Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Ja mislim da treba jos jedan napadac i naravno DMF. To je minimala da se mirnije spava ali ni to nije dovoljno za titulu. Pogledaj igrace koje ima City, Chelsea pa i United i bice ti jasno da su opet bolji.
To sto Chelsea lose igra nije do igraca nego do trenera i smjene generacija. Doveli su previse igraca i treba malo vremena da se to poslozi.
Evo cu nabrojati neke od igraca dovedenih u zadnje tri godine pa sami procjenite koliko njih su polovnjaci a koliko istinska pojacanja:
Arteta mozda i nije polovnjak ali dok se njemu nadje odgovarajuca pozicija i dok se posloze kockice u timu, on ce biti star. Sad mu je 30 i nije jak za poziciju na kojoj igra.
Podolski ne mzoe igrati u napadu sa Giroudom, jednostavno nije dovoljno dobar, pa je i on zato polovicno rjesenje. Treba jedan klasni napadac da pomogne i rastereti Girouda.
Cazorla je dokazao da je igracina a ovo sto igra toplo-hladno je mozda i do trenera i ostatka tima. U svakom slucaju zna igrati.
Mertesacker me je najprijatnije iznenadio. Igra odlicno i nije bas star. 28 godina, moze jos 5-6.
Ox je potencijal ali jos nije na nivou. Odigrao je 14 utakmica ove i prosle sezone i zabio dva gola. Talenat jeste ali vrijeme ce pokazati koliki.
Chamakh, treba li nesto reci sto ne znamo?
Giroudu treba dati vremena. Polako ali sigurno nadolazi. Problem je sto nema jos neko da pogura u napadu.
Gervinho znamo kakav je, u 37 utakmica u Arsenalu (samo EPL) je dao 7 golova. Premalo. Nije on ni za klupe.
Santos isto tako nije puno pokazao. Moze se i on nazvati polovnjakom, ili jos manje od toga.
Od devet nabrojanih je preko pola onih koji nisu za Arsenala. Cinjenica!
To sto Chelsea lose igra nije do igraca nego do trenera i smjene generacija. Doveli su previse igraca i treba malo vremena da se to poslozi.
Evo cu nabrojati neke od igraca dovedenih u zadnje tri godine pa sami procjenite koliko njih su polovnjaci a koliko istinska pojacanja:
Arteta mozda i nije polovnjak ali dok se njemu nadje odgovarajuca pozicija i dok se posloze kockice u timu, on ce biti star. Sad mu je 30 i nije jak za poziciju na kojoj igra.
Podolski ne mzoe igrati u napadu sa Giroudom, jednostavno nije dovoljno dobar, pa je i on zato polovicno rjesenje. Treba jedan klasni napadac da pomogne i rastereti Girouda.
Cazorla je dokazao da je igracina a ovo sto igra toplo-hladno je mozda i do trenera i ostatka tima. U svakom slucaju zna igrati.
Mertesacker me je najprijatnije iznenadio. Igra odlicno i nije bas star. 28 godina, moze jos 5-6.
Ox je potencijal ali jos nije na nivou. Odigrao je 14 utakmica ove i prosle sezone i zabio dva gola. Talenat jeste ali vrijeme ce pokazati koliki.
Chamakh, treba li nesto reci sto ne znamo?
Giroudu treba dati vremena. Polako ali sigurno nadolazi. Problem je sto nema jos neko da pogura u napadu.
Gervinho znamo kakav je, u 37 utakmica u Arsenalu (samo EPL) je dao 7 golova. Premalo. Nije on ni za klupe.
Santos isto tako nije puno pokazao. Moze se i on nazvati polovnjakom, ili jos manje od toga.
Od devet nabrojanih je preko pola onih koji nisu za Arsenala. Cinjenica!
Totalno bez ideje u napadu. Za mene je Szczęsny MOTM, također lijepo su odigrali i Gibbs, TV, Mertesacker (jedino mi se Sagna nije svidio u odbrani). U veznom redu očajno, jedino je Jackie bio okay. Santija stiže umor, Arteta ne može da se poveže, Ramsey je očajan bio, pogotovo u prvom poluvremenu (pazite kad ja kažem očajan, ja koji sam ga toliko branio, onda je stvarno bio očajan). U napadu Giroud i Walcott ništa.
