KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- djoleprijedor
- Kontakt:
Re: KK Partizan
Ja ipak mislim da ćemo "razbiti" Ritas,jer iskreno Ritas je ki.ta od ekipe,i tamo da smo malo pametniji bili trebali smo pobjediti...Jest da je navijački,al ja prognoziram 15+ razlike ca Crno-bele! A onda sa Barsom i Bambergom za TOP 16.. 
Mens sana in corpore sano.
djole iz tvojih usta u božije uši,ali ipak treba biti koncentrisan i sačekati pa vidjeti kakav će ishod biti...
Po mojoj nekoj procjeni ta utakmica sa Barcom (pazi situacije i ludila) će biti revijalna,jer ako dobijemo Ritas jedino važno je pobjeda u Bambergu,sve ostalo manje bitno,naravno da još Ritas kući dobije njemce...
Po mojoj nekoj procjeni ta utakmica sa Barcom (pazi situacije i ludila) će biti revijalna,jer ako dobijemo Ritas jedino važno je pobjeda u Bambergu,sve ostalo manje bitno,naravno da još Ritas kući dobije njemce...
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!
& се ", - "!

- djoleprijedor
- Kontakt:
GT1970 je napisao/la:& се ", - "!
Bilo je badnje veče...
P.S: Sjećam se da je tu tekmu Slavko Vraneš izdominirao
Slavko bi trebalo da je u Iranu, u ekipi gdje igra i Sani Becirovic.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Čekaj kod vas se na Badnji dan ne posti???djoleprijedor je napisao/la:GT1970 je napisao/la:& се ", - "!
Bilo je badnje veče.....Ja prije utakmice svratio u neku birtiju i ubio se ko majka,pa otišao kod babe i đeda na prase,pa onako pjan gledao utakmicu..Čitavo vrijeme sam mislio da sam sebi umislio rezultat od +30,dok se nisam otrjeznio i lik u crkvi na jutrenju,mi potvrdio da je ustvari bilo +30
..Nek se ponovi sve
![]()
![]()
P.S: Sjećam se da je tu tekmu Slavko Vraneš izdominirao![]()
13 poen ai oko 5 blokada čini mi se..Usput šta je sa Slavkanom,jel živ?????
Sećam se odlično ove tekme, sećam se da smo ih u zadnjoj četvrtini bukvalno demolirali, oni bili prišli na +8,bio sam ispod semafora,jedno od najboljih navijanja ikada.... Tada smo zaista imali prave fajtere u ekipi,Raške je koliko me pamćenje služi odigrao utakmicu života.... Predivan poklon od momaka na Badnji dan.....
Večeras, situacija znatno drugačija,mi premladi,sasvim sigurno drugačije se sa pritiskom nositi onda i danas,ustvari onda je situacija takođe bila gadna,ali to je bila naša sezona... Podhitno moramo slobodna popraviti, dakle koncentracija,što manje tehničkih grešaka i što više se baviti isključivo sopstvenom igrom,pobedom makar i minimalnom,pogrešno će biti ako momci ( a siguran sam da neće) uđu u duel "moramo dobiti 9 razlike"....
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ama naravno da se posti,to baba i deda ispekli prase za božić pa čekalo,al sam se ja omrsio prijeunderPFC je napisao/la:Čekaj kod vas se na Badnji dan ne posti???djoleprijedor je napisao/la:GT1970 je napisao/la:& се ", - "!
Bilo je badnje veče.....Ja prije utakmice svratio u neku birtiju i ubio se ko majka,pa otišao kod babe i đeda na prase,pa onako pjan gledao utakmicu..Čitavo vrijeme sam mislio da sam sebi umislio rezultat od +30,dok se nisam otrjeznio i lik u crkvi na jutrenju,mi potvrdio da je ustvari bilo +30
..Nek se ponovi sve
![]()
![]()
P.S: Sjećam se da je tu tekmu Slavko Vraneš izdominirao![]()
13 poen ai oko 5 blokada čini mi se..Usput šta je sa Slavkanom,jel živ?????
Sećam se odlično ove tekme, sećam se da smo ih u zadnjoj četvrtini bukvalno demolirali, oni bili prišli na +8,bio sam ispod semafora,jedno od najboljih navijanja ikada.... Tada smo zaista imali prave fajtere u ekipi,Raške je koliko me pamćenje služi odigrao utakmicu života.... Predivan poklon od momaka na Badnji dan.....
Večeras, situacija znatno drugačija,mi premladi,sasvim sigurno drugačije se sa pritiskom nositi onda i danas,ustvari onda je situacija takođe bila gadna,ali to je bila naša sezona... Podhitno moramo slobodna popraviti, dakle koncentracija,što manje tehničkih grešaka i što više se baviti isključivo sopstvenom igrom,pobedom makar i minimalnom,pogrešno će biti ako momci ( a siguran sam da neće) uđu u duel "moramo dobiti 9 razlike"....
Razum govori da će biti teška tekma večeras,ali imam je.ben osjećaj da ćemo ih demolirati večeras....
Ok 
Đole i ja se iskreno nadam.....al onda valja čekati taj Bamberg i tu ludnicu tamo.... Cenim da je večeras ključ pobede agresivna odbrana,uz maksimalnu koncentraciju ispod koša.... Oni po meni nisu nešto naročito ni u onoj prvoj tekmi pokazali,ok, pobedili su ali donekle je tome doprineo i sam Dule s onom tehničkom kada smo ih vratili u život i dali im vođstvo....red je da i nas krene...
