi trebali biti na svom prosjeku najmanje, jer se od njih ocekuju poeni, a od Lopeza i Aminua da zaustave napade Jazzera pod kosem. On i Anderson moraju potegnuti za domace.
Anderson takodjer moze prebacitit 16 poena.
U prvom odigranoj ut. izmedju ovih ekipa u New Orleansu zabio je 19 p. jos i nije bio u pocetnoj petorci.
Sto je najvaznije igra u formi, raspolozen je, dosta sutira...
Ma i Monroe moze ubaciti Phoenixu preko 18
U odlicnoj je formi, odlicno igra, lagano zabija, gadja slobodnjake, jos kad bi ga Pistonsi vise koristili, lik bi po mom misljenju zabijao lagano 20 poena.
19 poena ubacio Cavsima, prije toga, Lakersima koji su ipak pod kosem dosta dobri 14 poena, pa Denveru 16 poena, 24 Knikcsima...sve na domacem terenu.
Raptorsi su na gostovanjima dosta slabi pod kosem, protivnicki centri i visoki igraci zabijaju im dosta poena, npr. Houstonov Parsons 18 p, pa Monroe 19 p, njegova zanjena Drummond 13 p iz Pistonsa.
Gasol ocekujem da im ubaci najmanje 15-tak poena.
A Jefferson 16,5 under
NO Hornets je odlican pod kosem u defanzivnom smislu.
Jefferson je kod svih jacih ekipa pod kosem na gostovanjima u underu:
11 p Memphisu, 10 p NO u porazu u gostima, 16 Spursima, prosjecnim Sixersima 15 p, 13 p Bostonu u gostima...
Vasquez over 12,5
Suter Hornetsa ce biti veceras suterski zaposlen, u prvoj ut. zabio im 13 poena, a veceras su Hornetsi i bez Davisa i Gordona.
On i Anderson bi trebali biti na svom prosjeku najmanje, jer se od njih ocekuju poeni, a od Lopeza i Aminua da zaustave napade Jazzera pod kosem. On i Anderson moraju potegnuti za domace.
Anderson takodjer moze prebacitit 16 poena.
U prvom odigranoj ut. izmedju ovih ekipa u New Orleansu zabio je 19 p. jos i nije bio u pocetnoj petorci.
Sto je najvaznije igra u formi, raspolozen je, dosta sutira...
Ma i Monroe moze ubaciti Phoenixu preko 18
U odlicnoj je formi, odlicno igra, lagano zabija, gadja slobodnjake, jos kad bi ga Pistonsi vise koristili, lik bi po mom misljenju zabijao lagano 20 poena.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Le Mans Artland 88:51 da svabe daju samo 51 poen??? svasta 

eto ako je neko pratio 0-2 mislim da je sve riješenomirzard je napisao/la:Sad bio u kladionici i kaze mi treba da igram 2 na Bolton izgleda dosta uplata danas na 2 bilo
Blackburn - Bolton---2 3.15
pa eto ako neko hoce neka proba na manji ulog
EDIT: 1-2
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
Ovaj Chelsea zaje.ba pola foruma 

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- TheVerminator
- Kontakt:
ceze je napisao/la:Ovaj Chelsea zaje.ba pola foruma
Yebo ih led ih yebo.TheVerminator je napisao/la:TheVerminator je napisao/la:Stoke-Newcastle (-3+) 1x
Chelsea-Fulham 1
Wigan-City 2
Everton-Arsenal x2
Freiburg-Bayern 2
Southampton-Norwich (oba daju)
Bremen-Bayer L. (ddg) 1
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Vjeruj mi da je bilo i mnogo vise uplata na Chelseamirzard je napisao/la:mirzard je napisao/la:Sad bio u kladionici i kaze mi treba da igram 2 na Bolton izgleda dosta uplata danas na 2 bilo