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
Santos, svakako nije za Arsenala, Ramsey isto. Dalje Chamack normalno, al haj džaba je došo. Onda Podolski 50:50 i jest i nije, zna zabit gol kad se nadje u prili što jes jes.
Arteta jeste, al pod hitno ga micat sa one pozicije, Jednostavno nema više snage da se nosi, al on mora igrat bilo gdje.
Gervinho nije, jer on je lik puko totalno. Prošle sezone je bio ok, jest mašo al je igro timski, ove godine se gubi po terenu, nizašta ne služi stvarno. Nek se prisabere, treba momak otić psihijatru il gdje već. Očajan je.
Arteta jeste, al pod hitno ga micat sa one pozicije, Jednostavno nema više snage da se nosi, al on mora igrat bilo gdje.
Gervinho nije, jer on je lik puko totalno. Prošle sezone je bio ok, jest mašo al je igro timski, ove godine se gubi po terenu, nizašta ne služi stvarno. Nek se prisabere, treba momak otić psihijatru il gdje već. Očajan je.
Vođa zna.
Gunner4 je napisao/la:Arsenal next 6 league games: Swansea (h) WBA (h) Reading (a) Wigan (a) W.Ham (h) Newcastle (h).
Ovo mora da se dobije sve ako se zeli LS!!!! Ako pola od ovih (a najvjerovatnije hoce) zavrse nerjeseno mozemo ocekivati neko pojacanje! DM hvali kao lijek! Moze biti Arteta tehnicki podkovan ali sta mu vrijedi to kada ima 45kg. Zadnji vezni mora da bude zivotinja, razbijac a ne **** tehnicar... Vidjelo se veceras kako ga ljudi oduvavaju... Zajeba se Wenger lijepo za Songa... Mislio covjek da ce to Diaby lijepo zamjeniti! Samo nije racunao najvazniju cinjenicu... Da je Abu invalid i poluparalizovan tako da od njega ljeba nema!!!
Cjenim ja sve sta je Wenger napravio za tim ali me nervira kod njega najvise ona njegova tvrdoglavnost kada nece da prizna svoj poraz kod nekog igraca pa ce on tog svog miljenika bezbroj puta forsirati na stetu tima!!! Prvo je onoga Denilsona godinama gurao pa kada je konacno shvatio da je vuk pojeo magarca i ostranio ga iz tima nasao je novu bebicu Ramseya!!! Sada protiv Swansia u subotu Koksa od prve minute a ovoga paramecijuma i Artetu odmoriti!!!!
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Najjaci su ovi sto pozivaju nekakve igrace svjetske klase, ko da svaki od njih ne trazi po minimalno 130k funti sedmicno
plus jos odstete 40 miliona, e neces razbojnice te pare dobiti. Sasvim dobro igramo, da se Diaby nije ozlijedio bili bi u utrci za titulu, ovako top 4 je veoma blizu i serijom dobrih rezultata vrlo lako cemo doci do tog mjesta a onda do kraja sezone sve zavisi.
Sto se tice Walnuta i kalendara ne budite smijesni, to sto on nije na kalendaru nista ne mora da znaci. To samo znaci da Walnut jos nije produzio ugovor i Arsenal ne zeli riskirati i ofirati se sa igracem na kalendaru koji mozda za par mjeseci ide iz Arsenala. Sto se tice njega ja sam pesimista u vezi ugovora, mislim da ce potpisati novi.
Sto se tice Walnuta i kalendara ne budite smijesni, to sto on nije na kalendaru nista ne mora da znaci. To samo znaci da Walnut jos nije produzio ugovor i Arsenal ne zeli riskirati i ofirati se sa igracem na kalendaru koji mozda za par mjeseci ide iz Arsenala. Sto se tice njega ja sam pesimista u vezi ugovora, mislim da ce potpisati novi.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Arteta je dokazoa da je goli ku**c od igraca, kad vidim klipove o arteti tipa arteta artistry and magic najezim se sav, kakva je to umjetnost i magija dodati prvom do sebe, ili stoperu vratiti onaj Ramsey grijesi ali bar proba naprijed nesto.
