Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la harishp » 28 nov 2012, 23:24

Adi_Zepce je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Pored ovakve podrske Pape moze biti sretan.Vjeciti delegati i zlatne kante ovog foruma su uz njega ;)
Neka nastavi i dalje zvati poluigrace iz Hajduka,kojima je i Tatran bio prevelik zalogaj.
Ili je tebe,ili trebu ti Vrsajevic naguzio,treceg nema.
Pa u svakom postu ti je on.
Nista licno nije,ali pokusavam biti realan.Momak nema kvalitete i to je jedini razlog zasto mi je u svakom postu.Konkretno,sta je on to dobro uradio za reprezentaciju u onim minutama sto je do sada igrao?Momak protiv amatera iz Lihtejstana,a protiv Litve smo imali samo srece sto su oni slabi da nisu kaznili njegove greske kada je zaigrao na boku.Uopce ne vidim gdje bi on bio dobar u reprezentaciji,jer za svaku poziciju gdje ga zamislim nađem boljeg igraca koji zbog takvog otpada nema mjesta u reprezentaciji.
Nista dobro kao i nista lose.Niti smo golove primali zbog njegove greske,niti je crveni dobijao i ostavljao ekipu u pm.Pa momak nije ni zaigrao u A selekciji a vec,par je vas zasjelo momku na grbacu.
Da bi Izmeta ili takve velicali,koji se maltene javno pisaju i sprdaju na grb BIH i repku.
Nista licno,samo realno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 nov 2012, 23:26

Ma pusti sada Hajrovica,imamo i bez njega sigurno bolji igraca od Avdije.Bas zato sto nije napravio nista dobro i ne treba imati mjesta u reprezentaciji.Sreca je kazem sto protiv Litve nismo primili bas zbog njega pogodak.Nama ocito treba da se ponovi Albanija i Mrvac da shvatimo da neki igraci jednostavno nisu dostojni dresa reprezentacije.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 28 nov 2012, 23:29

Nisam ni ja za Vrsajevica, Ibricica, Avdukica.. . Mada Avdija moze biti i koristan u trenutku. Vise bih volio jednog Viscu, Stilica umjesto Ibre Dopune, Buric - Avdukic...

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 28 nov 2012, 23:29

Aj ne serite po Vrsajevicu, momak je fkt kvalitet i treba igrati za reprezentaciju..
Al Kambodže.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 nov 2012, 23:31

ceze je napisao/la:Aj ne serite po Vrsajevicu, momak je fkt kvalitet i treba igrati za reprezentaciju..
Al Kambodže.
:lol: :lol:
Slazem se :D
samson je napisao/la:Nisam ni ja za Vrsajevica, Ibricica, Avdukica.. . Mada Avdija moze biti i koristan u trenutku. Vise bih volio jednog Viscu, Stilica umjesto Ibre Dopune, Buric - Avdukic...
U kojem trenutku Avdija moze biti koristan.Mozes li objasniti? :)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 nov 2012, 23:34

emir79 je napisao/la:
Hypnose je napisao/la: Suti bolan sad ce doci nacitani delegati koji ne znaju recenice sastaviti da te popljuju jer lose pricas o njihovom miljeniku, mezimcu, zvijezdi vodilji u zivotu.....
Sto se tice Hajrovica, momak vjerovatno ima nase papire jer je msm igrao za mladu repku jednu tekmu, a to se ne moze bez nasih papira sigurno, samo sto Teletina boy to presucuje, jer ako to izadje na vidjelo kako ce onda zvati kloca Avdiju, Sesara i ostale poltrone sa klupe izuzev dva genijalca, Ibre Sehica i Svrake....

A sto se tice Seferovica, po Papekovom... ''Ebo njega, jos jedan mlad igrac... imam ja takvih u Hajduku i 65. Ruskoj Ligi, zvat cu ja njih, dobri su oni s mojim burazom, a ovaj nije'' Iako momak odavno sa svojim igrama pokazuje da treba biti nas treci napadac, a ne klocina Ibricic....

EDIT
Znao sam zivota mi... Delegat se javi i prije mog posta....
Kakve veze ima Seferovic sa Vrsajevcem,Zahirovicem i Ibricicem? To oni prepreka za pozivanje napadaca? E grdne rane moje :roll:
Pa Ibricic je nas treci napadac, lijepo ti gore momak napisao. :lol:
Dajte ljudi, prvo naucite neke osnove fudbala prije nego krenuti pljuvati po jednoj velicini kakava je Pape Susic.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 nov 2012, 23:34

Dugo niko nije spomenuo Stilica, otako se glupirao po Poljskoj i nije imao neku formu. Valjda ce se sada u Ukrajini popraviti. Visca, Sehic deveraju po Turskoj kao i Ibro i Hare, samo se nista ne zna o Izraelcu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 nov 2012, 23:36

calcio je napisao/la:
pa to je Safet rekao, kaže ima Misimovića i Ibričića ua napadu i ne trebaju mi novi, Ibro je naš treći napadač :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 28 nov 2012, 23:36