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
znam druze znam ali kvota na Bolton je 3.15 a izgleda da su ovi bili vise upravu nego ovi sto su igrali na Chelseadr.van nostrand je napisao/la:Vjeruj mi da je bilo i mnogo vise uplata na Chelseamirzard je napisao/la:mirzard je napisao/la:Sad bio u kladionici i kaze mi treba da igram 2 na Bolton izgleda dosta uplata danas na 2 bilo
Celzi i Volfzburg za gol. Klasika.
- BenjooJutub
- Kontakt:
BenjooJutub je napisao/la: Gladbach-Wolfsburg Više od 2,5 gola 1,70
Everton-Arsenal X2 1,42
Chelsea-Fulham 1 1,36
KVOTA: 3,26
KVOTA: 23,25
Nurnberg-Hoffenheim 2 2,65
KVOTA: 51
za pocetak uplacujem 3 listica (na jednom kvota 2,5-3,0) i na svaki uplatim petaka. Znaci, dovoljno je da mi prodju dva i da budem u malom plusu, a sutradan povecavam ulog a smanjujem kvote. Evo primjera, sta sam danas odigro :
Ungur 1 1.95
Bedene 1 1.55
Chambery 1 1.05![]()
![]()
![]()
kvota 3.07
Stuttgart 1 1.85
Fiorentina 1 1.30
Decin 1 1.30
kvota 2.69
Galatasaray 1 1.25
Triumph 1 1.35
Buducnost 1 1.10
Cholet 1 1.20
Nymburk 1 1.15
kvota 2.56
Eh sad, ako mi prodje 1 na svom sam (kako tako) a ako prodju dva u plusu sam (velike sanse, male kvote.).
Ako prodju dva ili tri sutra povecavam ulog po listicu na 8KM. I tako da tesko mogu izgubit neku veliku lovu, a ako me krene, mogu se i oparit.
Nema kako nisam probo, al oparit se ne možeš na kladionici, imal neko da se opariokmecalica je napisao/la:kmecalica je napisao/la:E ljudi smislio sam taktiku i od danas je igram pazite ovo
za pocetak uplacujem 3 listica (na jednom kvota 2,5-3,0) i na svaki uplatim petaka. Znaci, dovoljno je da mi prodju dva i da budem u malom plusu, a sutradan povecavam ulog a smanjujem kvote. Evo primjera, sta sam danas odigro :
Ungur 1 1.95
Bedene 1 1.55
Chambery 1 1.05![]()
![]()
![]()
kvota 3.07
Stuttgart 1 1.85
Fiorentina 1 1.30
Decin 1 1.30
kvota 2.69
Galatasaray 1 1.25
Triumph 1 1.35
Buducnost 1 1.10
Cholet 1 1.20
Nymburk 1 1.15
kvota 2.56
Eh sad, ako mi prodje 1 na svom sam (kako tako) a ako prodju dva u plusu sam (velike sanse, male kvote.).
Ako prodju dva ili tri sutra povecavam ulog po listicu na 8KM. I tako da tesko mogu izgubit neku veliku lovu, a ako me krene, mogu se i oparit.
Pustiću sunce da topi ljubav!
Nisi sam pao na rukometu.Ja uplatio veceras nesto vise love i padnem na Atletico Madridu.Imali ljudi sve pobjede i veceras odigraju 24:24kmecalica je napisao/la:kmecalica je napisao/la:E ljudi smislio sam taktiku i od danas je igram pazite ovo
Ungur 1 1.95
Bedene 1 1.55
Chambery 1 1.05![]()
![]()
![]()
kvota 3.07
Stuttgart 1 1.85
Fiorentina 1 1.30
Decin 1 1.30
kvota 2.69
Galatasaray 1 1.25
Triumph 1 1.35
Buducnost 1 1.10
Cholet 1 1.20
Nymburk 1 1.15
kvota 2.56

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
eto ne poslusate i pado umjesto Arsenala ubacim Kopenhagen--2 i pado pu hebem im svefukara87 je napisao/la:[quote="mirzarhajde ako ti nije mrsko daj mi dva para umejsto ovih da ubacim[fukara87 je napisao/la:Jedino ako halalis markicu onda to odigraj druze, njemacku drugu ligu izbjegaji , al opet razmisli 2 puta prije nego sto to uplatis.mirzard je napisao/la:Wigan - Man.City--- 2
Braunschweig - St.Pauli---- 1
Ingolstadt - FC Aue----- 1
Young Boys - Luzern----- 1
Stoke - Newcastle----- 1
Tottenham - Liverpool------ 1
kvota 44,48
sta mislite o ovom tiketu?
Igraj Stuttgarta i Arsenal x2
- EmirSioux89
- Kontakt:
pu jbtEmirSioux89 je napisao/la:Wigan - Man City - 2
Man.Utd - West Ham - 1
Totenham - Liverpool - pik X
Everton - Arsenal - pik X
Borusia M. - Wolfsburg - 1
Kvota : 10,30
Manchester United!
3 od 5fukara87 je napisao/la:Evo jedan tiket malo realniji .
Wigan - Manchester City 2 1.50 . Manchester ovdje mora dobit inace tesko ce im biti.
Chelsea - Fulham 1 1.40 Chelsea pobjedom za prikljucak u borbi za titulu.
Swansea - WBA 1 2.25 Swansea solidna ekipa i mogu dobit goste.
Bastia - Lille 1 3.15 Bastia moze do pobjede u Kupu.
Sttutgart - Augsburg 1 1.60 Mora veceras domacin do pobjede. Nek se Ibisevic upise u strijelce bilo bi mi drago.

Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 28 nov 2012, 22:59, ukupno mijenjano 1 put.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.