Đole i ja se iskreno nadam.....al onda valja čekati taj Bamberg i tu ludnicu tamo.... Cenim da je večeras ključ pobede agresivna odbrana,uz maksimalnu koncentraciju ispod koša.... Oni po meni nisu nešto naročito ni u onoj prvoj tekmi pokazali,ok, pobedili su ali donekle je tome doprineo i sam Dule s onom tehničkom kada smo ih vratili u život i dali im vođstvo....red je da i nas krene...
Danas nažalost takvih više nema.... Jesi znao i da je Mirza bio na pragu Partizana, ali KSJ nije dao, jer je tada politika bila da se i ostali regoni moraju forsirati.... Inače Praja je umalo završio u Jugoplastici, štaviše na tome su insistirali roditelji zbog blizine....sasagmp je napisao/la:Posto vidim da niko nije postavio evo postavljam ja sa zakasnjenjem lep teskt o jednoj od najvecih legendi KK Partizana.
http://sportsport.ba/ino_kosarka/mostar ... vnih/92783" onclick="window.open(this.href);return false;
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Dantes tačno tako... Ta priča oko pokojnog Mirze je praktično bila sigurna,ali kao što ti već reče zbog tog propisa u KSJ nije se mogao realizovati transfer.... Pa i sam Mirza je (tako su mi pričali ostali,između ostalog i jedna vrsna košarkaška legenda bivše države) pored Bosne voleo Partizan.....
- djoleprijedor
- Kontakt:
Ama ono se tamo moglo ladno dobiti....al eto večeras prilike za popravniunderPFC je napisao/la:Ok
-
samoradnik
- Kontakt:
Samo da vam se ne ponovi utakmica kao protiv Bamberga.... 
Partizan puno lakše igra utakmice sa velikim timovima.....
Partizan puno lakše igra utakmice sa velikim timovima.....
Ja ne mogu dočekat da konačno više počne ova utakmica...
Valjda gdje curicu u šetnju izvest i vratit se do 8 kući....
Evo malo podsjećanja sa onih čuvenih tekmi protiv Ritasa, večeras će ih stoka nabiti....
[youtube][/youtube]
Valjda gdje curicu u šetnju izvest i vratit se do 8 kući....
Evo malo podsjećanja sa onih čuvenih tekmi protiv Ritasa, večeras će ih stoka nabiti....
[youtube][/youtube]
6 razlike imamo posle prvog poluvremena,igra solidna, Gagić i Musli nešto lošiji....al zato Milutinov kida
Velika pobeda Partizana od 75:74.Odlicno odigrana odbrana u zadnjem napadu nakon promasaja Lucica po meni uz prekrsaj koji nije sviran ali to je sada manje bitno.Ostaje se u igri za prolazak u narednu rundu,to je najbitnije.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
samoradnik
- Kontakt:
Čestitke vam na pobjedi,nek uz Zvezdu još neko lijepo reprezentuje Srbiju......
Teška utakmica u pm....
Ja sam iskreno očekivao da ćemo dobiti 8+,ali evidentno srao je šut Litvance i kad god bi bili na -10 pogađali bi trojku i pravili seriju...
Milutinov,Bertans i Gordon su ovo večeras prije svih zaslužili... Iz meča u meč Dru objašnjava neke stvari,štaviše postao mi je uz Davisa i kapitena miljenik....Kakve rampe,kakva kucanja...
Gagić je odigrao očajno,isto bi se otrpilike večeras moglo reći i za Lea,previše je nekako stegnut,mali Bogdan se tek vratio i on će iz utakmice u utakmicu biti bolji i bolji... Važna pobjeda,još tući Bamberg sa 6 na strani i TOP 16 je tu....
Ja sam iskreno očekivao da ćemo dobiti 8+,ali evidentno srao je šut Litvance i kad god bi bili na -10 pogađali bi trojku i pravili seriju...
Milutinov,Bertans i Gordon su ovo večeras prije svih zaslužili... Iz meča u meč Dru objašnjava neke stvari,štaviše postao mi je uz Davisa i kapitena miljenik....Kakve rampe,kakva kucanja...
Gagić je odigrao očajno,isto bi se otrpilike večeras moglo reći i za Lea,previše je nekako stegnut,mali Bogdan se tek vratio i on će iz utakmice u utakmicu biti bolji i bolji... Važna pobjeda,još tući Bamberg sa 6 na strani i TOP 16 je tu....
Biće baš teško,,ma koliko ja subjektivan bio, Bamberg je iskusna ekipa,po meni individualno jača od Ritasa,sa par sjajnih šutera i iskusnih igrača predvođenih Nahbarom koji ima svu slobodu svijeta a i ogromno iskustvo... Još će i oni ginuti tu veče jer znaju kakva im se šansa pruža.... Jedina dobra stvar bi mogla biti ako bi mi dobili Barcu (što je opet gadno teško) tu bi onda bilo kakva pobjeda valjala...Devil je napisao/la:Velika pobeda Partizana od 75:74.Odlicno odigrana odbrana u zadnjem napadu nakon promasaja Lucica po meni uz prekrsaj koji nije sviran ali to je sada manje bitno.Ostaje se u igri za prolazak u narednu rundu,to je najbitnije.
Sudije kao što reče i sam Vujošević dosta loše sudile,tri lopte koje su litvanci slali u aut su njima davane.....
Ova ekipa najgore igra protiv najslabijih kad je pobjeda već upisana... Hm da li iko od Zvezdaša pominje Pešića večeras?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
& ¥ " на $," " су $ ?,$ " је $ се $ "....
$ $!

Зна ? се " $ " ? у састав??
$ $!

Зна ? се " $ " ? у састав??
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.