Lako je istjerati igrace iz repke a jos lakse dovesti par vrhunski,rece brko del Bosqe ili sad ovaj novi Brazilski selektor.
Kod nas taj film gledati necete,jer cestito nemamo ni u prvoj postavi nekih vrhunski a kamoli jos satro da se nadopunjujemo.Ovi sto ''ne znaju '' da bi zaigrao za neku repku trebas imati njihovo drzavljanstvo.Ne vrijedi ni komentarisati
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 nov 2012, 23:40

legenda reala je napisao/la:
calcio je napisao/la:
pa to je Safet rekao, kaže ima Misimovića i Ibričića ua napadu i ne trebaju mi novi, Ibro je naš treći napadač :P
Cisto sumnjam da je to rekao :D A ako jeste, onda je to bilo trolanje dosadnih novinara i nista drugo :lol:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 nov 2012, 23:40

harishp je napisao/la:Lako je istjerati igrace iz repke a jos lakse dovesti par vrhunski,rece brko del Bosqe ili sad ovaj novi Brazilski selektor.
Kod nas taj film gledati necete,jer cestito nemamo ni u prvoj postavi nekih vrhunski a kamoli jos satro da se nadopunjujemo.Ovi sto ''ne znaju '' da bi zaigrao za neku repku trebas imati njihovo drzavljanstvo.Ne vrijedi ni komentarisati
Vrlo dobro vecina zna sta treba imati igrac da bi zaigrao za reprezentaciju.Ipak prije nego on sredi te papire selektor ga treba kontaktirati i mozda otici mu na "noge" popricati sa njim.
Slazem se da nemamo mnogo kvalitetnih igraca,koji igraju standardno.No,momak po imenu Enis Nadarevic je i standardan,ima nase papire i bolji je od maestralnog propaliteta.
Ima jos tu igraca,samo da selektor malo digne glavu pa pogleda na njih.

www.valencia-balkan.net

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 28 nov 2012, 23:41

U trenutcima kada je prpa, pred kraj tekme, kada treba dovrsiti protivnika ili kada ganjas rezultat. Koristan kada treba pobjeci protivniku iza leđa, ubaciti-zabiti. Sta god ... Primjer, Maletic protiv Albanije ... Ne forsiram je Avdiju ali boljih, a takvih nemamo ..

Ibra je za mene totalno nekoristan pored onakvih igraca u sredini. Bolje onda Stilica koji igra i ponekad zabija. Jos je mlađi ..
Zadnja izmjena: samson, dana/u 28 nov 2012, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 28 nov 2012, 23:41

harishp je napisao/la:Lako je istjerati igrace iz repke a jos lakse dovesti par vrhunski,rece brko del Bosqe ili sad ovaj novi Brazilski selektor.
pa zasto komentarises onda ako ne vrijedi? :shock:

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 nov 2012, 23:44

Sakuragi je napisao/la:
pa zasto komentarises onda ako ne vrijedi? :shock:
On kad vidi novi post na temi jednostavno mora odg na njega :lol:
samson je napisao/la:U trenutcima kada je prpa, pred kraj tekme, kada treba dovrsiti protivnika ili kada ganjas rezultat. Koristan kada treba pobjeci protivniku iza leđa, ubaciti-zabiti. Sta god ... Primjer, Maletic protiv Albanije ... Ne forsiram je Avdiju ali boljih, a takvih nemamo ..

Ibra je za mene totalno nekoristan pored onakvih igraca u sredini. Bolje onda Stilica koji igra i ponekad zabija. Jos je mlađi ..
Tesko i tada.Gledao sam ga u reprezentaciji,a i par puta u Hajduku i uopce me niti jednom nije odusevio nekim potezom i sl.Ja kazem da imamo boljih samo sto mozda nisu podobni.

www.valencia-balkan.net

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 28 nov 2012, 23:45

samson je napisao/la:U trenutcima kada je prpa, pred kraj tekme, kada treba dovrsiti protivnika ili kada ganjas rezultat. Koristan kada treba pobjeci protivniku iza leđa, ubaciti-zabiti. Sta god ... Primjer, Maletic protiv Albanije ... Ne forsiram je Avdiju ali boljih, a takvih nemamo ..

Nadaleko poznat po tome.
Ubaciti dobru loptu-misaona imenica za doticnog momka.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 28 nov 2012, 23:46

Ne moze te oduseviti jer nije taj nivo. Nije dzabe dosao iz Sparte nazad .. A, koji su to bolji? Boljih nema, zato je on tu ..

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 28 nov 2012, 23:47

samson je napisao/la:Ne moze te oduseviti jer nije taj nivo. Nije dzabe dosao iz Sparte nazad .. A, koji su to bolji? Boljih nema, zato je on tu ..
Nadarevic iz Varesea.Gledao sam ga nekoliko puta i momak moze biti itekako od koristi reprezentaciji.Pa mozda i Izet,ako vec je istina ono sto je prije neki dan rekao.

www.valencia-balkan.net

calcio
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 28 nov 2012, 23:49

ceze je napisao/la:

Nadaleko poznat po tome.
To je boljka koju ima vecina nasih reprezentativaca. Ne znam kad sam zadnji put vidio dobar centarsut. Nasi su izgleda dobri za slobodnjake ali kada je lopta u pokretu tesko pogadjaju metu.

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 28 nov 2012, 23:50

ceze je napisao/la:

Nadaleko poznat po tome.

Aaaaa, napisah u datom tenutku ... Ne to da nam nosi igru..

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 28 nov 2012, 23:50

Jest vala, i Salihovicu su tanki centarsutevi.
Ali Avdija je klasa za sebe, prosjecan igrac u nikad losijem Hajduku.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, guadalupe, IgmanskiVukovi, Micron, Oerde i 52 gosta.