ja sam ogdigraoCitizen-X je napisao/la:mislim da je kvota na Minesotu strava jaka da se isproba....
La Clippers-Minnesota h2 8.5
Monroe over 17.5
Parker over 18.5
Slazem mogla bi Minnesota iznenaditi veceras.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ja sam ogdigraoCitizen-X je napisao/la:mislim da je kvota na Minesotu strava jaka da se isproba....
Jesil' siguran za Parkera?Warrick je napisao/la:ja sam ogdigraoCitizen-X je napisao/la:mislim da je kvota na Minesotu strava jaka da se isproba....
Monroe over 17.5
Parker over 18.5
Slazem mogla bi Minnesota iznenaditi veceras.
Ma brate ja sam ga zatego` pa nek sve izgorinele-BHF je napisao/la:Jesil' siguran za Parkera?Warrick je napisao/la:ja sam ogdigraoCitizen-X je napisao/la:mislim da je kvota na Minesotu strava jaka da se isproba....
Monroe over 17.5
Parker over 18.5
Slazem mogla bi Minnesota iznenaditi veceras.![]()
Daj da pofatam šta, ne pratim NBA.
svaka cast jaruga - volim jake kvote malo parova - pa nek se i pada....soxx je napisao/la:Evo jedan ludjii..
Oklahoma - Houston 2
Clippers - Minnesotta 2
Kvota 18,63
Ne bih ja Parkera uplatio, mogu ih nalupati u prvom pol, veliki su favoriti, ako vec nekog hoces iz SA onda stavi Duncana jbgnele-BHF je napisao/la:Jesil' siguran za Parkera?Warrick je napisao/la:ja sam ogdigraoCitizen-X je napisao/la:mislim da je kvota na Minesotu strava jaka da se isproba....
Monroe over 17.5
Parker over 18.5
Slazem mogla bi Minnesota iznenaditi veceras.![]()
Daj da pofatam šta, ne pratim NBA.
poklon je kvota preko 2, ta sica se nikako ne moze nazvati poklonom !Emir77 je napisao/la:Dok nije kasno ulozite sve sto imate na par Sao Paulo - U. Catolica 1 (1:1), poklon za laku noc.
1.35
Ulozi 1000 km bice poklonSTEVEN je napisao/la:poklon je kvota preko 2, ta sica se nikako ne moze nazvati poklonom !Emir77 je napisao/la:Dok nije kasno ulozite sve sto imate na par Sao Paulo - U. Catolica 1 (1:1), poklon za laku noc.
1.35
Washington 0-12 ima a Portland 6-8, kvalitetniji je portland ali se bojim da nebi bas sad ovi dobili prvu tekmukenant je napisao/la:Smije li se igrati na Portlan, ne pratim nesto NBA, al' sam cuo da je ovaj Washinghton los dramaticno ? moze li doci dvica ?

Dobar imam i ja to sve gore sam napisao i analiziro malo, a i odigro sam sve osim Sao paula, vidjeceemo sretno hehkenant je napisao/la:izbacio sam gai ja bas gledam statistiku gledam ovi ne mogu nikog da pobjede, al reko maler sam pa ce veceras bas prvi put dobiti
valja li ovo sta ?
nadam se da uzivas u poklonimaEmir77 je napisao/la:Ulozi 1000 km bice poklonSTEVEN je napisao/la:poklon je kvota preko 2, ta sica se nikako ne moze nazvati poklonom !Emir77 je napisao/la:Dok nije kasno ulozite sve sto imate na par Sao Paulo - U. Catolica 1 (1:1), poklon za laku noc.
1.35dont sikiriki za 1000km
nadam se da uzivas u poklonima
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.