Vjerovatno zato sto covjek ne igra na svojoj poziciji.
Prema naprijed je bar za duplo bolji.
Al sta ces kad je Abu invalid i poluparalizovan
Prema naprijed je bar za duplo bolji.
Al sta ces kad je Abu invalid i poluparalizovan
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
-
BigBigBang
- Kontakt:
I zamisli on kao invalid i paralizovan igra u Arsenalu napravio karijeru a ti tako zdrav talenat jos bez angazmana.
Nadovezao sam se na post Gunnera4 ..
Diaby je dobar igrac al je i poluparalizovan
Trebao bi Wenger baciti oko na Eriksena iz Ajaxa.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Joj da me Wenger poslusao samo kad sam govorio da je Yaya Banana must have igrac. Da smo ga doveli rijesili bi pitanje Diabyeve zamjene za sto Arteta ocigledno nije sposoban. On je gori od Ramiza i zasluzuje dugo hladjenje na klupi.
BigBigBang je napisao/la:Joj da me Wenger poslusao samo kad sam govorio da je Yaya Banana must have igrac. Da smo ga doveli rijesili bi pitanje Diabyeve zamjene za sto Arteta ocigledno nije sposoban. On je gori od Ramiza i zasluzuje dugo hladjenje na klupi.
Kakav crni Banana. Frajer nema mjesta u prvoj postavi Sochauxa a da ima u Arsenalu. ALi, ti ne bi bio ti, kada ne bi bio tvrdoglav u svom misljenju.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Da se je nekako rijesiti sad' na zimu Chamakha, Squillacia i Fabianskog. Opet da se ja pitam u tom koferu bi zavrsili i Santos te Djourou. Mada tesko pogotovo za ova posljednja dva jer se 4 stoper mora imati, a i rezervu na DL. Na kraju ce ispasti da ce Arshavin otici koji je od svih kandidata za odlazak najkvalitetniji. Nazalost.
Ako ima neko kakvih informacija za ove neka okaci
Ako ima neko kakvih informacija za ove neka okaci
- Marsal
- Kontakt:
BigBigBang je napisao/la:

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
zivi bili pa vidjeli..Koscielny out for 3 weeks. Wenger confirmed before plans to buy depth in Jan. '2 players the target,' plus Henry on-loan. #afc.
Stvarno steta za Kosa, poceo je liciti na igraca iz prosle sezone i ponovo povrjedjen
daj nema sanse

"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- Londonarsenal
- Kontakt:
Sreća za nas što ni ostali ne blistaju ove sezone pa za čevrtim kasnimo pet bodova što i nije loše a trebalo je to biti više. Sada dolazi lakši raspored i ja očekujem da za narednih šest kola budemo na 4. poziciji.
A Što kaže Wenger mi smo još u borbi za titulu pa treba se nadati

A Što kaže Wenger mi smo još u borbi za titulu pa treba se nadati
-
arminarsenal
- Kontakt:
Aj kralja oplakah mu

Ne znam zašto se Sagna pljuje,kad čovjek uopšte nije loše odigrao,kao prvo to što je pogriješio kod gola + nije samo on kriv,ne znači da je loš bio,igrati na strani po kojoj ide 98% napada i imati iza sebe "sporog"Merta koji je morao igrati zbog prekida i pri tome oduzeti veliki broj lopti i da neko kaze da je flop ili da je Jenki bolji od njega je krajnje poražavajuće.....
Najlošiji su bili Ramsey,Santi,Arteta i jednim djelom giroud koji do finiša drugog dijela nije se vidio....
EDIT: Svidja mi se Walcott kao napadač,više koristi od njega nego kad je krilo...
Najlošiji su bili Ramsey,Santi,Arteta i jednim djelom giroud koji do finiša drugog dijela nije se vidio....
EDIT: Svidja mi se Walcott kao napadač,više koristi od njega nego kad je krilo...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.